- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.
-
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest