- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Davebowman #33494 üzenetére
Én a dead trigerre most néztem rá. A Vezetékes x360 gamepad-el simán megy. A Vezetéknélkülimmel nem néztem, nincs kedvem kirángatni a gépből
-
Maxtreme
addikt
válasz
z0d1AK #33490 üzenetére
Wayteq xtab 70dci
Én meg az elején arra gondoltam hogy esetleg a felbontásnak lehet hozzá köze, hogy mittomén' ott sűrűbb a "rács" (az ugyebár 1280x800-as) és azért nem látszik.
Nem tudom az értintőfelületnek ehhez mennyi köze van, lleteve hogy van e összefüggés.
1-2 eredmény a teljesség igénye nélkül.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #33486 üzenetére
Nem tudok már szerkeszteni.
Kis korrigálás:
látszik hogy a kijelző felülete egymástól kb 0.5cm-es távolságban elhelyezkedő, vízszintes (nyilván ha a tab nem fektetve van, akkor függőleges) csíkokból, és kockákból áll.
A háttértárra való filemásolás nem úgy történik mint a többi szabványos androidos cuccoknál, hanem MTP eszköznek ismeri fel a gép.
Ez nem baj, csak megemlítem hogy senki ne csodálkozzon -
Maxtreme
addikt
válasz
z0d1AK #33484 üzenetére
Kiderül, egyelőre úgy tűnik hogy tényleg rendesen töltötte, és nem csak fals értéket ír mert reggel óta standby módba csak 3-4%ot merült. (Töltés és működés közben sme melegszik egyébként a cucc számottevően.)
szerk: Hogy valami rosszat is írjak
A kijelző Ips panel ugyebár, viszont bizonyos szögből kis fényerő mellett (0-10%) (ha teljesen alulról nézed) látszik hogy a kijelző felülete egymástól kb 0.5cm-es csíkokból, és kockákból áll.
Namost ezt ne úgy tessenek' elképzelni hogy ilyen képet is ad, hanem maga a kijelző fizikailag ilyen A "vetített" képen nem látszik.
Lehet am ez tök természetes, csak nekem nem tűnt eddig fel más készüléknél. -
Maxtreme
addikt
válasz
this is life #33482 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt vele, persze ez semmit nem jelent.
1. Ez csak 1 vélemény (ettől függetlenül szart ki lehet fogni belőle)
2. Én sem régóta használom.Esetleg ha valakit érdekel, futtathatok rajt pár bencset. (Quadrant, Antutu, Epic Citadel)
Az aksiról pl annyit ha játszol, értelemszerűen eszi. Viszont a netezéssel úgy nézem nagyon jól bírja (50% fényerő) Reggel kb 2 órát nyomkodtam, 100%-ról 79%-ra merült az aku)
A töltés 0-ról 100-ra kb 1 óra, az se semmi(nekem 20-25%-os töltöttségről 45-50 perc alatt nyomta fel magát 100ra.)
-
Maxtreme
addikt
válasz
gonger #33459 üzenetére
"PowerVR SGX 544 MP2 - 8 magos"
ez már igen
AMúgy nem tudom, nekem eddig egy iylen csoda modecom készülék volt a kezembe, annak valami kritikán aluli volt az anyaga.Amondo vagyok inkább a Galatab. Azért a Gainward-ba jobban bízok. (aztán az is lehet hogy csak annyi a különbség hogy Kínába egy utcával arrébb készül, ki tudja
)
-
Maxtreme
addikt
Megvettem a Galapad-et.
Komolyan mondom ilyen igényesen összerakott tabletet még nem láttam.
Eddig nem csak a külső, hanem a belső is nagyon korrektnek tűnik.
Mondjuk elsőre kicsit meglepett hogy a tabra előretelepített tegrazone azt írja frissítésnél hogy nem kompatibilis az eszközzel
De elvileg ahogy nézem ezt javították, csak le kell frissíteni a készüléken levő androidot. -
Maxtreme
addikt
Ha valakit esetleg érdekel, Galaxy Galapad 7 Teszt
Egyre jobban tetszik ez a cucc -
Maxtreme
addikt
Srácok.
Létezik olyan tablet aminek 7, de NAGYON max 8'-os a képernyője, és minimum a következő paraméterekkel rendelkezik?- Android 4 os
- 4 magos cpu, min 1300mhz
- Tegra3-as gpu
- 1gb DDR3 ram
- Viszonylag korrekt készenléti idő.
- Lehetőleg IPS kijelzőAmi nem kell: Gps, 3G modul, hátlapi kamera, a BT sem feltétel.
Jelenleg egy Wayteq X-Tab 70DCI-t használok, viszont lehet lenne rá vevőm, aki nagyon jó áron megvásárolná tőlem.
Elgondolkoztam egy kicsit komolyabbon. (Igazából a jelenlegivel a legnagyobb problémám az aski készenléti ideje)A Nexus7 kb meg is felelne az elvárásaimnak, csak ahogy olvasom, rengeteg probléma van vele (főleg összeszelés téren) tehát e helyett kéne egy másik alternatíva, hasonló tudással.
Előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest