- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
NA találtam még egyet:[link]
Arnova 7c G2. Ez érdekes. mert fogad Sim kártyát is. ÉS Most hagyjuk IPS panelos nagy felbontású igényeimet.Elvileg az alapbaj hogy Android 2.3 fut rajta. Ez miért baj? Milyen hátrány ér ilyen estben? JA és ugye nem kell játék se video csak amiket mondtam. Arra gondolok elég lenne lehet ilyen is. Vagy mondjuk majd nem tudok rá bizonyos appokat föltenni, mert régi az Androidom? (egyébként csak zárójelben elsők között van a youtube video amin Android 4. 0 raknak rá.)
Itt jön elő a lámaságom: Itt a google nexus referencia tabletja. Jó Oké gyors GPS meg WIFi meg jó aksi minden szuper. DE igazándiból nem tudom mit várjak tőle. Nem tudom szoftveresen mitől lesz több jobb, mint egy sima Android 4.0 vagy 2.3 mitől lesz rosszabb. Nme tudom hogy abból a többől mit használnék ki és mit nem.... és ha gyengébb a verzió vajon elég lenne e vagy sem....
JA és akkor térkép meg bukta....valszeg korrigálták a hibát.....nem hinném hogy kamu lenne, amit írtak. ..hm..bár nem akarok nagy hacker lenni, de ha nekik sikerült letölteni vagy bárkinek anno. Mondjuk egy Budapest térképet. Az lehet keringhetne a neten.
Hiszen ez csak egy pár megás Fájl lenne. Bár nem tudom, de lehet ez már nem a legális kategória.
-
DGery
aktív tag
A Teamviewer egyik kiegészítőjének van ilyen funkciója, annyi, hogy az neten fut.
Tehát wifi-n fellövi a netre, a másik gép meg leszedi. A kommunikáció történhet úgy, hogy a tabletről irányítod a gépet, és látod a monitort, vagy fordítva. Ez attól függ, hogy a sima TV-t használod (tablettel gép irányítás) vagy a TV QuickSupport-ot (géppel tabot).
Bővebb infó ITT -
kovacspityu2
tag
Közel egyszerre rendeltük és nekem már szombat óta a kezemben van. Valahol fel lett adva az övé is, csak valamiért Item accepted után 3-4-szer célországba elküldve és érthetetlen módon azóta semmi. Nekem 5 nap alatt átjött Mo.-ra. Nekem egy CubeU30GT van ugyanezen a soron, már egy hete jön Mo.ra ugyanonnan meg 5 nap alatt itt volt. Írtam nekik, hogy hol érdeklődjek, majd jelzem mit mondtak.
-
Emi1986
tag
Szia!
Na igen. Ez már mindent tud ami nekem kellene.
ips kijelző
nagy kapacitású akku
1gb ram
1,5ghz 4magvas proci
gps
kékútAz ára sem elképesztő a tudásához képest.
De valamit már venni kellene:
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-50_tablet_%28Android%29_fekete_+_tok-p325036.html
http://www.edigital.hu/Tablet/NAVON_Platinum_Explorer_tablet_%28Android%29_7-p338372.html
http://www.plazamarket.hu/index?store=audio_market&page=product&bid=eBudaNeZyqejejy&select=&level=&category=&IMRSID=dumpn0fnbjgpjr158hqhdibnc3
Szerintem a három közül az egyik lesz a befutó. Most a navon felé hajlok.
ÜDV:T
-
gps76
őstag
Tévedésben vagytok mert most már lehet egyenként is törölni fiókot:a szinkronizálásnál a fiókra kattintasz,utána a jobb felsõ sarokban a három pöttyre nyomva ott a törlés lehetõsége.
GIJOE:Töltsd le a pppwidget progit,és írd be a megfelelõ adatokat,így sok modem megy.Nekem a Digis Huawei e3131 megy vele.
Mások is megírhatják melyik gépek melyik modemmel mennek rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest