Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lens88
lelkes újonc
Sziasztok!! Én tök kezdő vagyok ezen a téren, adott egy médialejátszó mxq pro 4k, egy projektor, és egy házimozi (Genius SW-HF 4600), szóval ezekkel az eszközökkel szeretnék egy 5.1 rendszert létrehozni. A projektort és a médialejátszót sikerült hdmi kábelel összekötnöm, de az aktív házimozi rendszeremnél nem tudom hogy milyen kábelek szükségesek a médialejátszóval való összekötéshez. Ehhez kérnék segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
lens88
lelkes újonc
-
lens88
lelkes újonc
válasz SunMount3r #65832 üzenetére
Nincsen több csatlakozó rajta, igen egyenlőre csak FHD-re kellene. Abban kérnék még segítséget hogy milyen kábelre lenne szükség, amit a mxq pro médialejátszó spdif kimenetére tudnák csatlakoztatni. Ha tudnátok linket küldeni azt megköszöném.
[ Szerkesztve ]
-
lens88
lelkes újonc
-
lens88
lelkes újonc
üdv. az lenne a kérdésem hogy házimozihoz tud valaki konvertert ajánlani??? nem tudom hogy ez működne e de belinkeltem.
https://kabelvilag.hu/spd/ACON2501AT/Nedis-Optikai-toslink-Digitalis-RCA-S-PDIF-audio-k[ Szerkesztve ]
-
lens88
lelkes újonc
az lenne a kérdésem adott:
Egy házimozi ami be van kötve egy audio dekóderhez, ennek az optikai részét összeszeretném kötni egy hdmi hangleválasztó optikai részéhez, ez lehetséges megoldás lehetne?? egyik végén egy mxq médialejátszó a másik végén pedig egy projektor.[ Szerkesztve ]
-
lens88
lelkes újonc
válasz kenand #66253 üzenetére
Az a helyzet hogy a házimozimnak eredetileg csak rcaja volt, ehez vettem audio rush nevezetű dekódert, amivel betudtam kötni az 5.1-et. de a médialejátszónak csak spidfje van oda pedig koaxiális-jack kábel kellene, itthol az online boltokban nem találtam hozzá kábelt, ezért vacillálok hogy mi tegyek.
[ Szerkesztve ]
-
lens88
lelkes újonc
Sziasztok!!! Azt szeretném megkérdezni hogy mxq 4k v88 model boxhoz, milyen libreelec rendszert ajánlanátok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest