Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Szépnapot !
Egységesítünk, egységesítünk ?? -
Attix82
addikt
-
thug
tag
sziasztok!
Vajon milyen fogyatékosság okozza, azt Archos 101 tabletemnél, hogy a legfrisseb os telepítése óta a kék fog nem működik...
Avagy működik, csak semmilyen készüléket nem talál meg, illetve semmilyen készülék nem találja meg...Válaszokat előre is köszi!
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
engine88
aktív tag
Na fentvan Android 2.3.7. Cyanogenmod7
Eddig fasza, buggal még nem találkoztam. Gyors minden oké eddig.
Csak Alapsáv verziójánál azt írja Ismeretlen. Ez mi lehet? -
engine88
aktív tag
Semmi.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Persze, meg lehet oldani de csak úgy ha van ismerősöd vagy rokonod aki az USA -ban él és haza tudja neked küldeni de ezzel ugye még itthon rájön, vagyis rájöhet pluszban még egy kis ÁFA is amivel nem biztos, hogy érdemes ilyen formában szórakozni.
Most nézem, hogy van UK akció (az is csak országon belüli címre küld) de nem nagyon éri meg, 250 font a 16GB -os ami jelenlegi árfolyamon számolva közel annyi mint az itthoni ára.
Franciáknál is van, ott a 16GB -os 350 euró, ez már csak 10.000 forinttal olcsóbb mint itthon.A lényeg, hogy a 400 dollár mértékű, mindegyik modellre vonatkozó kedvezmény csak az USA -ra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
BigT
senior tag
Ezt láttátok? [akciózzák a playbook-okat!]
Samsung S7 edge
-
engine88
aktív tag
Megjött a Touchpad
ISTEN egy tablet, de ez a webOS rajta kegyetlen szar, megy rá android dualboot-ba -
engine88
aktív tag
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,a barátnőm szeretne tabletet venni.Az elképzelése 7-8 colos kijelző,nagyobb nem kell.Minimum 16 Gb,SD kártya bővíthetőség,bluetooth,wifi,GPS.És talán a legfontosabb hogy mobil netet rá lessen csatlakoztatni.Tudtok segíteni?Árban olyan 130 E Ft környékére gondolt. -
engine88
aktív tag
Írt ebayen az eladó, hogy:
"I managed to make the post office today - i have sent the touchpad special delivery which means you should receive it by 1pm tomorrow the lady said."Szóval holnap ebédre már itt is lesz
Aki esetleg segítene nekem androidot varázsolnia touchpadra, légyszi jelezze PM-ben.
Meghálálni csak úgy tudom, hogy küldök pár fontot paypalon keresztül. -
tjb007
nagyúr
-
mutyi
őstag
Köszi a velős választ!
Én olvastam egy egész jó kis cikket az A-GPS-ről meg a sima GPS-ről előnyök, hátrányok és alapvetően az A-GPS-nek akkor van csak előnye, ha lekérdezi a mobilszolgáltató cellinfóit is, egy gyorsabb helymeghatározás végett. Az viszont adatforgalommal jár.
No közben asszem rá is jöttem a megoldásra.
Hiszen alapvetően a mobilokba szánták a kis méretük miatt, ott meg adva van a mobil adaforgalom. A tabletekben viszont nem feltétlenül van gsm rész,csak wifi, tehát nem tudná lekérdezni azokat a plusz infókat,amiket az A-GPs letud és az okostelefonokba szántak.
Mit gondolsz? -
tjb007
nagyúr
Ez egy több szempontból is érdekes kérdés.
Az Archos csak sima GPS -ként említi és a részletesebb specifikációkban sem szerepel, hogy tudná ezt a funkciót. Na most ebben egy 4430 -as OMAP SoC van amiben a saját WiLink -es GPS megoldásuk van, típus szerint egy NL5500 -as ami tudja az A-GPS funkciót. Az teljesen elképzelhető, hogy az Arcos számára egy olyan változat készült amiben nem az NL5500 van hanem egy NL5350 vagy GPS5300 amik nem tudják az A-GPS -t, szóval lehet, hogy ebben egy herélt, módosított 4430 van csak épp a TI nem különbözteti meg oly módon ezeket a chipeket mint például a Qualcomm (MSM8260-> APQ8060).
Röviden a válasz az, hogy fogalmam sincs. -
Luissimo
veterán
epub ban tudok neked segíteni, töltsd le hozzá az ALDIKO-t pl.(privátban adjál elérhetőséget, adok majd pár könyvet, Leslie L Lawrence, Rejtő)
nálam is vannak furcsa formátumu könyvek, de azokkal az a baj, hogy az alapformátum, amiből epub-ba lettek konvertálva, már az se volt normális.
-
mutyi
őstag
No ha már itt a két jól informált, akkor választ kérnék a tegnapi kérdésemre.
Szóval Archos G9-es készülékekben A-GPS modul van vagy sima GPS modul? -
z0d1AK
nagyúr
Ez azért nem teljesen igaz.
Áfát kell valahol fizetni mindenképpen. Ha Angliából rendeled magánszemélyként, akkor az ottani áfát kifizeted, a magyart viszont nem kell utána.
De ha cégként EU-s adószámmal vásárolsz külföldről nettó áron, akkor az után itthon szükséges befizetni utána az áfát.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Pantok
aktív tag
Illetve nem árt számolni az áfával ami még ráfog menni, ami ugyebár most nőtt
-
keszo
őstag
Nem idetartózik de, tudtok linket ahonnan normális formátumú könyveket lehet letölteni.
Valami ponyva kellene.(Vavyan, Lesli L.Lawrence, Nemere)Attila
-
engine88
aktív tag
Na most van 2 hét szabadnapom, alaposan utána nézek ennek a webOS-Android cserének.
De olvasom hogy Dualboot-ot is lehet csinálni, lehet az lenne a legjobb, van úgyis 32GB hely nekik.Nem lassítaná egyik a másikat esetleg? Vagy dobjam rá csak az Androidot?
-
DJGABI
addikt
válasz engine88 #9030 üzenetére
100%-os soha nem lesz, van bug benn bőven [link], mondjuk még csak alpha 3-nál tart, szóval dolgoznak még rajt. Videók alapján egész használható, gyors, inkább stabilitással vannak gondok. De melyik custom romnál nincs ez így?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
engine88
aktív tag
-
engine88
aktív tag
Na vettem is egy új 32GB-osat.
Remélem péntekre itt lesz, és akkor kezdhetem is rápakolni az Androidot -
engine88
aktív tag
válasz Luissimo #9031 üzenetére
TouchPad-nak is van jövője, attól hogy befejezte a HP a tabletgyártást.
Most olvastam egy cikket:
Android 4.0 coming the Touchpad -
-
Luissimo
veterán
beteszem ideis, sok itt a sokatlátott-hallott tapasztalt ember:
"kérdés, azt kilehet küszöbölni, Galaxy TAB-on, hogy a képernyőmentett fájlok ne fejjel lefelé jelenjenek meg a galériában, ne ugy mentse el őket ?
Egyáltalán nincs másik módszer a képernyőmentésre csak a vissza gomb és a power gomb egyidejű lenyomása ? Mert így ritkán sikerül azt lementeni, amit akarok, mert a visszagombra visszalép és azt már nem menti le, amit szeretnék.
Tudom vannak rá egyéb applikáciok, például rázásra aktiválódó képernyőmentés, de az eredeti módszer az nem maszturbálható másképpen ??" -
engine88
aktív tag
Üdv
Találtam egy jó kis hirdetést: HP TouchPad 16GB
De típusszám nincs, csak egyfajta tabletje van a HP-nak?szerk.: ezen nem is android fut :/
[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,a barátnőm szeretne tabletet venni.Az elképzelése 7-8 colos kijelző,nagyobb nem kell.Minimum 16 Gb,SD kártya bővíthetőség,bluetooth,wifi,GPS.És talán a legfontosabb hogy mobil netet rá lessen csatlakoztatni.Tudtok segíteni?Árban olyan 130 E Ft környékére gondolt. -
tjb007
nagyúr
válasz Quintipor #9014 üzenetére
Csak általánosságban tudok róla nyilatkozni, személyesen nem volt hozzá szerencsém.
Bár sehol sem említik, hogy ebben is IPS panel lenne elképzelhető, hogy ebben is az van, tehát egy az egyben Cube U9GT2.
A hardver nem rossz, a RAM is bőven elég, sőt, viszont ha a Cube U9GT2 -ből indulok ki akkor az akku elég harmatos ha lehet hinni a megadott értékeknek, hiába a 8000mAh.
Nem tudom, hogy hol nézted de közvetlenül a "gyártótól" rendelve 300 euró ami már a rablás kategória, az angol Amazonon viszont van 71 fontért ami egy elég jó ár. -
Quintipor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki találkozott e már ezzel a tablettel:
EasyPix EasyPad 970
9.7 capacitive, Rockchip R2918 1.2Ghz, 1Gb, 8Gb, 8000mAhKicsit sikerült utánaolvasnom, hogy ez gyakorlatilag a Cube U9GT2, amelyben IPS panel van.
Csak a fentebb említettről egyenlőre nagyon kevés információt találtam, tesztből pedig nullát. -
DJGABI
addikt
válasz faklyasgyuri #9009 üzenetére
Hivatalosan? Kábé... Soha?
Egyébként 10.000Ft maximum az alap változat lenne (400mhz proci, nagyjából a használhatatlan szint) de abban posta még nincs benn. Illetve sold out-ot ír rá már így is az oldaluk... [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tjb007
nagyúr
válasz faklyasgyuri #9009 üzenetére
Az csak Indiában lesz, vagyis volt kapható.
-
faklyasgyuri
csendes tag
Nem tudjátok kapható lesz e Magyarországon az az Indiában gyártott legolcsóbb tablet, ami kb 10ezer forintba kerül újonnan?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bence 123332 #9006 üzenetére
Mi a problémád vele pontosan?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
bence 123332
csendes tag
Alcor e-pad táblagép letiltottá és nem tudom hogyan oldjam fel mikor lehet képet föltenni
-
hercsi
tag
Archos G9 info:
Ez (http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/archos-80-g9-1-ghz-screen-defect/) alapján is úgy néz ki, hogy nem mindegyik G9-es szenved ettől + vhol azt is olvastam, hogy a support-juk visszajelzése alapján az első szériában legyártott darabok sikeredtek így, és a következő (2-3.) szériásoknál ez már nem áll fenn....
-
petipetya
nagyúr
Nem akarok semmit elkiabálni, de az aksinál a "tétlen táblagép" már csökkent és kezd hasonlítani a telefonon tapasztalt értékhez. Biztosat holnapra tudok mondani, mivel éjjelre direkt 100%-os aksival hagyom majd magára - kíváncsi leszek a reggeli eredményre.
"nincs rá lezsóidő"
-
mutyi
őstag
Tudja valaki biztosra, hogy az Archos 80 G9 meg a 101 G9-ben A-GPS van vagy sima GPS chip?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest