- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ki milyen bill+tapipad kombót használ?
Egy Logitech K400am volt, hálisten elvitték és kéne vmi új ami ugyaolyan jól stabilan működik de jobb a tapipadja.
-
sberci
tag
ja ertem.
Konkretan a legprofibb windowsos ext-4 -es alkalmazas fizetos (Paragon Software), de proba ido utan is csak lassan olvas, ir ha jol emlekszem, de le van irva az oldalan. Igazabol automountolja a drive-ot. Vagyis bedugod es siman latod mint egy meghajtot semmi extra tudas nem kell hozza. -
mexel
veterán
válasz
sberci #65892 üzenetére
Köszi hogy ezt leírtad, de éppen az exFAT lenne a lényeg, én is írtam hogy nem akarok NTFS-t. keresgélek az exFAT-ról de kevés infó van, sokan kérdezgetik a cluster méretet mert másnak is fura ez, és mire érdemes tenni. Szóval nem tudom valóban egyáltalán jó választás-e az exFAT. Megpróbálom kisebb clusterrelde jó lenne végleges megoldás, ne kelljen 500gb-okat mozgatni ha nem jó.
Lehet hogyext4 lesz, csak nem én fogom használni és nem akarok tanítgatni senkit ha rádugják itt valamelyik Win-es gépre hogyan kell írni olvasni stb. -
didros
senior tag
Tanix TX3-al (S905X3) van már itt valakinek tapasztalata? WIFI mennyire erős? Megy rajta a CE? BT és WIFI működik CE alatt?
-
sberci
tag
válasz
snpetit #65891 üzenetére
Szerintem meghalalja, ha neha fel napokat nem porog csak ugy potyara. Mar nem is merem megnezni nekem hany 10000 felporgesen lehet tul, de ha te a masik taborba szeretnel tartozni, akkor ugyanugy tudsz linux alatt is tudsz olvasni egy-egy blokkot random, hogy ne allitsa le az elektronikaja idozitve. Vagy updateled a firmware-t a kulso haznak, hogy ne allitsa le. Persze Mondjuk szomoruan tapasztaltam pl most vettem egy uj kulso hazat, hogy gyarilag nem allt le, mert regi firmware volt rajta. en ezert frissitettem, hogy lealljon. de a 20 kinai oldalon volt csak hozza némi info. Illetve, ilyet maga a corelec is tud emlekeim szerint, (van ilyen menuje) ha epp tamogatott vezerlo van az kulso vinyodon, leallitsa vagy se. Utobbinal lehet megoldja, hogy ne kelljen kezzel megoldanod a folyamatos hasznalatot.
-
sberci
tag
pl ntfs (fat) eseten, es ha csak filmeket tarolsz ra erdemes nagyobbra allitani, hogy ne toredezzen annyira, mert ha linux alatt van felmountolva, senki nem fogja toredezettseg mentesiteni. Ha csak neha fel nem dugod windowsra.
De a gyakorlatban majdnem mindegy, ha filmeket toltesz le ra a lenyeg, hogy a torrent kliensednel allitsd be, hogy foglalja le egyben elore a letoltendo file-okhoz a helyet. Akkor egyben probalja lefoglalni es nem fog elaprozodni a hely(Erre windowsnal sem art figyelni).
Plusz olyan elonye is van, ha tobb dolgot seedel, akkor szegeny vinyo sem fustol el, hogy ezer helyrol szedi ossze az adatot.
Nekem tobb ev utan is pedig elegge tele volt irva 1-2 % ra volt elaprozodva 4k-s ntfs, folyamatosan cserelt filmekkel. Na meg az se mindegy, ntfs eseten, hogyan, milyen parameterekkel mountolja a linux, de ahogy neztem a legutobbi corelec a legtobb "hasznos" parametert defaultbol hasznalja. Aztan most tesztelgettem es attertem ext4-re. Vegre a box is porog rendesen es gyakorlatilag meg sem erzi ha 31 MIB sebesseggel toltok le, kozben meg halon streamel egy filmet, illetve lokalisan jatszok plusz egy filmet. Ami szerintem eleg jol hangzik. Mindezt egy regi 1,4 TB-os hdd-vel. Na ez ntfs es tarsain nem ment ilyen jol.
Windowson is van hibatlan ext4 olvaso iro alkalmazas ez sem lehet nagy hatrany.Ha nem akarsz alkalmazast meg egy live linux fel perc alatt bebootolni pendrive-ot is hasznlhatsz a gepen es akkor is latod az ext4-es dolgokat.) Nekem, meg szerintem mindenkinek lokalis halon van es egy katt es fel van mountolva samba-n a tv-box-os ext4-es vinyo. es mint egy honapja irtam x3 procis tvbox 60-70 MIB-okkal masolgatok ide-oda, ami a 2,5-es vinyo hatara gyakorlatilag. Bedugva a windowsos gepre sem irt ra gyorsabban, max amikor teljesen ures.Na de mindezt potyara irogattam, mert te SSD-rol beszelsz, ami meg mas vilag, van autotrim, es a sajat belso vezerloje is tudja pakolgatni, eldonteni hova keruljon az adat es ott meg ha jol emlekszem celszeru az ssd-re ajanlott blocksize, pont az automatikus karbantartasa miatt. Szoval ennek olvass utana, de az eszrevetel jogos. Ha nagyon sok kis file van mindegy a meretuk, minimalisan mindegyik akkoar helyet fog maganak lefoglalni a vinyobol, mint amekkora a clustermereted.
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Arra láttam megoldást itt, hogy a külső vinyót leküldje aludni a CE, viszont nekem pont az ellenkezőjére lenne szükségem. Maga a vinyó elektronikája küldi le egy bizonyos idő után alvóba, ha nincs adatforgalom. Windows-on külön programmal oldottam meg ami bizonyos időközönként olvasott róla így nem ment le alvóba. Van valami megoldás erre CE-n?
Inkább menjen folyamatosan, a sok ki-be kapcsolgatás többet árt neki szerintem. Erre megy a torrent is.
Köszi a választ előre is! -
mexel
veterán
Ja, az exFAT clusterméret alapból 128KB ezt kifelejtettem. ( nem tudom miért ilyen nagy)
-
mexel
veterán
Talán nem olyan off, már többször felmerült a külső ssd - hdd formázása.
SSD-vel kapcsolatban lenne kérdésem linuxos guruktól:
van egy 480-as ssd ami androidtv és tvbox- ra van kötve tárolónak és torrentre amit a box kezel. Sajnos néha win10-es gépre is rá kell dugdosni, így az ext4 nem jó választás ( de még lehet hogy az lesz és a win10-en megoldom hogy kezelje inkább)
Mindenesetre eddig exFAT volt filerendszer. Most vettem viszont észre hogy az exFAT nagy cluster méretet használ. ( az NTFS alapból 4KB)
Az exFAT viszont sokkal nagyobbat állít be alapból ( meg is szívtam mert kis fájlokból csak 370GB fért rá a 480-as ssd-re)Érdemes vagy lehet az exFAT clusterméretét kisebbre venni, főleg hogy nagyobb fájlok lesznek rajt, ( nyilván filmek) vagy vegyem kisebbre a clusterméretet mert azzal nem ártok.
Nem használtam eddig még soha exFAT-ot igazán nem tudom mitől lenne gyorsabb vagy jobb a boxnak, hogyan állítsam be. Elvileg a nagy clusterméret jobb lenne nagy fájloknál mint pl filmek, csak azt nem tudom hogy a torent hogyan írja és az hogyan befolyásolhatja a méretezést.
-
-
Szerintem sípolós táppal nem kell kockáztatni, ne hogy kigyulladjon...
-
-
Csati7100
csendes tag
válasz
LLKobe #65821 üzenetére
A javasolt box szerint (S905X2 SOC) választottam a letöltésnél.
A hibaüzenet megérkezett:
"Choose a package to install."
Alatta lévő sor ezzel kezdődik: "..//"
Gondolom ide kéne beírni a packege útvonalát és nevét.Legalul pedig:
Supported API:3
E: fail to mount/sdcard (No such file or directory)Ide néhány lépés után jutottam.
Nem értem, (ha netán ezen sikeresen túljutok) hogy fog a CoreELEC automatikusan indulni, bennhagyott MicroSD kártyával, ha most is csak több lépés után állhat fel a rendszer.Ha lenne javaslatod, szívesen venném.
-
-
Elemental
addikt
Csak jelzem, hogy másfél év után derült ki számomra, hogy lehet a tévé távirányítójával kezelni a coreeleces boxot
-
sberci
tag
Bosszanto a hibanak a hianya is, bezzeg most, nyomkodtam 1,5 orat ossze-vissza tekertem a filmeket, semmi hiba nem jott elo. Sot a vinyo melle meg egy usb-s eszkozt radugtam a vegen.
Szoval addig el se jutottam, hogy a sd-re felmasolt filmet kiprobaljam. Hihetetlen. Fizikailag nem nyultam hozza, viszont ugye kikapcsolni nem lehet az ertesitest a frissitesekrol, szoval tegnap este hibas volt es elotte mar egy ideje, most ezt felteve kezdtem csak el nyomkodni., es nem jott meg elo a hiba. (a buffert is visszavettem kettore) A frissites nem tartalmaz ehhez kotheto javitast. Szoval valami szoftveres bug lesz az, ami valahol talan jo hir. Ha soha tobbet nem jon elo a jelenseg, akkor reszemrol el is felejtem, de ki tudja. Hiszen nem tegnap kezdte a kockasodast es a jelenseg ota volt is ujrainditva. Filmnezes alatt is 40-42 fokos megneztem. -
válasz
ORCA58 #65867 üzenetére
entwareből kell telepítened, itt a leírás
-
ORCA58
addikt
válasz
kenand #65791 üzenetére
Akkor még nem jutottam odáig, így nem olvastam.
A cpofreq adatokat [korábbi bejegyzésed] hogyan lehet előcsalogatni? -
Shingen
addikt
Hali!
Vettem egy x96 max +, tegnap jött meg.
Arra lettem figyelmes mivel még jó a hallásom sípoló hangot ad ki.
Olyan mint a hallásvizsgálatnál a sípolások.
Mi csinálja box vagy az adaptere szar?
Ha az adapter esetleg a régi tönkre ment boxom adapterével helyettesíthetem? -
Csicsóka
őstag
Fejlődés Armbian téren!
Az új, minden platformon működő Oleg féle Armbian, az integrált Panfrost drivernek köszönhetően egészen jól futtatja az eddig akadozó, 100% proci terheléssel járó FHD YT videókat Firefox böngészőben. Nincs akadás, a terhelés fele az eddiginek. (X96Max)
Minden más is gördülékenyebb X alatt. Már már elviselhető, egy Ryzen után. -
edk-
őstag
válasz
lens88 #65860 üzenetére
Nem látom, hogy ebben lenne pl. DTS dekóder. Én a 20 dolláros alis doboznál maradnék.
-
-
zsoika
addikt
sziasztok.
Ma jött meg az X96 Air 4/32 esem , ami egy mini m8s II-t váltana.
Vagy 6x újraindult 1 percen belül
Most müködik rendesen de wifi nincs (nem fontos)
kérdés:
1., távi az sima távi, vagy légegér?(mintha olvastam volna hogy az utóbbi)
2., ezen az Androidon lehet olyat beállítani hogy alulról , (vagy felülről húzva hangerő stb )az egeret menüsáv nyílik meg, amin vissza léphetek, képernyőképet készíthetek, és a megnyitott akalmazásokat is scrollozhatom? [link] 9perctől.
X96 on van ilyen? könnyebb lenne váltani közöttük... nem kéne kilépkedni.
kérdezném még hogy telefonon tud e v.ki válaszolni jópár kérdésre ...elég összetett dologról van szó és szóban szerintem egyszerűbb. -
mexel
veterán
válasz
sberci #65849 üzenetére
Akkor is kizárható hibalehetőség ha a vinyót kiiktatod, az utolsó mondatom már felesleges volt, nem az a lényeg, kár is volt odaírnom. ( tudtam hogy ez lesz rá a válasz
)
Most nem a vinyót akarjuk tesztelni ( eleve az más topik támája) hanem azt hogy hibás-e a CE x3 alatt, vagy hibás-e a box. Ez volt a fő kérdésed.
Az már megint más hogy egy ilyen általában gagyi gyári táppal nincs értelme erőltetni semmi más egységet, itt sokan nem is használják még alapon sem. ( attól még lehet hogy működik) -
sberci
tag
oke, ezzel tisztaval vagyok, de pl pause-nal, nem varok addig, hogy lealljon a vinyo es hibas, maris nem magyarazza a lenti teszt esetet, illetve ha stop-ot nyomok, majd play-t, es varok 30-set (annyit lottem be a kulso vinyo firmware-jen anno), akkor szinten fel kell, hogy porogjon a vinyo, a jelenseg meg megsem jelentkezik. Na mindegy nem szaporitom a szot tovabb, mig minden mezei altalam kizarhato tenyezot nem nezek meg.
Koszi. -
mexel
veterán
válasz
sberci #65847 üzenetére
De ilyenkor csak magadat szívatod a hibakereséssel ha egyszerre több dolog lehet. Hiba megállapításakor mindig szűrd ki a felesleges dolgokat. nem kell akkor találgatnunk, javasolgatni stb. Egyszerűen egy penre felmásolod az egyik ilyen videót és a vinyótkihúzod. Ha nincs hibajelenség akkor máris kiderül hogy nem a ce a hibás, nem az x3 ahibás, nem a box rossz stb. Marad a tápfesz vagy a vinyó. Így nem lehet hibát keresni hogy sok tényezőt benne hagyunk egy rendszerben. ( ez nem csak boxnál van így.)
Így még érthető is akár a pause utáni képhiba, amikor felpörög a vinyó és ránt a tápon kicsit. Talán éppen annyi kell neki.
-
sberci
tag
igen, de egy honapja is igy mukodott es akkor nem volt problema. Persze az elobbi tapasztalatbol, hogy szepen "legyengult" a tap a rasberry-nel lehet, hogy ennel is ilyen hamar elojott. Na mindegy ezt is felveszem a vizsgalando listara, aztan, ha kiderult jelentkezem. De mostmar kelloen elultetted a bogarat ezzel a tapos dologgal, elsokent ezt probalom ki
-
sberci
tag
Mondjuk a masik tap jo otlet, kar, hogy ilyen hulye vege van a csatlakozojanak. Mondjuk csodaltam is anno, hogy a sima gyari 2 amperes tapja (a s912-es nek is olyan volt) siman birja a radugott 2,5-es vinyot, plusz magat a rendszert. Igy ennel nem is gondoltam maskepp. Pedig amikor felporog a vinyo zabalja az aramot.
Azt nem tudom rasberry pi 2 extra hardver, vagy a libreelec tudja, hogyha keves a tap akkor kitesz egy villamjelet a kepernyo jobb szelere. Illetve azt sem mibol szamolja es mennyire hihetunk neki. Az biztos, hogy vegigprobalva a sok "gagyi" akarhanyamperes tapokat, a legtobb elverzett, meg anelkul is, hogy a vinyo nem volt radugva. mig telefonos gyari meretes, netan markas tappal, sosem latom ezt a jelet. Illetve annak sem mentem utana, hogy ez mit eredmenyez, pl visszaveszi e az orajelet, mondjuk ezt felteteleznem. Mert ha direkt radugtam 3 dolgot is a rasberryre, akkor gyakorlatilag mar el sem tunt ez a jel minden muvelet nelkul is villagitott a jel, hogy keves a tap, de igazabol minden mukodott. Sot a kulon vasarolt tap is megadta magat ugymond x ido utan, mert annal is elkezdte kipakolni a villamjelet egy ido utan, mig ujkoraban jo volt. Max volt benne 150 ora uzemido. REndeltem ilyen kinai gagyi usb-n mero kis muszert, (meg nem jott meg) hogy osszenezzem mennyire hihetunk a rairt adatoknak, mert van nekem elvileg 3-a -5v-os tapom is. -
lens88
lelkes újonc
válasz
SunMount3r #65837 üzenetére
Nem pro, hanem sima mxq 4k.
-
mexel
veterán
válasz
sberci #65839 üzenetére
Ja értem.Akkor viszont már más a helyzet, ilyet nem láttam egy x3-nál sem. Ahogy Divan is írta akár lehet melegedési gond is, de sok más is, szerintem ott lesz valami bibi. Ha általános lenne már sokan jelezték volna.
Telepíts egy másik CE-t egy másik pendrive-ra- sd-re és nézd meg, plusz hőfokot, vagy ha van másik táp azzal is stb. Ha droid alatt vannak ilyen hibák az sajnos természetesnek is mondható, de ott sem minden fájlnál, ott vannak olyan fájlok amiket nem tud normálisan lejátszani, de az más.Szerk: közben látom a hőfok kilőve mert írtál közben. Nálam a Vontar 7x fokos is néha és nincs ilyen hiba, ennél többet is kell bírniuk.
-
sberci
tag
Mostanaban nem, de a háza is nyitott reszben, illetve a proci tempoja is vissza van veve (ondemand), igy nem tartom valoszinunek, de meglesem majd azt is. Persze lehet, mostanra olvadt le rola a hutoborda es azert kezdett rakoncatlankodni
Most ranezve fut 24/7-ben, bar epp nem jatszik filmet, de torrent megy rajta, 40 fokos. Na majd logolom mi tortenik filmnezeskor, de akkor is 4x fokra emlekszem max.
De pl hasonlo jelenseget, teljesen mas rendszerben egy tul hosszu, vagy mondhatni nem eleg minosegi hdmi kabel is produkalt nekem, de ez ugye nem valtozott a jelen kornyezetben. -
sberci
tag
Az lemaradt, hogy file fuggetlen a hiba, tehat nem csak egy bizonyos file-nal jon elo.
Eloszor ugy tunt az 1080p-s filmeknel, de mar sima sd-n is lattam kockasodni, szoval nincs specifikus file amit mondahtnek, kuldhetnek sajna. Ha majd lesz lelkierom szorakozni vele megnezem androidot futtatva, elojon-e, ha nem akkor meg tiszta lappal inditott coreelec-n. Ha jol latom nem elerheto a regi nightly build direktben, azt hiszem a december 30-ai volt az elso amivel hasznaltam. Na meg azt se tudom megjosolni, hogy egy perc, vagy 10+ perc utan jelentkezik a jelenseg, eleg random. Mivel meg van osztva a diszk ami ra van dugva ezert kizart a hibas file, igy az egy ami biztos.Jut eszembe tegnap atallitottam, hogy 3 kepkockat bufferljen kodi-n belul, mintha kesobb jott volna elo, de lehet csak placebo hatas volt.
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom pontosan ez a típus e, de ezek szerint Coax SPDIF kimenete van és ahogy látom ráadásul 3.5-ös Jack. Tehát elvileg nem optikai.
-
lens88
lelkes újonc
válasz
SunMount3r #65832 üzenetére
Nincsen több csatlakozó rajta, igen egyenlőre csak FHD-re kellene. Abban kérnék még segítséget hogy milyen kábelre lenne szükség, amit a mxq pro médialejátszó spdif kimenetére tudnák csatlakoztatni. Ha tudnátok linket küldeni azt megköszöném.
-
mexel
veterán
válasz
sberci #65833 üzenetére
Priviben is jöhet a fájl neve ha valami olyan amit el tudok érni, valóban szívesen megnézném. Eleve gyűjtöm a "hibás" vagy hívjuk inkább macerásnak videókat, kellene ka tesztelésekhez hogy miket kell még megoldani.
Plusz így kiderülhet hogy nálad van-e a hiba, az adott box típusnál van-e hiba vagy a CE-ben van a hiba. -
sberci
tag
Mar az is jo kiindulas, ha te sose talalkoztal ilyennel, biztos nem a file a hibas, massal lejatszva jo, illetve visszatekerve a jelenethez, lejatszas stop majd start, nem jon elo a hiba, legalabbis biztos nem pont ott. Na majd bebootolom az androidot rajta es ott megnezem kodival, illetve az elejen (1 honapja kb)) biztos nem csinalt hasonlot, lehet kap egy ujrainstall-t, jobb otletem nincs. Azert koszi.
-
lens88
lelkes újonc
válasz
SunMount3r #65827 üzenetére
-
válasz
Csati7100 #65819 üzenetére
vedd le ezt
CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.1-Generic.img.gzDTB-nek meg olyat válassz, ami megfelel a boxodnajk RAM és LAN adapter tekintetében
-
sberci
tag
Mas is tapasztalja, tapasztalta hogy az x3-as procin a corelec nightly, leginkabb akkor, ha egy filmet pause-alsz, majd inditod egy ido utan elkezd kockasodni a kep? (2-10 "kocka" hiba max) A szokasos apro mpg-hibak. (Nem, nem a file hibas)
Az most tunt fel mert evente egyszer nyulok hozza, hogy a brightness nem mukodik kodi-n belul. -
lens88
lelkes újonc
Sziasztok!! Én tök kezdő vagyok ezen a téren, adott egy médialejátszó mxq pro 4k, egy projektor, és egy házimozi (Genius SW-HF 4600), szóval ezekkel az eszközökkel szeretnék egy 5.1 rendszert létrehozni. A projektort és a médialejátszót sikerült hdmi kábelel összekötnöm, de az aktív házimozi rendszeremnél nem tudom hogy milyen kábelek szükségesek a médialejátszóval való összekötéshez. Ehhez kérnék segítséget.
-
Csati7100
csendes tag
A CoreELEC letöltésével küzdök. Ehhez kérnék segítséget.
A javasolt leöltő oldalon a 9.2.1 (Stable) lapon nincs olyan Box, ami pontosan az enyémmel (Beelink GTmini-A) megegyezik.Eddig azt választottam, ami nagyjából hasonlított hozzá.
Talán itt volt a baj, mert a telepítés során az SD kártya választása után a TV képernyőjén mindig hibaüzenet jelentkezett.
Valamilyen "pakkot" nem talál.
Hogy lehetne ezen túljutni? -
ztsoft
őstag
Két hangfallal nincs térhangzás
Ez nem így van. Vannak/voltak olyan készülékek, amik 2 hangfallal/hangszóróval is képesek voltak térhangzást előállítani. Például a régi képcsöves TV-m, "Virtual Dolby Surround" felirat és a Dolby logó ott virít rajta, [link], 31-es pont, 8. oldal, vagy az AVR-em is írhatnám, a fejhallgatón is tud térhangzást előállítani (szintén 2 csatorna), "Headphone Theater".
Még most is kivitelezhető, csak egy megfelelő DSP kell hozzá.
-
edk-
őstag
válasz
Nerazim #65814 üzenetére
Az egyiken kell futnia az nfs szervernek. Először entware-t kell feltenni
Aztán, ha jól gondolom,
opkg install nfs-kernel-server
Meg be is kell állítani (nem csináltam még). A másikon az nfs kliens alapból benne van.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
edk-
őstag
válasz
dgyuri0123 #65807 üzenetére
szemből/oldalról/középről azért szól
Ez a sztereó
-
mpo
veterán
válasz
dgyuri0123 #65807 üzenetére
Jó sztereó esetén mélység, magasság is van, de a térhangzáson többet értettem ennél, például Dolby Atmos, DTS:X.
-
flash-
veterán
Udv!
Coreelecre van valami addon vagy beallitas amiből 2 hangfallal is valamiféle virtuális térhangzást lehet előhozni? Pl dolby virtual speaker vagy vmi hasonló? -
mexel
veterán
válasz
Luissimo #65799 üzenetére
65796: idézet
"Énkérek elnézést, de nem hamis infot írtam, kikérem magamnak."De tényleg ne játszd a sértődöttett, azzal nem lesz jobb. Ha figyelmesen olvasol láthatod hogy írtam:
Tanix dobozok, pl tx9s, tx3 mini, tx3l és általában az új fw-s tanixokon menni szokott. ( ha azzal az fw-vel jön.)
De írtam fentebb listát amire adok fw-t vagy fel is rakom neked ha elhozod: alfawise s95, W95, X96 mini, tanixok, ezek S905W-sek. Ha csak olcsón kell tv-go-ra ezek jók - egyébként nem ajánlom már ezeket. Ezekre megy fel a dual is csont nélkül és így lesz rajtuk minden.
( mégegyszer írom, nem ajánlom már ezeket a boxokat másra, mert kifutnak és gyengék, igaz full hd-ig használhatóak, akár 4k 30 fps is megy CE alatt)És ez a fórum éppen azért van hogy akár fw cserével is segíthessünk, és sok mással egymásnak, különben mi értelme lenne?
Ha gyári dobozt akarsz minden mókolás nélkül akkor nehéz dolgod lesz, hiszen már a CE is mókolás, az sem gyári dolog és anélkül filmezni rajtuk felesleges.
Lehet hogy akkor akár RK topikban is lehet keresgélni vagy MI4-et venni stb. Ez nem az a fórum.
Tuti tipp azért nincs mert ezek a gyártók bármikor módosítanak bármit ugyanolyan típusú boxokon belül.
Egyébként 2x kértél segítséget , én írtam is neked privit mi a megoldás, arra már nem válaszoltál, a másik segítségkérésedre is írtam és arra sem válaszoltál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest