Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
tvamos
nagyúr
Mit gondoltok az Archos 80 G9-rol?
(3G modemmel 100kHUF korul van.)
Kicsit nehez ugyan..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
tjb007
nagyúr
Neki Huawei MediaPad -je van (a Vodafone oldalán ne keresd mert nincs fent), nem Smart Tab 7.
-
tvamos
nagyúr
válasz domerator #9881 üzenetére
Szia!
Ha jol veszem az adast, neked ilyen van:
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/vodafone_smarttab_7#product_description/1Akkor most van, vagy nincs tele Vodas cuccokkal, amiktol megfagy?
Mert ezt is pletykaljak!...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kisda
aktív tag
válasz Luissimo #9891 üzenetére
Visszaküldeni biztos hogy nemfogom. Volt az jelenlegi tablet előtt egy 10.1 colos Flytouch 3 superpad 2 tabletem,azzal is voltak gondok,azt szétszedtem. Ezzel is megpróbálkozhatok.
Remélem tényleg csak a szalagkábel érintkezése a hiba. Szétszedett állapotban bekapcsolhatom megnézni hogy jólett-e? -
Luissimo
veterán
1, visszaküldeni (hosszu procedura)
2, szétszedni és megnézni a display szalagfóliakábelét, ami valoszínűleg nem érintkezik rendesen és ez a hiba oka .
láttam már ilyet Dropad A8-on, hogy félig volt csak benyomva a csatiba.
megjavítani, ujra kontaktálni és meglátod, mint ujkorában :-)
3, ha te nemmered, akkor tudok olyat aki megnézi neked, ügyes és megbízhato.
ez mondjuk Pesten lenne nem Sanghai-alson :-) -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid -
domerator
veterán
Olyan másfél hete talán... párom vette, 29 kezdővel, 2GB netcsomag 2 év rabsággal (tudjuk, hogy a vége nem kevés, de mi NEM számoljuk bele a telefon árába a hozzá vett szolgáltatást)... szóval így apránként nem fáj annyira, azon kívül mindig van rajta net (nem is lett volna másik kártya bele).
Egyelőre azt mondom megérte... az alu body és a kijelző tiszta hightech.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
gjoe
addikt
válasz vertigojames #9877 üzenetére
Szerintem az összeszerelés jó. A megbízhatóság és üzemidő később, mert már lenyúlták a gyerekek.
Van telepítve egy slide nevű progi ( ez kb a kínai market lehet) innen szedtem le még játékokat.
A market felrakást akkor megkeresem. -
-
gjoe
addikt
válasz Bernardo20 #9878 üzenetére
Mivel még nem volt tabletem, így nem tudom mihez hasonlítani.
A kijelző az szerintem nagyon szép!
Az alkalmazások gyorsan indulnak.
Az akku időről majd pár nap múlva. Még folyamatosan töltöm, és közben nyúzom.
Van rajta magyar nyelv. -
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gjoe
addikt
Na megjött az ELF.
Hát kell még tanulnom az ICS-t.
Egy kérdés: Ha nincs telepítve a market, akkor nem tudok a marketről letölteni?
Gmail-en bejelentkeztem, és nem tölt le. Vagy valamit még be kell állítani? -
tjb007
nagyúr
-
Luissimo
veterán
ez az ICS sajátossága, hogy alul van a statuszbar, itt "felkellhúzni a redőnyt" , nem lehúzni ?
[link] -
tvamos
nagyúr
Nekem ilyen van, csak 10"-es az ZT-180-hoz.
Konnyen meghajlik, es ilyenkora billentyu karcolja a kijelzot!Raadasul drotos. Ha bedugom, nincs ures port.
(Tehat USB 3G modem sincs, vagy GPS modul se... Persze abban nincs BT se.)
+ szerintem szivja az aksit is....Szoval, egy kicsit igenyesebb, drotatlan, szerintem jobb valasztas.
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
Ilyet használ valaki? Vélemény?
-
sittes79
addikt
válasz domerator #9864 üzenetére
Jól beszél a kolléga, sajnos a vodafone-nak vannak még gondjai, reméljük idővel kinövi(ICS,CROM) és jönnek hozzá a kábelek is jó pénzért
Én egyébként meg vagyok elégedve vele, 10"-os vodám van, akksi kiváló üzemidőt biztosít,
film, net, játék hasít minden.
Nagy néha tényleg beáll a cucc, de engem annyira nem bosszant. Most feltúrbózom egy BT-és billentyűzettel és egérrel és kész a sub-tablet-note-book[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Lehet, hogy fázol a huaweitől... én is fáztam tőle, amíg kézbe nem vettem... full unibody alu ház, minden benne (3G is), már 2 gyári frissítés is kijött hozzá amióta megjelent (legutóbbi jan 21.) és várható az ICS rá... de te tudod... igaz, "csak" 8GB-os, de sd-vel bővíthető.
A voda Smart tab spec csatlakozós, úgyhogy az USB Hostot egyelőre el lehet nála felejteni. Azon kívül teli van baxva vodás sallanggal az egész szoftvere. Elhoztunk egyet és szétfagyta magát aznap este... mediapadot nem tudtam eddig megfektetni.
(csak info)[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tvamos
nagyúr
válasz sittes79 #9860 üzenetére
Koszi a linkeket.
Ezek kozul egyertelmuen a Vodafonos tetszik a legjobban, meg akkor is, ha bele ferne Xoom a keretbe. Mivel az a legkonnyabb. Fazok kicsit a ZTE/Huawei-tol... es en itt a Vodafone-nal nem tudok mit kezdeni.
Varok, hatha lesz meg otlet, vagy talalok valamit.
Jut eszembe... mit gondoltok a Samsung Galaxy Tab-rol?
A P6200-ra gondolok most.[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Szia,
3G:
Huawei Ideos S7 Slim
Vodafone Smart Tab 7Itt tudsz válogatni a szolgáltatósakból:
Ha van rá +10e tejpénz akkor esetleg ez(10.1"+3G)
Aztán majd jönnek a többiek ajánlani
Most nézem, hogy a motorola nagy neked akkor tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnem kikerni a velemenyeteket, milyen tabletet vegyek.
Az igenyeim:
- Legyen konnyu, es nem tul nagy, de kicsi se 7-8"-re gondoltam
- Nem kell szuper display, de azert legyen szines
internetezni, e-mailt olvasni, tanulni kell, de azert a youtubon megnezenek 1-2 videot
- Lehessen rajta Skype video chat-elni!
- Birja relative sokaig, legalabb 4-5 orat
- Androidot szeretnek... /Ha lehet ICS-t
- A WIFI alap, de nem utalnam, ha lenne benne 3G modem, es hat... bluetooth
- Nem erdekel az USB, meg a HDMI
- Jaaaa... es a keret... hat jo lenne, ha 100-ban megallna...
Elore is koszonom a segitseget!
Udv, Tomi
u.i. Van egy ZT-180 V2-m, ilyesmit megegyszer nem akarok!
Nem eleg, hogy nem tudom hasznalni, meg a gyereknek se kell!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
sittes79
addikt
Szeretnék bt egeret a smart tab-om hoz, mit tudtok ajánlani és mi kell a működéshez?
Köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
Így van, jól tudod. Véleményem szerint a Toshiba-nak még nem sikerült jó tabletet kiadnia. Talán az AT200-as már jobb lesz, bár mindig így kezdődött. A lényeg, hogy hamarosan az is lesz kis hazánkban, bár a 150-160k közötti ár nem oly mesés.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
keszo
őstag
Durva hogy már telefonok is megkapják a 4.0 :-)
http://www.pcpult.hu/it-technologia/mobil/negy-magos-7mm-vekony-lesz-a-galaxy-s-3.html[ Szerkesztve ]
Attila
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
erről
mi a véleményetek? -
keszo
őstag
Uj hirek az ICS-röl http://m.mobilport.hu/index.php?article_html=apro-ujitasokkal-kedveskedik-az-android-404
Attila
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabónagymer #9418 üzenetére
Korábban pont te kerested a Ferzon DroidTV-t, azt hiszem. Csináltam róla egy rövid videót, ha érdekel.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Pistakiss
őstag
válasz Luissimo #9844 üzenetére
Háát!
Ne mérgelődj! Itt is és általában minden fórumon vannak, akik szinte mindenről tudnak, akiknek újat mutatni nem tudsz, viszont nekünk, akik újszülöttek vagyunk, minden új!
Kösz a linket, mert így a többiek is beszúrtak pár linket a készülékről"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
arakhe
csendes tag
Jaj és ami még kimaradt,Wifi kellene,hogy legyen benne.Mivel nem értek hozzá,igazából nem tudom,hogy ez alap e mindegyikben.Sokat irtatok a wayteq xpad-70-ről.Ez megfelel a kritériumoknak?A másik amit nézegettem az a Point of View ProTab 2XL 8.Véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
arakhe
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.Szeretnék magamnak egy táblagépet,de hát finoman szólva béna vagyok a gépekhez.Azért van rá szükségem,mert a munkám miatt sok dokumentumot kell olvasnom,de egy laptopot nem cipelhetek magammal,az túl nagy.Ami jó lenne,ha magyar nyelvű lenne az operációs rendszere.És jó lenne max.:60.000ft-ig.
Tudtok tanácsot adni?
köszönöm
zsóka -
DJGABI
addikt
válasz Luissimo #9839 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy akit tényleg érdekel/követi a fejleményeket, az már olvasott róla: [link] Nem mellesleg ha [link] ez tényleg ennyiért fog jönni esélye nem lesz a zétéenek sem... szerk: [link] sőt még drágább is lesz, lol
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Igen, ezt tudom, csak kíváncsi lennék, hogy ezzel a Vodafone is átáll erre a készülékre, vagy megmarad a réginél"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
tjb007
nagyúr
válasz Pistakiss #9833 üzenetére
Valóban a Smart Tab 7 van a videón de ez csak félig az a Smart Tab 7.
A ZTE vagy lusta volt vagy csak már nem volt idő egy új gépet összedobni a CES -ra/re ezért a Smart Tab 7 -ben ki lett cserélve a SoC Tegra 3 -ra és voilà, kész is T98.(#9830) Luissimo
OK, és ezt nekem egy [link] -ből és egy -ből honnan kéne tudnom ?
-
Pistakiss
őstag
válasz Luissimo #9832 üzenetére
Háát!
A Vodafone smart tab 7-et mutatja a videó, csak még az eredeti kiadásban"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Luissimo
veterán
vazze, ez most verseny, vagy mi ?
neked tán már van is ilyened ?
nemértem, mért kell ebből presztizskérdést csinálni, ho, nemaztmondtam, hogy vadionat uj, hanem csak mutatni akartam, hogy valoszínűleg lenne helye a oiacon, ha valamelyik mobilos cég árukapcsolná valamihez, kicsivel jobbnaktűnik, mint a hüvej S7.csupáncsak mareggel ajánlották az egyik juzernak a másik trotyikban, aki nemszereti a zétéet, mert az "olcsó, de jó kategóriába tartozik"
-
Luissimo
veterán
-
gjoe
addikt
válasz vertigojames #9826 üzenetére
Sajna én nem érdeklődtem, pedig én is módosítottam volna az aurorára.
-
vertigojames
tag
Én sem értem el őket könnyen, de azért, mert el vannak havazva. Mindenki a rendelése után érdeklődik, ami ugye - mint te is írtad - késik, mert kifogytak.
Ha nagy nehez sikerül elérni őket a live chat-en, akkor viszont korrektek. Nekem pl még a rendelésem is lemódosították, mert meggondoltam magam, és az ELF helyett Aurorát kértem. Kifizettem paypal-on a különbözetet, ők meg módosították a rendelést. De lassan - pár nap késéssel küldik már a válaszokat a mail-ekre is
Már háromszor kértek elnézést a késésért, és írták, hogy jövőhéttől tudnak szállítani, mert akkor kapják meg a gyártótól a készülékeket. Azt is írták, hogy most az Ainol cuccok a legkeresettebbek... -
kezdő
senior tag
Na eddig fekete pont jár a pandawillnek.
Január 29-én megrendeltem az Onda VI40-et, azóta nem jelentkeznek. (mailemre se)
Most viszont sikerült az élő chaten elkapnom egy alkalmazottat.Itt mondjuk egy piros pontot is kioszthatnék, ugyanis amint beírtam a rendelési számot, azon nyomban (kajak nem volt 5 sec) írt, hogy elnézést, de nincs raktárkészletük a hónap közepéig. Szó nélkül felajánlotta a pénzvisszafizetést vagy a várakozást.
Szóval tudnak ügyfél centrikusak lenni meg nem is...... -
tjb007
nagyúr
válasz vertigojames #9819 üzenetére
Igen, én is írtam miután ajánlottam, hogy alkalmatlan videotelefonálásra mivel nincs kamera.
-
-
alba-regia
aktív tag
-
pp88
tag
Segítség kellene nekem is.
Még mindig nem sikerült döntenem tablet ügyben.
Otthoni használatra kellene ha lehet 7-10"
Minél hosszabb üzemidővel.
Netre, videóra, kicsi játékra, e book olvasásra.
Jó kijelző ami még fontos lenne és ICS frissítés
Max 50 ezerért.Ainovo aurora vs waytek xtab (xtab s esetleg) vagy ezeken kívül bármi más is szóba jöhet.
Lehet használt is[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
nekem van egy dropad a8, semmi gáz.
igaz a galaxy tab sulya könnyebb, de ugyebáf az csak harminconezer volt és minden megy rajta , még a 3D játékok is , kijelzője is tuti, hat óra használatot kibír, nekem nagyon bejött, megtartom második gépnek, mert jobbat ennyiért nemkapok.
2.3-al hasít, imádom. -
Drizzt
nagyúr
Megnéztem ma egy munkatárs Dropad A8-át, s őszintén szólva pozitív csalódás volt, a képernyője annyira nem volt rossz, azért túl jó se. Viszont hatalmas hátránya a hatalmas súlya. A rá rakott valamilyen 2.3 rommal viszont szépen ment. Árát megéri, de nekem túl kicsi. 10"-nál kezdődik a használható tablet nálam továbbra is.
I am having fun staying poor.
-
keszo
őstag
válasz baginiki #9810 üzenetére
Itt a HA-n shteer kollégánál érdeklődj, ő forgalmazott ilyen kütyüt. Vagy a ktechstore-on, végülis a háta fehér, az oldala piros, az eleje fekete mi kell még?
Attila
-
baginiki
csendes tag
Én kinéztem egy Zenithink C71-et. Netezni, filmet nézni, olvasni szeretnék rajta. Igazából a kinézete miatt tetszik. Nőből vagyok, így leginkább ez dominál. Olvasgattam róla és elég jókat írna (persze, amit azokból értek). Hátha ti tudok ötleteket adni ezzel kapcsolatban. Árban kb ennyit tudok rá szánni.
-
z0d1AK
nagyúr
Itt figyel előttem egy dokkolós TF201-es Transformer Prime!
Príma kis masina!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
keszo
őstag
(#9789) zacsek21
még mindig a WayteQ xTAB-70-nel járnál a legjobban. Hazai vásárlás+garancia sokkal megnyugtatóbb. Pláne úgy hogy nem is te használnád.Attila
-
tjb007
nagyúr
válasz vertigojames #9806 üzenetére
"Azért a paladint se egyszerű megkapni 90 $-ért."
Számodra az Elf jobb választás, annak akinek csak egy dedikált feladatra kell és se a SoC, se a HDMI meg a többi kutyafüle nem érdekli annak meg nem. Ennyire egyszerű a dolog
A webkamerás dolog meg nem tudom hogy jön egy tablethez -
vertigojames
tag
közben szerkesztettem, mennyibe. Azért a paladint se egyszerű megkapni 90 $-ért. abban ráadásul nincs előlapi kamera. Egy webkamera (ha normálisat veszel), kerül kb. 7-8 ezer forintba. az már majd annyi, mint a paladin és az elf közti különbség, és azért az elf sok mindenben veri még a paladint (allwinner chip, 1,2 Ghz, 1Gb RAM, 1024x 600-as kijelző, HDMI kimenet)... Szóval az elf sokkal jobb választás.
-
tjb007
nagyúr
válasz vertigojames #9804 üzenetére
De azok nem is 90 dollárba kerülnek
-
vertigojames
tag
Ezért kell allwinner-est venni Amúgy is az ELF és az AURORA az, amiben van előlapi kamera. a paladinban nincs...
Az ELF szerintem a maga 147$-jával jó vétel... Én mondjuk módosítottam a megrendelésem Aurorára, mert annak a kijelzője, és design-ja jobb, és mégiscsak megért +20$-t ez nekem[ Szerkesztve ]
-
mArZsi
tag
Elvileg már megoldották a MIPS problémát.
-
Luissimo
veterán
válasz zacsek21 #9794 üzenetére
Minimalis elvaras ergo tobb lehet kevesebb nem ;-)
az összes többi plusztudás csak megzavarná Anyukádat
de viccet félretéve, ha nemfontos a video is skype-olás közben, ( ami ugyis szakadozna, gyengeminőségű lenne) akkor jólehet az Ainol,
De a hordozható SKYPE telefon az valoban nem rossz alternatíva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest