Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Létezik már olyan 7"-os tablet, ami jó áron van és jelly beannel kapható/rendelhető?
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
A battery résznél miért van Android System és Android OS is listázva?
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan app, amivel tudnám figyelni az órajeleket grafikonon? Pl a táblám több órajel között váltogat, és érdekelne hogy standy állapotban átvált-e az ötödik tegra magra, ami alacsonyabb fogyasztású, vagy a fő magokat használja tovább.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nos megvan a TF300, még csak most ismerkedek vele (és a rendszerrel is), viszont lenne 1-2 kérdésem. Pl a gmailes leveleimet miért nem mutatja a főoldalon a számláló? Csak ha az emailen belül állítom be, akkor látszik. Chrome-ban nem tudok ékezetes betűket írni. Az auto fényerő furán működik, ha bekapcsolom, akkor leugrik nullára, ha fény felé tartom a táblát felugrik, viszont onnan nem megy lentebb sötétben. Ez valami bug ? Jah és csak konnektorból tölthető, usbről nem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16230 üzenetére
Mert egy notival többre mennék. Meg mert android.
Kíváncsi vagyok és mindenképp ki szeretném próbálni. De amúgy hogy menne 2-3 hónap alatt 100 alá az ára, ha most 150 körül van dokkolóstól? Kizárólag lefóliázva használnám és nagyon vigyázva rá.
Amúgy vadi újonnan mennyiért érdekelne?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16222 üzenetére
Amúgy nem tervezem (még) eladni, de ha fóliásan mondjuk 3 hónap után eladnám, mennyit érne meg szerintetek? (magyar dokkolóval)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16219 üzenetére
Én ezt megértem, de árban pl sokkal több. Mondjuk magamtól biztos hogy nem vennék ilyen kütyüt 80-90 fölött, mert annyiért már egy thinkpad edge-t is lehet kapni újonnan. Viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt a táblát úgy nyertem, ezért mindenképp szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. De van egy olyan érzésem, hogy idővel az ára egy notebook alap lesz számomra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16213 üzenetére
Nem veszem, kapom, de ár/érték arányban is sokkal jobb mint a TF201
tjb007: Köszi, ez a tok teljes mértékben jó lenne, és néztem is már, viszont azt a patentos rögzítő cuccot nem lehet visszatolni a kijelző és a tok közé kinyitott állapotban, így elég zavaró lenne, hogy belóg a kijelző elé. Pedig ez még tetszene is.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Amúgy van közöttetek TF300 tulaj? Én csütörtökön szerzem be az enyémet. Bár nem vagyok android párti, a dokkolós megoldás nagyon tetszik, úgyhogy teszek egy próbát vele. Esetleg valami jó tokot ebayről tudnátok ajánlani rá? (amibe biztos, hogy belefér dokkolóval együtt. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Az androidos táblák külső merevlemez esetében mekkora tárhelyet ismernek fel? Gondolom ntfs-t nem kezelnek, de ha rákötnék egy 250gigás notebook merevlemezt usb-n, azt tudná kezelni? Köszi!
-
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valahol egy összefoglaló táblázat, hogy mi a különbség az ainol táblák között?
Valamint létezik köztük olyan, ami legalább 1ghz, legalább 1024x600, és 30ezerbe belefér? Ha igen, honnan érdemes rendelni?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest