Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok Urak !
Segítségre lenne szükségem, lehet nem jó helyre írok.
Lenne egy Vodafone Smart Tab III. Sajnos nem lehet tölteni ,mert az usb csatlakozója beszaladt.
Nem tudjátok hol tudom ezt megcsináltatni ?
Előre is köszönöm. -
kengyel
nagyúr
Nektek mi a véleményetek Erről ? Nagyon jó árban pompázik

-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Most már valaki adjon valamilyen tanácsot ha lehet. Tegnap este 20-órakkor kapcsoltam ki teljesen a tabot úgy hogy 100%-ra lett feltöltve az aksi. Most kapcsoltam be 14.30-kor és 84%-ra merült le. Ismétlem teljesen ki volt kapcsolva ! Hogy tudott 18,5-óra alatt 16%-ot merülni ? Szerviz vagy nem szerviz ? " Huawei MediaPad S7 " és nincs két hónapos a készülék ! Garancia 2-év. Gyári visszaállítás megvolt ! Tegyem újra az ICS.-t ?
-
kengyel
nagyúr
Hogy lehet teljes factory resetet csinálni ? A telómnál tudom de a tabnál nem

-
kengyel
nagyúr
Na most itt kaptam egy olyan fülest hogy vegyem ki belőle a microsd kártyát mert ugye az egy külső elem a gépbe és próba. Meg is tettem és utána naponta teszteltem kikapcsolt állapotban és nem merült. Ez most történt meg 1-hetes kikapcsolt állapotból. Szóval most teljesen tanácstalan vagyok ,hogy aksi hiba vagy nem ! A kivett kártyát ma beraktam a telefonba ,és azzal semmi gondja nincs
Na ezt adjam össze 
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Egy érdekes kérdésem lenne ! Létezik olyan hogy 1-hétig be nem kapcsolt tab lemerül 100%-ról a nullára ? Huawei Mediapad 7 és nincs benne microsd kártya ! Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX