- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Ha megengeditek beírom, hogy én miért használok tabletet.
Munkahelyemen (mh) 19"-es monitor, otthon (o) 32" tv monitorként, mindkettő PC-vel. Laptopot, notebookot egyszerűen nem tudom megszokni, nem szeretem. Mindkét helyen használhatok wifit.Volt 10"-es tabletem (Acer A500), túl nagy és drága volt - eladtam.
Most egy 7"-es PD10 Freelandert használok, de már megrendeltem a Ramos W17 Pro-t.
Mh: nem akarom beállítani a személyes dolgaimat (levelező, jelszókezelő, könyvjelzők, stb.), ezért ha kell valami a tableten elérem.
O: lefekvés után ha még eszembe jut bármi, amihez információ kell - ott a tablet. Olvasni is szoktam elalvás előtt - van hogy 1-2 órát is - elsősorban regényeket - tablet.
1-2 havonta, ha kimozdulok otthonról - pl. Anyukámhoz - tableten majdnem mindent elérek - ha szükséges. Ilyenkor tényleg csak a legszükségesebb esetben használom. Ha kell hozzá net a telefonomról kaphat.Köszönöm a türelmeteket. Hátha valaki kedvet kap a tablethez a fentiek alapján :-) Bár aki ezt a topikot olvassa, az már fertőzött :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spotify
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest