- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
zoleee24 #16236 üzenetére
Biztos vagy a döntésedben? Én is nagyon szemeztem ezzel a típussal, de inkább az Aurora II-vel, mert jónak tűnik jó áron, de nagyon elbizonytalanodtam fórumolvasgatás közben. Az, hogy rendesen melegszik még csak a kisebb baj lenne, de a wifije gyakorlatilag használhatatlan a legtöbb user szerint. Iszonyú lassú és folyton megszakad. A tulajok most várják a frissítést, mint a messiást, hátha csak szoftveres a gond. Viszont az Ainolnak már volt másik wifi problémás gépe is, ami hardveres gond volt, valami forrasztás volt szar. Úgyhogy ez engem nagyon elrettentett ezektől a típusoktól.
-
hevizms
addikt
válasz
zoleee24 #16236 üzenetére
Iosentől is és a Spemalltól is rendeltem már.Spemalltól tabletet,amit DHL-el küldtek és nem kis harcom volt a vámmal.Erről kicsit tehetett a Spemall is,de legfőképp a DHL.
Iosentől 2 telefon rendelésem volt.Csont nélkül sima postával az egyik 10 a másik 13 nap múlva a kezemben volt a rendeléstől számitva plussz költség nélkül.
Iosen és Spemall élő chatje egész jó!Pandawillnél volt hogy mire éppen odaért volna a visszaszámláló hogy én jöttem volna,szétkapcsolt és kezdhettem elölről sokszor órákig.A pandawilltől Ainol Aurorát rendeltem még januárban és 1 hónapi hitegetés és hazudozás után a paypalon keresztül visszaigényeltem a pénzem amit meg is kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest