Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
tjb007 #33389 üzenetére
Sajna nem nagyon vannak hozzá főzött ROM-ok. :/
Nekem nincs bajom a gyári megoldásokkal, ezek a tabletek már bőven olyan erősek, hogy az én 600MHz-es telefonhoz szokott szememnek és igényeimnek akár egy gyári rom is megfeleljen. Csak éppen ez az egyetlen egy kis dolog hibádzik ebből a készülékből.Én nem vitatom a szakértelmet, hovatovább, hogy a szakértelmet meg kell fizetni, és az sem vitás, hogy nekem sem Linux sem másmilyen programozói tapasztalatom nincs.
Vegyük azt az esetet, hogy bemegyek a teszkóóóba megveszem ezt a kiváló tabletet, amivel természet nem megy az áhított funkció. Szabadidejében puszira itt a fórumon senki nem fog; nem tud segíteni, mert lehet hogy bele lehet varrni sokmindent házilag a kernelbe, de ehhez bőven kellene a fentebb említett programozói előélet, amit senki nem fog tudni itt megtanítani.
Ezt úgy összességében mindenkitől kérdezem aki olvassa: kihez tudnék fordulni személyesen, hogy nyilván némi pénzmag fejében -ha megoldható egyáltalán- megoldja ez a gondot, hogy a Canon DSLR-eket USB-n nem hajlandó felismerni ez a rendszer, miközben a többi meg igen.
Ennyi lenne, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest