- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy milyen tabletet érdemes venni az olcsó kategóriából?
Igazából egy 7"es lenne a legjobb hordozhatóság szempontjából de néztem a nagyobbakban már van IPS panelllel rendelkező.
A következő gépeken gondolkozom:
Wayteq X-pad 70i
Erről egész jókat olvastam nem is drága és még azt írták a minőség is jó
Ez lenne a befutó ha lenne beépített 3g ebben az árbanConcord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1Wayteq X-pad 100is
Nem tudom ez és a Concord között van e különbség v. ebből van e 3G-s példány?MyAudio Series 9
Kinézetre ez visz nálam minden van IPS az ára sem rossz ráadásul 1.2GHZ megy a prociA kérdés hogy minőségre melyik az amit érdemes venni ami nem fog szétesni?
A másik kérdés hogy mivel a procik eléggé "alacsony" órajelen vannak gyárilag lehet e valamelyiket ezek közül Overlockolni mondjuk egy 1,5 vagy 1,6GHZ szerintem már érezhetően jobb lenne nekik)))
Ja a felhasználást nem írtam igazából netre és játszani kellene mindenképpen olyan amibe a MAIL400 van mert az legalább viszi az új játékokat is (GTA,Shadowgun, stb)
A keret valahol 60-70között van.Előre is köszi a válaszokat
Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus rog g751y elkelt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest