- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy az rk2818-as procival rendelkező tabletek nem technologia csúcsát jelentik, de árban sem annyiba kerülnek.
Került egy Prestigio multipad pmp3084b a kezem ügyébe, egy darabig nem tudtam túl sok mindenre használni. A 2.1.21-es android ami max rátehető (ill. az oldalán van egy 2.2-es béta is de az meg nem magyarítható, ezen viszont viszont nézhető tv stream) a gyári oldaláról.
Ez maximum netezésre és gmailezésre alkalmas - ez a plafon.Találtam egy jó oldalt a rokchip 2818-as tabletekhez, ime:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465866Használható romok találhatók itt .
Én most a CyanogenMod-7.2.0-R1-UNOFFICIAL-KANG-05.14.2012-es img-t tettem fel a kütyüre - ez már rootolt verzió (ebben 2.3.7-es android ketyeg 2.6.25.-ös kernellel) a sima gyári RK android tool segítségével ( a tool megtalálható bármelyik prestigio.com-ról letöltött img csomagban) ,ezideig jól muzsikál. Megy a google-play market , játékok, SPB TV, Mobile TV. a g-mail helyett az E-mail kliensbe kell beírni a a címet és a jelszót ,de a pop3 fiókkal nem kell xarakodni, mert azt magától elintézi. Egy ADW-témát érdemes letölteni a marketről és feltelepíteni, majd az ADW Indító-Mentés és visszaállítás -ADW beállítások mentése és az Asztal beállítások mentése következik ,feltéve ,ha van bedugva SD kártya, mert a gyárilag feltett asztal beállításokat elfelejti és megkutyulja egyébként, ha nem talál az ADW indító config fájlt az SD kártyán. Ne felejtsük el az alkalmazások-alkalmazásfejlesztés-alkalmazás leállítása opcióba pipát tenni, ez jól jöhet néhány beragadt video lelövése céljára. Néha-néha azért elő kell venni a gombostűt resetelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest