Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Na jó pár szó így hirtelen a GoClever R83.2-ről:
A kijelző valóban IPS, ennek minden előnyével, a háttérvilágítás lehetne erősebb, messze van egy Samsung Galaxy Tab-tól, de a kategóriatársak között, főleg a TN paneles társakhoz képest nem rossz ez a fényerő sem. A fekete nem az igazi, a kontraszt mégis egész jó, alapvetően nagyon kellemes panel.
A wifire nem tudom ki panaszkodott, nálam -1 csík 5m távolságban 1 fallal elválasztva, ráadásul a tabletek réme, az SSID rejtés, és MAC szűrés is aktív a rúteren. Eddig alvás után is gyorsan visszatalált a Wifi-re.
A hátlap ezüstös alamónium, én nem vagyok fém fetisiszta, de van akinek biztos, hogy pozitívum, mindenesetre látványra elég minőségi. "Megtekergetve" a házat már kevésbé, minden elem, akár elöl akár hátul, elég vékony anyagból készült, de szerencsére nem recseg-ropog, csak érezni, hogy ha akarnám rendesen meg tudnám csavarni...
A hangerő igen combos a 3,5mm-es kimeneten, én csak az alsó tartományban használtam eddig, mert 50% felett konkrétan letépte a fejem, ez mindenképp jó hír az utazóknak. A hangminőség eddig tiszta, DnB fogyasztóként nekem a basszus kicsit kevés, de valószínűleg csak a szét EQ-zott többi eszközömhöz képest
(valahol olvastam, hogy néha zajos lesz a kimenet, ilyet még nem tapasztaltam, sem mp3, sem YT esetén)Fagyásról eddig nem tudok beszámolni, ahogy játékokról sem (ez nem is tartozik nálam a fő profilba), majd még írok róla, hogy a későbbiekben hogyan viselkedik, most még nagyon friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(valahol olvastam, hogy néha zajos lesz a kimenet, ilyet még nem tapasztaltam, sem mp3, sem YT esetén)

Dr.NX