- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Az én Bladem is 2,5 éves, az elején rengeteg ROM került rá, hibátlanul tette eddig a dolgát, egy módosított FirstStrike van rajta, hónapok óta nem kellett hozzányúlni.
Megy rajta a navigáció, Youtube lejátszás, DivX lejátszás, neteztem vele a világ túloldaláról, (azzal együtt, hogy ekkora képernyőn egy kicsit mazochizmus, nem vagyok hajlandó nagyobbat hordani a zsebemben nap mint nap). Telefonos topikban írják: elavult, nem jó az semmire... Most mit mondjak? Amit akartam, mindazt tudja. Ja! De nem dual coros, meg nem jár 1GHz-en. És???
Max. zsebkopottnak mondanám. Azért volt baja, elfelejtett csörögni, tán 1 hónapja.
Ebayen rendeltem hozzá SpeakerBuzzert 900-ért, beletettem, azóta a régi.
Ha nem babrálom, 5 napig elmegy, ez jó...
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest