- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
-
Buster17
addikt
Hali!
Ezt találtam Huawei Ideos S7 Slim 3G amivel telefonálni is lehet...
Hiába néztem 20ezerrel drágábbat azokkal nem lehet.
De a keretem jóval több mint amennyibe ez kerül. Ez jó választás lenne? -
Bagira01
veterán
Pandawill-es bőr tokról mit lehet tudni? 9$ lett volna az n70-hez, de nem rendeltem. Most gondolkozom, hogy lehet mégis jó lenne. Ebay-en ezt találtam hozzá, de ez már 12$.
-
tjb007
nagyúr
-
devast
addikt
válasz
mézespálinka #22788 üzenetére
Itt a kezemben. Első szériás darab. Mit szeretnél tudni ?
-
laszlohu
addikt
válasz
mézespálinka #22788 üzenetére
2 féle kijelzővel lehet venni :
Kijelző :
Chimei (quimei) és Tiama.A Tiama nem ajánlott.
Ezenkívül kijött hozzá két db firmware, javítás 09.07 - én, más firmware kell
a Tiama és más a Quimei kijelzővel szerelthez.
A frissítés után állítólag jó lett. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Bagira01 #22779 üzenetére
Nem, minden csomaghoz odaírják, de nekem a $37-es cuccra nem szabtak ki(ami ugye több, mint 20€).
(#22739) tjb007: Ha már a kishalakat beleírtad, akkor a Google is odafér a Galaxy Nexussal, ami kb egyenlő a Motorola összes kétmagos felhasználásával, valamint van itt még Samsung is a Galaxy SL-lel, meg ha minden igaz, akkor az S2-nek is van valami ilyen variánsa. -
gyuszmó
őstag
Kaptam egy wifi routert ,kb 6-7 éves az normális ha egy 5m lévő szobában már csak 50% a jel? Lehet ennek az erején állítani vagy konstans?
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Ainol Flame tabletről van már valami frissebb hír? Gondolok itt a szériahibára(?). Tudni lehet már a cég álláspontját? Hol áll most az ügy?
-
tjb007
nagyúr
Az a probléma, hogy az a kijelentés amit a begyágyazott rendszerekkel foglakozó üzletáguk alelnöke tett teljesen úgy állítja be az egészet, hogy Egy darabig még tolni fogjuk a szekeret de amikor elfáradunk meg fogunk állni.
Ez nem vet jó fényt a TI -ra a partnerek körében akiknek a száma már eddig is alacsony volt és emiatt az álláspont miatt szerintem még alacsonyabb lesz.
Az már mellékes, hogy a befektetők sem örültek ennek aminek a hatásaként megzuhantak a részvényeik is. -
Crytek
nagyúr
Ismételten írtam egy emailt mert azt ígérték 1 hét múlva mondanak valamit az meg 3 napja letelt.
Megkérdeztem mi a szar tart ennyi ideig már persze nem ilyen hangnembe! De ha nem kapok érdemi választ akkor úgy néz ki lassan anyázni kell majd! -
Chaser
legenda
válasz
Kris87 #22780 üzenetére
27% tréfa + 4% vám - utóbbiban nem vagyok biztos. Ez az a kategória ahol már érdemes elgondolkodni hazai kínálaton sztem, mert ha megfogják majdnem ott vagy mintha itt vettél volna gépet. myaudio 916dc br 65k - de még van vele oboa rendesen -, vagy cc 9.7+ ips 75-ért, az elég korrekt. Egyik tag 67k körül árulja itt. Mind2 IPS 9.7", RK3066 SoC.
-
Kris87
aktív tag
válasz
Kris87 #22766 üzenetére
Kicsit azért utánalestem, ha már más nem tette meg helyettem.
Úgy nézem, hogy nekem is az N90-es modell kellene, ha beleveszem a 7%-os kedvezményt, akkor 40 körül meg is áll, persze meg kell úszni a vámot. Avagy ha nem úszom meg, akkor mennyivel dobja meg az összeget?
A 4.1-es frissítésben sincs magyar nyelv egyébként?
-
Bagira01
veterán
Track number alapján Budapesten van az n70-em. Hètfön küldtèk a pandaról sing. post-al. Az van írva, hogy vám elè állítva. Ez most akkor bukta?
-
sz_gabor
tag
Aki a pandawill.com-on vásárol 100$ felett (október 18-ig) a DISCOUNT CODES-ba írja be pandapad és 7% kedvezményt kap.
-
losi73
senior tag
üdv segitséget szeretnék kérni vettem egy ainol aurora II gépet de a recovery menüböl hiányzik az install zip from SD card and select choose zip from SD menü csak apply update from sdcard,és igy nem tudok uj szoftvert felrakni,esetleg valakinek ötlet
-
szandisas
őstag
Van egy szuper kérdésem!
Van olyan lehetőség, hogy HDMI-n keresztül egy PC kiterjesztett asztalát jelenítsük meg tableten?
-
laszlohu
addikt
Most éppen a pandawill - en nem találom, de lehet hozzá külön venni :
autós töltőt , meg autós tartót, ha gps - re is akarja használni kocsiban valaki:
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Látom itt sokat látott emberek is vannak, ezért keresgélés és visszaolvasás helyett pofátlanul megkérdezem, hogy milyen tabletet és mennyi pénzért javasoltok nekem, ha: kapacitív 10" körüli kijelző, szembenézős, skype-ra is alkalmas kamera+mikrofon, flash támogatás böngészőben, elfogadható böngészési sebesség, pdf / office fájlok esetleges megjelenítése külső eszközön (tv / projektor), wifi, memória bővíthetőség + normális méretű belső tárhely a nem áthelyezhető alkalmazások miatt (512 MB+),elég RAM az egszerre több alkalmazás futtatásához, fülhallgató csatlakozó, divx/xvid videók lejátszása feltételeknek kellene megfelelnie? GPS, HD kijelző, MKV lejátszás, komolyabb játékok támogatása, feleslegesen nagy felbontású kamera, 3G modem nem kell bele.
Itthon is kapni ilyet, vagy jobban járok e-bay-el? Utóbbi esetében a garancia hogy működik? Nem mondom, hogy az ár mindegy, mert nagyon nem, de túl gagyi anyagminőségűt sem szeretnék. Nem bánnám, ha megállna 40 körül.
Előre is nagyon köszönöm!
szerk: Ja majd elfelejtem, market is legyen!
-
zozo2121
csendes tag
Sziasztok!
Én egy ilyen gépen gondolkodom:
CPU: Quad Core Samsung Exynos 4412
GPU: Quad Core ARM Mali400*4
1GB DDR3, 16GB, Metal, 10.1 inch IPS screen, 1280*800 pixel, Capacitive, 178°, 5-points touch
1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV support HDMI 1.4
MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
WiFi: 802.11 b/g/n
3G: Not built in
Battery: 8000MAhilletve:
ARM Cortex-A9 AMlogic MX , Dual Core, 1.5 GHz
GPU: Dual Core Mali 400
1GB DDR3, 8GB, Build in 3g, 8 inch Capacitive,1024*768, 2 MP camera
Battery : 3.7V 5000mAHMilyen lehet a piaci ára? Milyen fontosabb tényezőkre érdemes odafigyelni egy kínai tabletnél?
-
Buster17
addikt
válasz
Magnat #22756 üzenetére
Szóval akkor vannak olyan táblák amibe lehet sim kártyát tenni ami 3g-s és akkor lehet telefonálni?!
40-50ért akkor lehet már ilyet venni ami pl nem samsung hanem egy kisebb márka.
Aprón nézegettem 3g-s 4 valahanyas androiddal jó áron. Akkor azzal elvileg lehet telefonálni?!
De terméseztessen rá is írok hogy tényleg lehet-e. -
csibe1
addikt
Akkor félreértettem a linkelt cikket.Nekem abból az jött le,hogy a TI kivonul a mobil és tabletpiacról,inkább az autóiparra és más egyéb területekre koncentrál a nagyobb haszon valamint a jobb megtérülés miatt.
Attól függ mire használod a tabletet,mert ha telepítesz pár játékot akkor elég hamar elfogyhat az a 4GB.Minek van akkor a belső tároló,dísznek?
Akkor ha már van azon tartanám az e-könyveimet,valamennyi zenét,hogy ne kelljen mindig a kártyával szórakozni,és állandóan kéznél legyenek. -
Magnat
veterán
válasz
Buster17 #22747 üzenetére
Ha nincs sim akkor nem telefonálsz, ezért írtam, h vigyázni kell, mert van amikor odaírják, h 3g support, de csak külső stickkel ... szóval neked olyan kell, amiben van sim foglalat és nem 3-as Android van rajta. Sztem 40-50-ért Samuban csak régebbit fox kapni 2.2-es droiddal, de ebben nem vagyok biztos, nézz szét itt az aprókban. Na meg ha használtan veszel, akkor az előző tulaj úgyis tudja, h lehet-e vele telefonálni.
"Ja, meg ha nincs sim akkor a net honnan van ha wifi elérhetőség nincsen?" - Értelemszerűen sehogy. De csinálhatsz magadnak saját wifit, pl ha veszel egy hordozható hotspotot és arra jelentkezel fel a tabbal.
-
-
Davebowman
senior tag
Ismét leárazás a Play-ben!
-
Vovi1
aktív tag
válasz
csibe1 #22744 üzenetére
Nem értem a várhatóan kisebb támogatottságú processzort! A tab-ban nem lehet cserélni a procit, a TI OMAP kódkészlet a jelenlegi legjobbnak megfelel.Tehát ha bármilyen másikat venne ugyanott van, az sem fejleszthető. A SmartQ a Nexussal egyidőben jelentette meg a 4.1 es JB-t, jóval a többi kínai gyártó előtt. Semmilyen gondot nem jelent, hogy 4 GB belső memóriája van, szinte semmit sem tárolok ott, a 16 Gb-os kártyát sem tudom kihasználni. A programok által használható belső memóriahely 1 Gb, ez a lényeg.
Nekem a kiválasztás egyik szempontja volt, hogy ne kínai gyártású legyen a proci. (májusban - azóta megjelentek újabb fejlesztések)
Az Onda gondja lehet, hogy nincs rootolva a gyári fw. [link]
Kovigyurinak
7" GPS, FM transmitter stb,... Smartq K7. [link]
-
Crytek
nagyúr
2012 Pandawill September Electronics CLEARANCE Wholesale, Up to 80% off!
-
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Olvasgatva a hozzászólásokat sem találok 7" GPS-es tablet-et...
Tud valaki használhatót?
Persze 4.x legyen rajta és kapacitiv kijelzője.Köszönöm az infokat:
KGyuri -
Okoschka
csendes tag
Sziasztok!
D-Link DNS-323 NAS van a hálózatomban.
A rajta lévő pdf-eket szeretném olvasgatni tablet-en.Nem tudom Android alól el lehet-e érni őket?
Van Geniatech ATV1000 Enjoy TV MyGica gépem Android 2.3-al,
de eddig nem igazán sikerült megfelelő alkalmazást találni.Bocsi a hozzá nem értésért, de ha sikerül a fenti hw-al összehozni a NAS-t,
akkor már szivesen ruházok be egy tablet-be.Köszönet!
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
HTC Flyerben tudtok segíteni? Kéne egy rendes rom rá és még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kapacitiv gombok nem működnek a gépen. Tudtok tippet adni miért nem?
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22711 üzenetére
Szép ára van,nekem 159$ lett a vége (HongKong/Singapore Register Mail).
Annyiért már inkább egy Onda V811-et vennék (139,90$),Registered Air Mail-el feladva kijönne 155,40$-ból.
A SmartQ-t már a tabletben lévő processzor várhatóan kisebb támogatottsága,és a kevés tárhely miatt is hanyagolnám.
Esetleg egy Onda V711 +1 év garival az előbbi összegért. -
Magnat
veterán
válasz
Buster17 #22741 üzenetére
Amelyiknek a nevében ott van, h 3g :-)
Kínainál vigyázni kell, mert van amikor akkor is odaírják, mikor csak usb-s stickkel tudja a 3g-t, magában a tabiban nincs sim foglalat. De pl Asus Transformerekben van 3g meg wifi only verzió is, meg Samsungokban is ... mekkora méretben, milyen árfekvésben gondolkozol ha nem titok? -
Davebowman
senior tag
Előfordult már olyan, hogy egy program, vagy játék(inkább) 16:9, 16:10, vagy 4:3-as felbontáson nem indult el? Esetleg melyik felbontás a preferáltabb/elfogadottabb az app-ok között?
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #22718 üzenetére
Igazából kerek perec nem lett kijelentve, csak az elemzők mondják ezt de az biztos, hogy nem kívánnak a továbbiakban akkora hangsúlyt fektetni az alkalmazásprocesszorokra mint most, a beágyazott rendszerekben (pl. autóipar) látják a nagyobb lehetőségeket ami valamilyen szinten érthető is a részükről. A mobiltelefonok szegmensében gyakorlatilag egyetlen egy olyan gyártó van aki TI SoC -et használ, a Motorola. A tableteknél meg csak kishalak vannak akik az ő megoldásaikat használják, szóval nem épp egy kifizetődő dolog.
Ez a hír amúgy tegnapi, nem is értem, hogy ma miért nem lett leközölve itt a Mobilarénán is
Talán majd holnap.......
-
Magnat
veterán
válasz
Buster17 #22735 üzenetére
Általánosságban azt lehet mondani, h azokkal nem lehet telefonálni, amiken 3.0-3.2-es Android van, mert ott kernel szinten van tiltva. Ennek ellenére a Samu vhogy mégis belehackelte a telefonálási opciót. Nekem Voda Smarttabom van, hivatalos 3.2-vel nem lehet rajta telefonálni, de Joestone kolléga portolja rá a 4.0 és 4.1-et, azokon lehet vele telefonálni. Természetesen ez csak a 3g modemmel ellátott tabikra vonatkozik, ami wifi only, azzal sehogy sem lehet, max vmi voipos programmal, ami ebben a kontextusban nem telefonálás
-
Buster17
addikt
Hali!
Táblagépekkel lehet telefonálni? Mert ha igen akkor segítségeteket kérem a választàsban.ui.: Mielött megkérdeznétek hogy akkor miért nem telefont veszek telefonálásra akkor azért mert fél év alatt max 5e forintot ha eltelefonálgatok. (Volt amikor majdnem 1 évig is kibírta az 5k
)
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22726 üzenetére
Reméltem pedig, hogy működik. Köszönöm.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Magnat #22722 üzenetére
Talált, süllyedt.
afgk2012: De kipróbáltam két friss accounttal a kedvedért. Sajnos nem úgy tűnik, hogy akarna működni. Látja a kamerát az app, lehet is váltani az előlapi-hátlapi kamera között, de csak feketeséget láttam. Persze lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, nem használtam sokat skype-ot. -
Magnat
veterán
válasz
afgk2012 #22724 üzenetére
De ingyen van, de ő nem használja, mert nincsen rá szüksége vagy nem tudom, éppen ezért nem is regelt accountot soha, következésképpen fel sem tette a tabjára, így nem tudja megmondani, h használja a kamerát vagy sem ... gondolom te sem teszel fel mindent csak azért, mert ingyenes...
-
gyuszmó
őstag
köszi
1,15 Gb ebből840 elérhető 253 van alkalmazás
Akkor is erősen merül az aksi ha csak csatlakozik a wifire,de nem töltök éppen semmit?
Kaptam egy wifi routert ,kb 6-7 éves az normális ha egy 5m lévő szobában már csak 50% a jel? Lehet ennek az erején állítani vagy konstans? -
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22715 üzenetére
Köszi a választ, de nem értem amit írsz. nem raktál még rá Skype-ot, vagy raktál rá, de nem próbáltad ki kamerával? Vagy hogy kell értenem?
-
szabi__memo
nagyúr
Ez durva
Texas kivonul -
gyuszmó
őstag
Üdv
Azt vettem észere,hogy a Go launcher nagyon leterheli a Tabot,ti melyiket használjátok?
A defymen is észere vettem már régebben,hogy elég erő igényes a progi.köszi
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22712 üzenetére
A Skype használja a kamerát?
-
afgk2012
tag
Még egy kérdés: Nem tudjátok véletlenül, hogy a ConCorde tab 9.7 Ips Plus-hoz lesz-e Jelly Bean frissítés?
-
Crytek
nagyúr
válasz
afgk2012 #22700 üzenetére
IPS + ról igazán rosszat nem hallottam! Itt ha jól tudom pár embernek van ilyenje!
Ha valaki tud ellenérvet az IPS + ellen kérem nyugodtan írja le!És igen sokan kinából rizikózunk mert 5x ezerért kapsz olyat ami itt nálunk 7x ezer.
Az más kérdés hogy esetleg 2 pálcás lószart fogsz ki pedig papíron karaj!
Az enyémet nem akarják gariztatni az már tuti. 9 napja mondták,hogy 1 hét és mondanak infot róla. Azóta is mondják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest