Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz csikotojas #23185 üzenetére
megéri az árát mindene jó, csak vigyázz a mikro usb-s csatlakozójára, hamar tönkre megy, de attól még tölt, csak ez az 1 hibáját találtam. még játékkk is futnak gta3 pl.
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
soultrapp
senior tag
Csáóto!van valakinek véleménye erről: MyAudio Series 8 808DCC tablet 8GB?
Jobb mint a concorde 9.7ibs?
Ehez lehet mobilnetet stickel használni?
pozitív és negatív véleményeket is várom.
Köszi -
madmike
őstag
Én nem így értelmezem. Szerintem ha veszel valamit 21000ért, akkor az 11000ért a tied.
Na de, hogy kapcsolódjak is a topic témájához.
45000ft-ig keresek 10"-os tabletet. Használt és új is szóba jöhet. Pont kapora jön ez a 10.000ft-os MasterCard-os akció, mert így kicsit feljebb is nézegethetek az edigitalnal.
Mit ajánlanátok?Eddig én ezekkel szemeztem:
Navon platinum 10 (44.900-10.000ft)
Concorde tab 9.7 IPS (54.900-10.000ft)Használtak:
Wayteq xtab-100is (40.000 körül már lehetne venni)
Hp touchpad (ebből csak egyet árulnak a fórumon, 40.000-ért talán el lehetne hozni, de nincs rá gari)"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
laszlohu
addikt
válasz csikotojas #23185 üzenetére
Sajnos a DPS dream számomra leszerepelt,
a betekintési szögek katasztrofálisak, a fényerő katasztrofális,
a kontraszt katasztrofális,
ezért inkább Navon platinum 7 -
pusihusi
addikt
válasz hamyka #23183 üzenetére
Szia nem a rajongód vagyok, csak azért kedvellek, mint fórumtárs( hangsúlyozom fórumtárs) nem kötözködsz be tartod az íratlan normákat! Igaz néha írsz nagy marhaságokat, hogy még én is lehidalok tőle! De ezzel együtt te vagy a "hamyka"! De azért most már jó lenne ha vennél egy kis tabocskát, akár milyen picit s aztán arról tudnál a fórum társakkal elcsevegni a tabod tulajdonságairól, vele kapcsolatos szoftverról, hardverról! De különben is 10 hamyka, mint a volt kettő fórum társ aki csak blamálni és kötözködni járt! Ha adsz a véleményemre, ajánlok tabot szívesen, s aztán tudsz róla beszélni, sőt annak birtokában tanácsot adni, annak aki rászorul Lehet hogy ezért többen megköveznek, vállalom! Csak néha azért fogd vissza magad, ne mindig más véleményét v. írását szajkózd hanem mindig legyen önálló véleményed, s a témákhoz akkor írjál ha úgy érzed biztos vagy benne!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
csibe1
addikt
válasz madmike #23190 üzenetére
Mastercard - (Maestro is CVC kóddal) kedvezmény
Egy vásárlásnál veheted igénybe.
"Fizessen Mastercard® Mobile-lal az edigital.hu oldalon 2012. október 1. és október 31. között, így 20.000 Ft felett 10.000 Ft kedvezményt kap!
A MasterCard® Mobile Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy a Kártyabirtokos a valamely mobilszolgáltató ügyfele (előfizetéssel vagy pre-paid SIM-kártyával rendelkező),Okos telefonnal, vagy a T-Mobile és Telenor ügyfelei esetén 128K SIM kártyával rendelkezik, vagy lehetősége és szándéka van SIM kártyáját 128K SIM kártyára cserélni, rendelkezik MasterCard®vagy CVC kóddal ellátott Maestro® Bankkártyával.
Az alkalmazás ingyenes. Egy MasterCard®, illetve CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártya regisztrációjának díja 99 Ft. A regisztrációhoz, illetve
a Telenor számlabefizetés és az egyenlegfeltöltés funkció használatakor egy darab alapdíjas SMS küldése szükséges.Az alkalmazás letöltése és használata, illetve a bankkártya regisztrációja adatforgalommal jár. Az alkalmazás használatához szükséges adattárolási és adattovábbítási szolgáltatást a MasterCard Mobile Magyarország szolgáltatás keretében az FHB Szolgáltató Zrt., míg az elfogadóhelyek számára
a pénzügyi szolgáltatást az FHB Bank Zrt. nyújtja. Az alkalmazás letöltésével elfogadod a mastercard.hu/mobile oldalon elérhető Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Irányelveket. A tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatásról, az alkalmazás felhasználási lehetőségeiről és az elfogadóhelyekről további információk: mastercard.hu/mobile.Az Extreme Digital Zrt. fenntartja a jogot az akció korábbi lezárására. Az akcióban a webáruházba regisztrált minden felhasználó részt vehet, de
a kedvezmény az akciós időszakban felhasználónként csak egyetlen alkalommal történő MasterCard Mobile online vásárlás során vehető igénybe."" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csikotojas
csendes tag
Szaasztok! Érdeklődöm, hogy DPS Dream 7-et használ-e vki?
Én levelezésre, naptár nézegetésre, internet böngészésre, zenehallgatásra, Skype-ra, film- és Youtube nézegetésre szeretném használni. Gyanítom, hogy az alábbiaknál lehet szűk keresztmetszet:
- wifi megbízhatóság, érzékenység?
- Skype elindul? Akadozás?
- Youtube és filmnézés nem akadozik?
- SD kártya használat korrekt?
- fülhallgatóban szépen szól?
- Google naptár kényelmesen használható 7"-on?
- egyéb hiba? Tapasztalat?Előre is köszi a választ.
220voltnál 22e HUF, EDigital 25e - 10e?
-
soultrapp
senior tag
Ja és csak 7-8"beépített 3g-s nincs max 70körül?
Remélem az előzőre is válaszolsz! -
soultrapp
senior tag
válasz tjb007 #23181 üzenetére
a tab 2 p3100 drága a huawei-ről nem találtam árat....
De akkor nem tudnál valami olyat ajánlani amihez lehet sticket csatlakoztatni és ha lehetne két magos a proci?60 körül?
a tab 2 p3110nél nem lehet csatlakoztatni sticket?
köszi a segítséged nagyon fontos.
jah nekem elég 7-8"is..[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Magnat #23174 üzenetére
Gyakorlatilag három olyan modell van ami számodra megfelelhet (a kifutottakat most nem nézem), a Samsung Galaxy Tab 2 (P3100), a Huawei MediaPad és a Motorola XOOM 2. Ezek közül a Samsung az egyetlen ami megfogja kapni a Jelly Beant, a maradék kettő nem.
Az a helyzet, hogy nem nagyon van választék 3G -s táblákból, főleg nem a 7 és 9 col közöttiekből.(#23179) soultrapp
"először is stickes mobilnetet szeretnék majd használni"
Ez eddig rendben is van, megoldható a dolog.
"lehet -e használni csak a sim kártyát?"
Lehet de ez csak beépített 3G modemmel rendelkező modellekkel oldható meg amiket nem kapsz meg 50-60e forint körül.
"kell-e hogy legyen a tabletben 3g?"
Ha a stick -el szeretnéd használni (magyarán azt szeretnéd rácsatlakoztatni) akkor nem.
A stick -es megoldás amúgy a Samsung Galaxy Tab 2 -vel nem működik, sőt, out of the box egyik nagy márka modelljeinél sem. -
csibe1
addikt
Concorde Tab One - már a 8GB-os tárhellyel rendelkező verziót adják.
A hsz-ekben írják,az adatlapon még 4GB szerepel." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
soultrapp
senior tag
csáótok!lenne egy pár fontos kérdésem remélem valaki fog vagy tud segíteni.
először is stickes mobilnetet szeretnék majd használni vagy lehet -e használni csak a sim kártyát? kell-e hogy legyen a tabletben 3g?nem értem ezeket pontosan.....
és 50-60körül tudtok-e valamilyet ajánlani? pl samsung galaxy tab 2 7" p3110.igaz ez 70eft,
de nem tudom ezen menne e.
bármilyet megnézek ha ajánlotok csak ezek a szempontok érdekelnének,ha lehet még esetleg lehetne kétmagos is remélem segít valaki köszönöm. -
kerekfej
addikt
Quadrant 2.1, AnTuTu 2.9.1 Tesztek:
LY-F2S Tablet AllWinner A10 1.0/1.2GHz + Mali-400MP (Android 4.0.3)
AnTuTu Test: 1.2-re húzva kb. 3400 pont
Quadrant Test: 1744 pontA13MID Tablet AllWinner A13 1.0/1.2GHz + Mali-400MP (Android 4.0.4)
AnTuTu Test: 2705 pont
Quadrant Test: 2209 pontSamsung Galaxy S 5.0 Wifi Samsung S5P-C111 1GHz + PowerVR SGX540 (Android 2.3.6)
AnTuTu Test: 2947pont
Quadrant Test: 1214pont[ Szerkesztve ]
-
DGerg
csendes tag
Üdv!
Olcsó tabletet szeretnék venni netezésre, játszásra. Amiket néztem: Navon platinum 7" és Concorde ONE. Mind a kettő 25 000 ft körül mozog. Valakinek van ezekről valami véleménye? Ti melyiket ajánlanátok?
-
hun_gery
aktív tag
window n70 tulajok!
fontos infok, how-to-k, kezdésnek
ROM hegyekJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hun_gery
aktív tag
window n70 tulajok!
romok: itt
Project Margarine: 4.1
RockCream: 4.0
cm10: 4.1
cm9: 4.0
sorozatszámot nézegetni romolás előtt! (AZ vagy ZZ van középtájon a számban)ha kérdeznétek, itt nyugodtan, de előtt olvassátok légyszi a linkelt fórumot is
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Ultraviolet
tag
Sziasztok!
Kaptam egy emailt a vámkezelésről hogy írjam le mi van benne.
1. mit írjak ? (nem tudom a küldő mit irt rá(tartalom/ár)
2. mi közük hozzá!
3. három hét után nem most kéne ezzel foglalkozni, amikor 2 hete már küldtem az emailt amit eddig kértek.( ki küldte: név/cím/telefon, paypalrol info - gondolom mennyit fizettem a cégnek(de mi van ha nem csak azt vettem ott, de egybe fizettem, és hogy a céghez kértem és nem nekik , hanem mint magánszemély rendeltem))
köszi előre is az infót.. (3 hét alatt Mo-n van és 3 hete a postavámnál)
Ja, múlt héten írtam nekik, hogy mi újság , nem karácsonyra rendeltem! -
hamyka
senior tag
válasz Nara19 #23163 üzenetére
Csak egy ötlet, hogy össze írni a legolcsobbtól-legdrágábbig melyik tablet mire jó mivel elég sokszor kérdezik itt a fórumon hogy melyik a legjobb tablet, aki jobban tesztel össze írhatná és be kerülhetne a legelső indító hsz-be és a listát mindig bővítenétek
Ám szóljatok ha valami rosszat mondtam
Comodó új távlatok...........
-
tvamos
nagyúr
válasz Crytek #23144 üzenetére
En szoltam, hogynreklamalj a PayPalnal! Mostmar cs@szheted! Szerintem rendelj egy masikat, mashonnan. Ugyse akarsz meni sielni!
Engem a GadgetGreats sz@pat... elfelejtettek feladni acuccom. No de azt igertek, 4-e utan... ellenben en inditom a reklamaciot, ha nem lesz 5-en postan a cucc. Es ha nem lesz idoben a kezemben, akor is! Majd magyarazkodjanak ok a PayPalnak! En le se x@rom, milyen johiszemuek!
Nem mintha foldhozvagn az a 70 USA Dollar..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Bagira01
veterán
válasz Davebowman #23160 üzenetére
Ahogy nézem a yuandao oldalát van ebből is pár verzió, hd meg s változat azokra más van 4.1 is reméljük erre is kidobják
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
cellpeti
nagyúr
üdv
milyen 7" tabletet ajánlanátok olyan 30körül?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hamyka
senior tag
Lehetne csinálni 1 ilyet is:
Bár szerintem legjobb lenne az ha lenne csinálva 1 lista a legolcsóbbtól a legdrágábbig és hogy melyik mire jó milyen az anyag minősége stb
Aki támogassa az ötletemet az tapsikoljon vagy tudom is én
ui: És akkor nem lenne ennyi kérdés
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
-
Sanzaa
senior tag
Tőlem még mindig nem vonta le a 99 Ft-ot Egy nap telt el.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
válasz didros #23135 üzenetére
Zebede is: durva ez a ppo.hu ügy, kicsit betojtam. Ezzel együtt ez szerintem a mastercard business-e, másoknál is adnak extra bonust, lsd. hirdetmény.
Azért ez nagyobb cég, a kártya adatai amúgy is megvoltak náluk...
Egy ePin vagy ilyesmi megadása nélkül nem enged semmilyen tranzakciót.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Crytek
nagyúr
válasz faresz5 #23143 üzenetére
De visszaírtak ma pont ezért ugatok.Augusztusban is ezt a 2-4 hetet hintették el meg most is.Aztán igencsak telnek a hónapok már.
Az egy dolog hogy már akkor lemondtam hogy nincs több tabletem miután feladtam postán.(Úgy néz ki nem is volt ez a lemondás jogtalan ,mert ahogy ezek intézkednek és mire visszakapom kb a 4 magos cuccokat fogják 50 ezerért dobálni a magyaroknál is)De mégis idegesít hogy egy jóval fejlettebb gazdagabb országban ilyet megtehetnek.Ha tudnám hogy ott mi a fogyasztóvédelem neve dobáloznák vele cseten az mindig hatásos mindenhol.Csakhát nem igen van közöm hozzá hogy ott ennek mi a neve
Next PC Upgrade: 2022
-
tjb007
nagyúr
válasz didros #23135 üzenetére
Te csak a MasterCard -nak adod ki az adataidat akik már amúgy is tudják.
Aki paranoiás az ne a főkártyáját regisztrálja be hanem a virtuálisat (amit a webszámlája mellé kap), azon annyi pénzt tart az ember amennyit akart, szóval ha nincs rajta semmi akkor nincs is mit levonni.Ilyen Extreme Digital - MasterCard akciók voltak már korábban is amúgy de eddig ez a legnagyobb. Egyetlen egy dologra megy ki az egész, hogy az emberek rászokjanak a MasterCard Mobile használatára.
-
Crytek
nagyúr
Ez a pandawill ugy ahogy van elmehet a jó édes ..... ..... .......!
Augusztus óta csak feszt azt tudják írni ,hogy 2-4 hét.
Na de most megkapják olyat írok nekik,hogy megemlegetik.Max írják hogy ezek után már valóban nem is fognak vele foglalkozni (mondjuk ennél jobban már nem is NEM foglalkozhatnának vele)Ilyenkor visszaszívom más helyett is amit a magyar ügyintézésért szitkozódnak a népek.
Ezekhez képest Magyarország egy elit ország!Next PC Upgrade: 2022
-
zebede
őstag
A "gazdaságos" 5.-étől hirdeti a Maxell MaxTab-ot 30k-ért, 1GB RAM-al. Tényleg annyi van benne, nem 512MB?
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is van ilyen táblagépem: Freelander PD10 3G edition.
2 hét alatt megérkezett Sencsenből, ahogy az eladó ígérte. (eBay)
Természetesen bőrtokot, mini hdmi kábelt és mini usb átalakítót is az eBay-ről rendeltem, olcsón illetve fillérekért. Itthon már semmi ilyet nem veszek, 5-10szeres áron.
Egy hete nyüstölöm, és qrvajó kis gép!
Android 4.0.4 fut rajta, Google Play, gmail stb. A wifi-je ugyanolyan erős, mint a telefonomé (Samsung Galaxy Ace).Azt még nem tudom, hogyan lehet a Google naptárammal szinkronizálni az alapból beépített naptárat vagy a Jorte nevű naptárat. Felvettem a gmail fiókomat, az email-ek befutnak.
A telefonomon megy a naptár-szinkronizáció, de a táblagépen nem. Valahol valamit be kell állítani, hogy ezen is szinkronizáljon, csak még nemtom, hol.Esetleg tudtok ebben segíteni?
-
didros
senior tag
válasz koncsik #23133 üzenetére
Viszont innentől hozzáférnek a kártyádhoz és bármikor levonhatnak róla bármilyen összeget ami éppen elérhető. A PPO-nál is ha jól emlékszem előtte kiküldtek (állítólag) valami szerződésmódosítást, amit szinte senki nem kapott meg, aztán hó elején fizetés után megterhelték pár százezer ember kártyáját valami 3000 ft körüli összeggel végül leléptek a pénzzel. Érdemes utánaolvasni. Az is lehet hogy én vagyok túl paranoiás, de hát miért érne meg az edigitalnak is 10000ft-ot hogy te kiadod a bankadataidat egy harmadik félnek? Nem áll össze nekem ez a dolog...
-
MODERÁTOR
válasz zebede #23132 üzenetére
Nincs benne átverés, 1x levont 99Ft-ot, a kiválasztott termék (vinyot vettem), árából levonta a 10000 HUF-ot, most kaptam az sms-t, hogy a kiválasztott boltban átvehetem. Mást biztos nem vont le, minden tranzakcióról sms-t kapok...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bagira01
veterán
válasz pusihusi #23129 üzenetére
Igen erre gondoltam. Csak nem tudom, hogy nem átverés-e, mert olvastam, hogy többször leveszi a 99Ft-ot meg nem fizet stb.
(#23128) afgk2012: Csak akkor látni ha nagyon nézi az ember, bekapcsolva nem is igen látszanak, csak kikapcsolva olyan mint ha napelemes lenne a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz Davebowman #23125 üzenetére
Van átalakító fej
Más: Aki rendelt edigital-tól cc one-t ezzel az akcióval kérem írjon, hogy volt-e gond. Húgomnak most van a születésnapja, ennyiért megéri venni, kínából se lenne olcsóbb illetve a magyar gari nála számít Van még 24-25k-ért myaudio 2 év garival az nem jobb mint a cc one?
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Így kb 20 perc nyomorgatás után. A hátlap a bal oldalon eléggé melegszik. A kijelzőn függőleges sávok vannak(kikapcsolt állapotban is), gondolom az érintőpanel. A kijelző nagyon rendben van. Anyagminőség is okés. A gombok széle kicsit éles. Fejhallgatóval elég korrekt hangja is van, a gyári hangszóró az olyan amilyen.
-
XDModesty
aktív tag
Srácok, találkoztam olyan ebook reader progival, aminél ha lapozok, akkor olyan effekt van, mintha tényleg könyvet lapoznék, és ott és úgy hajlik a lap, ahol hozzáérek. Tudtok ilyet mondani?
-
pmikloska
aktív tag
Köszi a linket. Azért általánosságban van valami jó módszer a firmware mentésére? Csak hogy megnyugtassam magam, hogy le tudom menteni.:-)
Egyébként van egy PD10-esem is, Olympic változat, ott pedig azzal a problémával állok szemben, hogy a WEP titkosítású hálózatomra nem tud csatlakozni, folyamatosan csak IP lekérést csinál, és egy idő után kapcsolatot bont. Egy haveromnak is van egy ilyen PD10-es Olympic, az simán csatlakozik, de abban kicsit régebbi a szoftver. Hogy lehetne rávenni, hogy működjön az enyém is? Így csak a szomszéd WLAN-jára tudok vele kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Most hozta a postás az N70-em Első fogásra elég korrekt kis tablet
-
smkb
őstag
válasz pmikloska #23114 üzenetére
Itt sok hasznosat találsz.
FW a wifi problémákon meg nem hiszem, hogy segít, mert ahogy olvastam az újabb UG802-esek amiknek nincs gondja a wifivel, más antennával (és talán másik wificsippel is) készülnek, azaz ha bugost fogsz ki, azon fw-vel nem igzán tudsz segíteni.
-
zebede
őstag
Jól értem ezt az Extreme Digital-os Fizessen Mastercard® Mobile-lal akciót? [link]
Ha így veszek náluk pl. egy ConCorde Tab ONE-t (23.900Ft), akkor megkapom 13.900Ft-ért?
Hol van ebben a bukta?
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
válasz hun_gery #23112 üzenetére
Igazából ez egy képernyő nélküli tábla, ez egy Androidos tv box (UG802), aminek a kijelzője a tévé, így tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de mégis. Belsőre minden megegyezik a táblákéval, kivéve a kijelzőt. Eddig root-olni tudtam, de mivel nagyon kevés infó van még róla, és firmware egyáltalán nincs, így lementeném a gyárit, mert vegyesen kapható egy korábbi verzióval, ami dobja a wi-fi-t, és ha vennék még a családba egyet, nem szeretnék szenvedni ettől a hibától.
-
faresz5
senior tag
válasz Davebowman #23108 üzenetére
Bocs de hülyeséget beszélsz. Vámkezelve azt azt jelenti,hogy túljutott a vámon és nem kell fizetni. Ha azt írná,hogy határozatra vár akkor várja tőled a paypal számlát a nav,ami alapján meghatározza az áfát illetve az esetleges vám mértékét. A mondanivalód második része kb igaz.
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
RK3066-os eszközről hogyan lehetne lementeni a gyári firmware-t a legegyszerűbben, és olyan formátumban, hogy azt a legegyszerűbben vissza is tudjam tenni, ha szükséges?
-
Davebowman
senior tag
válasz Crytek #23107 üzenetére
A vámkezelve nem azt jelenti, hogy fizetni vagy nem fizetni kell, hanem, hogy megállapítják az árát! Attól függ, hogy kell-e vámot fizetni érte...de az nem annyira fáj, mint az áfa ami 27% 30.000Ft os cuccnak 8.100Ft az áfája amit a Magyar állambácsi kér!
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Crytek
nagyúr
válasz marciart11 #23102 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Nekem is anno ezt írták hogy vámkezelve és nem kellett fizetni semmit.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Ultraviolet
tag
azaz, fizetni kell pluszba érte?! írjatok majd meg!
-
Bagira01
veterán
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #23093 üzenetére
Na itt a válaszom, posta.hu-ról:
-Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
laszlohu
addikt
Több, mint egy hónap múlva kijön pár típus egy újabb Androiddal.
4.2 - ES ANDROID CHANGELOG :
multi-user logins, enhanced Maps, enhanced dialer, enhanced camera features, and
native support for wireless display standards like Miracast.Többek közt a Nexus 7 beépített 3g modemmel is megkapja.
-
marciart11
aktív tag
Mi a véleményetek a PIPO U1 ről? Esetleg van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest