- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Úgy látom ezekre az RK3066-os rendszerekre készült gyári romok (vagy firmware-ek) kernelébe csak a legszükségesebb eszközök (mass storage, egér, billentyű, 3G, ilyesmi) driverei kerültek bele, és a kernel ezen részét csak görgetik előre a gyártók copy-paste módon.
Eddig amit próbáltam RK3066-ra épülő tablet, és amiket még olvastam neten, egyik sem tudott kicsit is egyedibb USB eszközt lekezelni... eleve nem is kommunikál velük (ahogy nekem sem a Canon 550D-vel) Míg más készülékek igen.
És valós megoldás nincs, csak széttárt kezek, és talánok, mert akiknek ilyen gépük van ált. nem értenek ilyen mélyen hozzá (eddig legalábbis nem láttam, hogy találkozott a kettő, erre utal, hogy neten sincs nagyon megoldás _erre_ a problémára.
"RK3066 usb problem, vagy driver" szavakra keresve Windows-os, meg ABD-s driverek találatai öntik el a képernyőt, ami nekünk vajmi sovány vigasz.
Főzött romok sem nagyon vannak, mert az mid készülés specifikus, még ha a kernel kompatibilis is lenne egy ugyan ilyen SoC-al rendelkező tabetre főzött ROM-éval, a hardver többi része általában eltér, így nem fog felmenni rá, kernelt hegeszteni meg jó eséllyel nem ért hozzá a júzer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged