- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heromark17
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos abszolút ismeretlen számomra a tabletek világa, azonban mostanában jött el az idő, hogy elgondolkoztam a vásárláson. Mivel eddig akár laptopról, akár mobilról volt szó, a prohardveren csak jó ötleteket kaptam, gondoltam megkímélem magam a "végeláthatatlan szakirodalom" elolvasásától, és írok ide.
Ami fontos lenne nekem a tabletnál, hogy netezésre, ebook olvasásra, és esetlegesen 720p/1080p videó lejátszására alkalmas legyen. A keret az ami igazából közbe szólhat, nagyon max. 30e Ft-om van rá. Nem tudom, ennyiért lehet-e ilyen készüléket kapni. Ami fontos, hogy bármiből hajlandó vagyok "engedni", a megbízhatóság és az ár javára.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, és ha bármi butaságot írtam volna (ergo ilyen árért az amit akarok elképzelhetetlenül nagy böszmeség) akkor elnézést kérek
Üdv,
Márk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest