- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucas Kane
tag
válasz
rocket #20116 üzenetére
(MA 808DCC)
A Novo-s az eladó szerint nem jó a mienkhez (megadtam a méreteket)
Tomtop-ot is megkérdeztem, ők billentyűzetest ajánlottak (szerintem ua, mint a második ebay-es linked). Ez tetszene is, viszont a billentyűzet sokszor útban lenne. (Nem tudom a bill. milyen minőség, gyanúsan olcsónak tűnik.)- Zenelejátszást kipróbáltam normális mp3 + hd 497 fejhallgatóval, teljesen rendben volt.
- Sötét háttér esetén zavaró a tükröződés (gyári fólia van rajta, ez biztosan javítható más fóliával).
- A pen lehet jól jönne hozzá, ha pl. a ph fórum 'rendes' nézetben ujjal esélytelen (vagy állandóan nagyítgatni kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest