Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bylow senior tag válasz  buta29030

üzenetére buta29030

üzenetéreSzerintem 3 tagú cégről van szó ! Vez,ig.- Főnök.- Alkalmazott. 
 Simán valami komolyat kell venni, hisz le tudja írni az adóból! HÁT NEM EZ A DIVAT ???
 Ja, és ha hurcolászni akarja magával akkor szerintem a 7"-os sokkal kényelmesebb mint a nagyobbak.
 Na mind1, de télleg jó a sztori (#28391) z0d1AK : Akkor jól sejtettem! Köszönöm !  
- 

bylow senior tag Hali! 
 Valaki meg tudná mondani hogy hány magos a : Allwinner cortex A8 processzor ?
 Vagy hol lehet ennek pontosan utána járni? 
- 

bylow senior tag A retinások gondolom még elég drágák  Most nem akarok olyan sokat költeni ilyenre! Most nem akarok olyan sokat költeni ilyenre!Na de viszont még mindig dilemmázom nagyon, és kíváncsi lennék okos tanácsokra !!! 9"-10" méret 
 Concorde- Prestigio - IPS- 2mag proci -bővithető mem. - Hdmi - stb (és hasonló márkák esetleg)VAGY ? Samsung galaxy tab 10.1 HASZNÁLTAN !!! Mondjuk 16G Egyik pillanatban a Galaxyt látom jó döntésnek a szép képe miatt, aztán meg a fentebb említetteket, a felszereltségük bővíthetőségük stb. miatt. 
 Valahogy képtelen vagyok el dönteni melyik lenne a jó döntés.
 Kb azonos az áruk ha új "no name"-et vagy használt Galaxyt nézek, De félek hogy nem fog tetszeni a kijelzője a "no name"-nek . Vagy az IPS kijelző télleg olyan jó ???
- 

bylow senior tag Sziasztok! 
 Az olcsóbb nevek közül mint pl:
 DPS
 Myaudio
 Navon
 Prestigio
 Wayteq stb.Van olyan márka aminek a kilyelző minősége/képélesség megközelíti a Samsung Galaxy Tab-ot? Fele annyi pénzért jobb hardver felszereltséggel lehet talalálni ezeket az ismeretlen márkákat, de amiket eddig láttam élőben, annak messze le volt maradva a kép minősége! 
 9-10" méretben gondolkodom.Bármi hasznos tanácsot el fogadok Tab vásárlással kapcsolatban !!! 
 Köszönöm előre is ! 
- 

bylow senior tag Sziasztok! 
 Az olcsóbb nevek közül mint pl:
 DPS
 Myaudio
 Navon
 Prestigio
 Wayteq stb.Van olyan márka aminek a kilyelző minősége/képélesség megközelíti a Samsung Galaxy Tab-ot? Fele annyi pénzért jobb hardver felszereltséggel lehet talalálni ezeket az ismeretlen márkákat, de amiket eddig láttam élőben, annak messze le volt maradva a kép minősége! 
 9-10" méretben gondolkodom.Bármi hasznos tanácsot el fogadok Tab vásárlással kapcsolatban !!! 
 Köszönöm előre is ! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX
 Dr.NX