- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b0bcat
addikt
Igen, ez a kijelzés-hiba "érdekes".
Nekem a Platinum olyan, hogy a "riasztási" szintig, azaz 15%-ig szépen lemegy a töltöttség, majd onnantól "megtorpan", és alig merül. Értsd: ha addig mondjuk kb. 2 percenként 1%-ot esett az akku, akkor onnantól nem 30 percet bír, hanem mondjuk 40-et vagy még többet. Mintha nem lineáris lenne az akkuidő fogyása (illetve a kijelzése).
-
b0bcat
addikt
"5 ora wifis stand by kb 27% akksit evett meg"
Ez első hallásra kicsit soknak tűnik, de én mindig automatikusan kikapcsolom a wifi-t, ha éppen nem használom, úgyhogy ez az érték ebből a szempontból kevésbé értelmezhető most számomra.
De köszönöm, hogy megosztottad velünk!
(Esetleg meg tudnád nézni, hogy wifi nélkül mennyit eszik sztendbájban?
)
"az akksi toltottseg info csak restartolas utan frissul korrektre"
Ezt nem egészen értem.
Rossz értékeket ír ki? "Elmászik a kalibrálása"?
-
b0bcat
addikt
A Prestigio Pro Duo hivatalos oldalán max. 5,5 óra videólejátszást, max. 36 óra zenelejátszást és max. 120 óra készenlétet írnak. (Ezek kb. annyira lehetnek igazak, mint az autók fogyasztási adatai, amit csak "labor körülmények között" tudnak teljesíteni.
)
Lehet, hogy még a héten beruházok egy ilyenre (a Platinum 7-et meg odaadom a gyerekeknek)...
Azt vajon hogyan lehet kideríteni, hogy tud-e magyarul? Nekem nem gond az angol, de lehet, hogy nem csak én használnám...
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem megfelelő az akkuideje. Legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy annyival rosszabb lenne, mint mondjuk egy másik hasonló kategóriájú tablet-é. Ha mondjuk internetezel vagy filmet nézel, a 4 óra szerintem működik (legalábbis nálam müködött), játéknál (főleg 3d-s játékoknál ) ez azért jóval kevesebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged