- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
csibe1 #33422 üzenetére
Na jó pár szó így hirtelen a GoClever R83.2-ről:
A kijelző valóban IPS, ennek minden előnyével, a háttérvilágítás lehetne erősebb, messze van egy Samsung Galaxy Tab-tól, de a kategóriatársak között, főleg a TN paneles társakhoz képest nem rossz ez a fényerő sem. A fekete nem az igazi, a kontraszt mégis egész jó, alapvetően nagyon kellemes panel.
A wifire nem tudom ki panaszkodott, nálam -1 csík 5m távolságban 1 fallal elválasztva, ráadásul a tabletek réme, az SSID rejtés, és MAC szűrés is aktív a rúteren. Eddig alvás után is gyorsan visszatalált a Wifi-re.
A hátlap ezüstös alamónium, én nem vagyok fém fetisiszta, de van akinek biztos, hogy pozitívum, mindenesetre látványra elég minőségi. "Megtekergetve" a házat már kevésbé, minden elem, akár elöl akár hátul, elég vékony anyagból készült, de szerencsére nem recseg-ropog, csak érezni, hogy ha akarnám rendesen meg tudnám csavarni...
A hangerő igen combos a 3,5mm-es kimeneten, én csak az alsó tartományban használtam eddig, mert 50% felett konkrétan letépte a fejem, ez mindenképp jó hír az utazóknak. A hangminőség eddig tiszta, DnB fogyasztóként nekem a basszus kicsit kevés, de valószínűleg csak a szét EQ-zott többi eszközömhöz képest
(valahol olvastam, hogy néha zajos lesz a kimenet, ilyet még nem tapasztaltam, sem mp3, sem YT esetén)
Fagyásról eddig nem tudok beszámolni, ahogy játékokról sem (ez nem is tartozik nálam a fő profilba), majd még írok róla, hogy a későbbiekben hogyan viselkedik, most még nagyon friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest