- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #4096 üzenetére
Ohh oke ne haragudj elkerulte a figyelmem, csak kezdtem megorulni van valami jo kis kinai oldal ahonnan lehet olcsoert DHL el.rendelni
-
w.miki
veterán
válasz
DroiDMester #4056 üzenetére
Ezt a film infot, hogyan lehet kiíratni Kodiban?
illetve...
Ti milyen kiegészítőket ajánlatok Kodihoz? Mi az amit érdemes feltenni? -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DroiDMester #4076 üzenetére
S905-ön is ment a passthrough Androidon, csak szarul. Elsőre nem is tűnt fel, de 5-10mp-ként megakadt a hang DD vagy DTS hangsáv esetén.
Tavasszal sokféle Kodi verziót kipróbáltam, spmc-t is, de egyiken se volt jó. Azóta nem tudom mi a helyzet, mert openelec-et használok, de ahogy nézem az S905X és S912 teszteket, nincs változás.
Két kivétel van a közelmúltból, ahol Android alatt is rendesen megy a passthrough Kodi-ból: a te Beelink GT1-ed és blakey A95X-e. Lehet, hogy valami berhelt Kodi van ezeken... -
válasz
#88470784 #4090 üzenetére
Hali!
olvasd el mire válaszoltam itt
Teszt készülék! NEM KERÜLT 1.Ft omba sem! Természetesen se vám, se áfa, se szállítási díj nem volt!
Magánszemélyeknek még nem szállítanak belőle! Akik rendeltek már ezidáig belőle, azoknak is csak szeptember első hetében fogják postázni! És ha DHL.el kérik is azis ~10-15. Munkanap kb!
Ez a ~20.db Teszt készülék Expressz DHL el lettek kiküldve, ezért érkezett meg 4.munkanap alatt! És olyasmit is rebesgetnek, hogy ezeken a verziókon még Béta FirmWare van! De annak ellenére nem találtam semmi hibát benne ezidáig!
-
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #4094 üzenetére
Köszi, de azokra rákeresve is van rengeteg.
Nem kéne még egy MXQ sztori, bár azóta is hibátlanul megy, van frissítés.
Ez most havernak lesz. -
megott
aktív tag
válasz
DoItYourself #4010 üzenetére
Nagyon köszönöm, végül a tegnap esti gyors bemutató hatására én is vettem egy Beelink GT1-et. Mivel teljesen ismeretlen terület az az egész androidos lejátszós őrület, míg megérkezik, bőven lesz mit olvasgatnom róla! Addig is minden segítséget köszönettel veszek!
Üdv!
Megott -
GZoli7
senior tag
Sziasztok.
LE alá mi most a legolcsóbb alternatíva?
Esetleg bestbuy cucc létezik? Ebayen elég olcsó a T95n, de nem T95m, nagy a különbség?
Megköszönném, ha tudnátok linkelni. Megnéztem itt-ott, de ez a sok jelölés nem semmi...
Egyszer már megjártam egy MXQ-val. Hónapokat szoptam vele, amire lett egy hibátlan LE rá.
Köszönöm mindenkinek. -
azbest
félisten
válasz
syler123 #4088 üzenetére
A raspi1 rev2-esek is újraindulnak, ha egy nagyobb fogyasztót menet közben dugnak rájuk. Egy winyónál ez pláne nem csoda, ha lerántja a tápegységből jövő feszültséget az induláskori közel 1A fogyasztásával.
Ilyen eszközöknél jellemzően nem teljesen szabványos az usb port. -
törölt tag
válasz
DroiDMester #4076 üzenetére
Szia.
Megkérdezhetem honnan rendelted?
Látom DHL-el kérted.
Köszönöm előre is. -
envagyok
veterán
válasz
junkpod #4079 üzenetére
Nem, baj, vegyék csak.
Legalább ha megjelenik rá a LE, lesz kinek tesztelni.
Valahol el kell kezdeni.
A minimx-et én is megjelenéskor megvettem.
Végigszenvedtem vele 5 android verziót (még most se jó), kipróbáltam vele tucatnyi Openelecet,libreelecet, Linuxot, és kb. pár hete használható, azóta fixen üzemben van.
Megjelenéskor én hívtam fel rá alex és kszaq figyelmét, akkor szereztek be ők is egyet. Talán ezért minimx-en megy a legjobban a LE. -
XtremLor
őstag
válasz
Egy antutut feldobol majd ha lesz idod mennyit dob a 912-re?
-
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4080 üzenetére
Wow, ez még jobb ár! ;-)
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Akinek T95M-je van az kipróbálná ha valamit betesztek pl az usb 1 portba és picit le fel mozgatjátok, akkor nektek is rebootol a gép? Vagy csináljak róla videót és küldjem el a gearbest-nek? Ha nem mozgatom, akkor nincs vele baj.
-
Én tőle vettem , 2 hét alatt megjött!
De van pár dolcsival többért GB.n is ha ott jobban szeretsz vásárolni!
DoItYourself amúgy tudod mi a különbség a 2 féle passthrough RAW mód között, vagy melyiket a jobb használni? De megy mind 2 módban! -
junkpod
nagyúr
Fura, hogy egy darab felületes gyors teszt alapján rendelitek meg az új boxot, miközben droiddal kB ugyanazt tudja, LE nincs rá és ti MP-nek hasznalnatok. Fele áron lenne S905, ami tökéletes Mp.
Ki tud majd nektek segíteni?
Ráadásul ezekben meg tuti rev0 vagy hasonló korai S912 van, ha hw gond miatt jönnek a rev1-2-3 csipek, akkor a tiédet nem lehet javítani majd. -
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4061 üzenetére
Köszi. Berendeltem egy Gt1-et is közben, hátha az megy a Panasonicon hdmiben is. Persze továbbra is érdekel az a95x sd updatejének a módja. Persze azóta már rendeltem egy female micro USB male type 1 USB átalakítót is.
-
válasz
DoItYourself #4074 üzenetére
Spmc.ben természetesen megy a DTS-HD is, gyàri kodi: 16.1 és a legújabb béta 17.el ott ugye nem mivel csak android van az audiónál!
-
a8l
aktív tag
válasz
DroiDMester #4073 üzenetére
Ilyen távot amik a képen van hol lehet kapni, tudsz esetleg egy linket hozzá?
Androidos telefonról(S7E) tudom valahogy irányítani?
Én Lanról szedném az anyagot, most húztam be egy cat5e kábelt a router(AC68U) és a tvszekrény között meg tettem oda egy gigabites switch-et. Jobb szeretem a vezetékes kapcsolatot ahol megoldható. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DroiDMester #4073 üzenetére
Próbáld ki légy szíves a passthrough-t rajta, esetleg ha van újabb erősítőd, akkor a HD hangokat is.
-
4K is megy rajta elég szépen
ami a S905.boxomon nem ment vagy csak akadozva itt vaj simán megy!
én is Win10.es gépekkel vagyok fenn a hálón, és látja mindet szépet, a Terminátoros 50.gigás BD-iso is onnan futott amit belinkeltem teszt képet, ráadásul Wifin nem is lanon!
Távirányító kb 95% ban ugyan az a gagyi amilyen a Beelink MiniMXIII nak is van! Csak felcseréltek 2.gombot rajta, meg alulra tettek egy némító gombot!
De csináltam neked egy képet róla!
Én kb 15.másodpercig vettem ki a dobozból, amíg a POWER gombját betanítottam a saját MX III távomba!
ezzel sokkal kulturáltabban lehet kezelni!
***********************************************************************************
Beni2360 : bocs az felett el siklottam hogy nem próbáltad még ki, de úgy meg hogy lehet véleményt alkotni amíg ki se próbálod?egyébként igen, a másodlagos kék feliratok tényleg rosszul látszódnak! de azt leszámítva nekem nagyon-nagyon teccik ez a flájmouse kombóó!
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester #4061 üzenetére
Mester -figyelmesen olvastál? Még elemet sem raktam bele én csak feltétezésből indultam ki mivel nem ismerem még a funkcióit. De köszi a felvilágosítást máris jobb kedvem lett. Azért a másodlagos betűk nekem öreg embőrnek nehezen olvashatóak.
-
a8l
aktív tag
válasz
DroiDMester #4070 üzenetére
Köszi
Rendeltem még egyet belőle. Jó lesz nekem stock állapotban egyelőre, aztán idővel erre is jönnek a mókolások gondolom. Az asus is 60hz-t írt ki, de nem vettem észre hogy nagyon akadozna, akkor gondolom ez se fog jobban. Majd fejlődik az sw idővel, nekem az a fontos hogy így gyári állapotban is használható legyen 1080p mkv nézésre. 4k nem izgat, nincs egyetlen megjelenítőm se hozzá, meg film sincs, max demó anyagok amivel nem sokra megyek. Majd pár év múlva.
Távja milyen amit hozzá adtak?
Már csak vmi NAS félét kell csinálnom vagy vennem. Mert egy kis 1.5TB-s Aldis NAS-om van(gigabites) az sokmindenre nem elég, az asus-ban egy 3TB-s HDD csücsül.
Egy ilyen box Hálón el tudja érni win10-es gép merevlemezeit?
Azért kérdezem csak mert az asus ugyan látta de nem jelenített meg egy mappát sem, hiába volt minden megosztva. Van a gépben 11TB tárhely összesen, jó lenne ha el tudná érni, akkor nem kell NAS egy ideig.Lesz majd vmi részletes teszt esetleg video?
-
válasz
hari73f #4064 üzenetére
Nem nincs gyárilag Root rajta! És sajnos nem is lehet rá varázsolni még!
#4059 envagyok : sajnos a Freki váltás(még) nem működik! de szépen megy fix 50.re állítva!***********************************************************
#4068 a8l : Ha akarsz jóféle LibreELEC -et, vagy épp Root -ot akkor csakis az S905. jöhet szóba mert erre a S912.re még semmi féle mókolás nincs!teljesen jól használható egyébként a gyári droiddal, egyedül az a gond hogy nem működik az automata freki váltás, amit fentebb is írtam envagyok kollégának
Amúgy úgy veszem észre hogy a képe Sokkal szebb mint az előző S905.ös boxomé volt! Teltebbek a színek meg talán picit élesebb is a képe!
LibreELEC meg egyik sem indul el, befagy már az elején a Beelink logónál ha bent a LibreELEC -es SD kari!
És PC-n sem lehet még nagyon babrálni vele, mert a USB Burning Tool sem látja a boxot!
-
a8l
aktív tag
válasz
Érdemes mellé venni egy olcsóbb S905-öt is vagy ez már így gyári állapotban is teljesen jó lesz?
FHD Mkv-kat nézek elsősorban, egy Sony HW10-es projin.
Nem volt még ilyen android box-om. Asus Oplay gallery van de már nagyon nehezen bírom elviselni.
Táv milyen van hozzá ha van egyáltalán? Képeken sehol nem látszik a távirányító.Ha valaki ilyet akar venni GB-n még van kedvezményes, működik a GBGT1 kuponkód amivel 56$ az ára,(de jó lett volna ezt délután is tudni).
Azon gondolkozom hogy veszek még egyet a másik szobába is. -
junkpod
nagyúr
válasz
djherby #4052 üzenetére
Tartalommegafas ablak, kivalasztom a the movie database-t, beállítások, preferált nyelv: hu, ok.
Vagy kiegészítők, információs kieg, több, ok, beállítások (így mindig hu lesz, nem kell tartalmankent).
Viszont meglevő film már nem lesz magyar infóval, először el kell távolítani a mediatárban vagy egyesével frissíteni.
Feliratokhoz, hogy csak a szükséges nyelvet töltse le és elől legyen a magyar: rendszer, video, feliratok, feliratok letoltese ezekhez a nyelvekhez: ide többet is berakhatsz. -
hari73f
aktív tag
válasz
Rootolt Android firmware van a Beelink GT1-en?
Ha megnéznéd,,, köszönöm.
-
Mankó
veterán
Az androidos kodi több erőforrást eszik.
Sd-re vagy nandra (android helyére) tedd az LE-t és nem lesz probléma!
Én most csináltam meg szülőknek és bátyáméknak a mini mx-et nandra rakott LE-vel és tökéletesen mennek a filmek egy 32-es pendrive-ról. Akadásmentes menüben is. -
djsweetboy
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
A minap én is rendeltem egy r-box pro nevű tv boxot.
S912 procival és 3 GB RAMmal.
A szállítást majd csak szeptember 10.-én kezdik meg. Remélem jó lesz.
Jelenleg egy rk3368-as boxot használok,de nem igazán vagyok megelégedve vele.
Lehet tudni,hogy az s912 soc milyen teljesítményt nyújt szintatikus teszteken? -
válasz
Beni2360 #4045 üzenetére
Nálad akkor valami nagyon nem úgy működik ahogy kell! mivel MINDÉG csak a felfelé lévő oldala aktív! tehát ha a billentyűzet lefelé néz azt deaktiválja, és így van ha fordítasz egyet rajta akkor meg a multimédia oldalát deaktiválja!
Szóval véletlenül nem tudod SEHOGY megnyomni azokat a gombokat amik a tenyered felé néznek!
**********************************************************************************
#4053 Songoman : nem felejtettek el, de a Gt1 et ki kellett próbálnom!lehet holnapra csúszik a te projekted sorry......
-
oAcido
aktív tag
Hozzám is most jutott el az olcsó Mini MX. Eddig Droid alatt próbáltam csak. Kicsit döcögősnek tűnik, talán az 1GB ram miatt.
Kodi-ban a filmek közötti keresésnél/lapozásnál is néha meg-meg akad. Hozzá kell tenni eddig durván 800 film van a médiatárban (és folyamatosan növekszik...).
Viszont lejátszásnál semmi probléma. 1080p-s filmjeim vannak (ennyit bír a TV), de mindegyikkel remekül boldogul. Beletekerésnél gondolkodik 2-3mp-et, mielőtt odaugrana a filmben. Router-re kötött (RT-AC56U) HDD-n keresztül Wifi-n éri el a filmeket jelenleg.20$-ért nekem nagyon megérte filmezős kütyünek.
-
envagyok
veterán
válasz
A filmnél átkapcsolta a tv-t 23Hz-re?
-
Mankó
veterán
válasz
Nagyon tetszetős eredmények, kár, hogy most vállaltam be egy mini mxiii-at.
Na majd, ha a 4k jobban terjed és lesz már tartalom is, lesz mire váltani, mert nagyon fejlődnek a "kicsikék", mind szoftverben, mind hardverben.mandju: +1, én is így vagyok vele.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
ma nekem is megérkezett egy t95m Csehországon keresztül...
felpattintottam rá a 002-es verziót. Minden gond nélkül ment.testreszabtam, médiatár, filmek, sorozatok, zenék...
kiegészítők, movieshark, exodus stb.vargalex féle iptv.
Tesztelgetni vettem, de eddig nagyon bejövős.
van 3 mede8er 600 a háztartásban... könnyen előfordulhat, hogy lecserélésre kerülnek.
a moziszobában hptc van, évek óta kodival, így nem volt új a rendszer.Kösz mindenkinek! Ha nem lenne ez a fórum, soha nem jutott volna eszembe egy ilyen kütyü megvásárlása.
-
válasz
DroiDMester #4025 üzenetére
Beelink GT1 gyors teszt megvolt!
Home képernyő letisztult, tökéletes, átlátható
System Nagyon friss, Augusztus 19.ei kiadás
Wifi 5Ghz 100% jelerősség 1.falon keresztül
Net teszt Lan on (60/20.as netem van)
Net teszt Wifi 5Ghz (60/20.as netem van)
System info
CPU info
WiFi 5GHz
CPU használat nyüstölés alatt!
SPMC 16.4.2 -vel 50.Gigás 3D-BD iso, 0.drop 0.skip szépen dolgozik mind a 8. cpu mag!
Szóval a netes teszteken baromi hülyeségeket írtak ez már így tökéletes ahogy most van és állítólag ez még csak BÉTA ROM ami rajta van!
-
Beni2360
félisten
válasz
dugesz77 #4050 üzenetére
Eddig csak az egyik változatnál( való színű a 004 mert most 003 fut és nem voltak gondok egyből lehetett nyelvet választani) volt ez a gond.Én amikor telepítettem eddig mindig az első a nyelv választás volt semmi cicó nélkül és meg volt. De ez már a múlt mert a 005 töröltem a fent leírt hibák miatt de ezen a boxon MINI MX-G a 002-nél is csinálja, hogy pecekig nem elérhető a NASom. Már kártyát is cseréltem. (Bankot nem akarok)
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #4037 üzenetére
A Kodi képnézegetője a GUI felbontásra méretezi a képet, de sajnos az összes LE verzióban (kivétel az első 006-os) kis csalás van, ha 1080p-nél nagyobb felbontás van beállítva, akkor is 1080p-ben rendereli a GUI-t, majd azt nagyítja vissza a beállított felbontásra. Állítólag nem elég erős az S905 az egyidejű 4k lejátszáshoz és 4k GUI előállításhoz, ezért van kb. 3 másodpercenként akadás a 4k lejátszás közben. Ezt kszaq írta, én azért kételkedem ebben, főleg mert a GUI overlay nélkül is szaggat a kép abban a verzióban ahol nincs benne a "csalás", viszont abban tökéletes a képnézegető.
A 4k tv egyelőre inkább képnézegetéshez lenne jó nekem (nem sok film elérhető még), de így most kell egy külön kártyát tartanom a képnézegetéshez, meg egyet a filmezéshez.
Az androidban is csak a beépített droid képnézegető mutatja a beállított felbontáson a képeket, a többi app leméretezi (de minek?).
Sajna az android videó kimenete viszont nem pixel pontosan jelenik meg a tv-n (???) míg az LE-é meg igen. -
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4021 üzenetére
Lesz esetleg ra idod?
-
syler123
veterán
Libreelec alatt valahogyan letölthető a port.hu? Én a filminformációk között nem találom.
Más: Usb-t megtudom úgy mozdítani hogy rebootoljon a box, jól indul, minőségi darab
Ami pozitív, hogy mindenféle beállítás nélkül libreelec alatt megosztja a külső hdd tartalmát. 11mb/sec-el tudok is rá másolni hálózati meghajtóról.
-
Mankó
veterán
válasz
Beni2360 #4046 üzenetére
Simán addon-ból kikerestem a magyar nyelvet és jó is lett.
Nand-ra telepitett LE + wifi + usb-n a filmek ugyanolyan gyors vagy lehet jobban is reagál érzésre, mint 8gb-s cl10es sd kártyán a rendszer, net kábelen, filmek nasról.
Nand-on 006, sd-n 005 volt, lehet ez is közre játszik, viszont 006-on semmilyen problémát nem tapasztaltam.
Szerintem a saját mxiii-amra is nandra rakom az le 006-ot, a droid úgyse érdekel. -
Beni2360
félisten
Nálam is volt 1x, hogy nem volt magyar nyelv de még a felírat lehetőségnél sem volt választási lehetőség.
Fogtam és rákerestem a gugliban a nyelv adonra ott letöltöttem a magyart majd külső telepítéssel raktam fel. Azonnal átváltott és már a feliratoknál is meg volt a lehetőség a keresésre. -
Beni2360
félisten
válasz
syler123 #3960 üzenetére
Én ma kaptam meg de nem ájultam el tőle.Még elemet sem raktam bele de már látom, hogy a másodlagos kék színű betűk olvasásával és együttes kezelésével nálam gondok lesznek. Nyomogaton az irányító részét és véletlenül megnyomok egy gombot alul ahogy fogom
Nagyon oda kell figyelni miként kezelem főleg sötétben. Na de majd megtátjuk.
-
Beni2360
félisten
válasz
mokuska02 #3912 üzenetére
Nekem MINI MX-G van 2616 gb BG-tól.
De végül a 003 ment fel mert csak azt találtam meg. De a hiba még mindig fenn áll a LE nem kapcsolódik a hálózatra csak több perc után. Nem értem mivel a droid indításnál azonnal van kapcsolat.És újra indítás után a LE még mindig nem kapcsolódik tehát akkor hol a baj? Az előző ugyan ilyen boxomon nem voltak ilyen gondok.mérgemben vissza kötöttem a K1 pluszt ott nincsen ilyen hiba a LE alatt. (005 van fent)
-
TCr
veterán
válasz
DougButabi #4036 üzenetére
Nekem semmi extra beállítás nem kellett a Yatse-hoz.
Viszont ha jól emlékszem, a Yatse ingyenes verziója egyszerre csak egy KODI-t tud vezérelni.
Nem lehet, hogy a nálad azért nem látja, mert már "ismeri" a Pi KODI-ját? -
DougButabi
tag
Sziasztok,
Kell valami beállítás, hogy Yatse-vel lássam a készülékem (mini Mx III)?
Van egy Raspberry-m is, amin szintén libreelec fut, azzal minden patent, látja a progi, de amologic-ot nem találom. Egy hálózaton vannak, mindent ugyanúgy állítottam be. -
Csicsóka
őstag
válasz
vargalex #4031 üzenetére
Már úgy tűnik nem lesz ilyen akciós áron Mini MX, van ismét kínai raktárban, de 38 dodi. EU raktárból most érdekes módon olcsóbb 36 csak.
A T95M analog hang kimenetét próbáltad már?
Az enyém gyakorlatilag használhatatlan. Rettenetes cicergés, nyikorgás, pattogás, és mindenféle digitális zajjal terhelt, még lenémítva is. Az MXQ Pro+ és K1 Plus nem csinál ilyeneket. -
Pelican
őstag
Kíváncsi vagyok, van-e még valaki rajtam kívül, aki 4k tv-n a képeit nézegetné nagy felbontásban.
Ha igen, hogyan csinálja?
(a tv saját képnézegetőjével nekem is megy, de én a MINI MX-G-ről szeretném) -
vargalex
Topikgazda
Na, ma megérkezett az akciósan rendelt Mini MX (is). Rövid android teszt után feltettem a 006-os LibreELEC-et. Ennyi idő alatt azt tudom mondani, hogy mindkettő jól megy.
Csináltam néhány hálózati tesztet (Android alatt iperf-el, LE alatt iperf3-al):1. Android alatt
Vezetékes:
a. a Mini MX a szerver:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf -c 192.168.2.126 -i 1
------------------------------------------------------------
Client connecting to 192.168.2.126, TCP port 5001
TCP window size: 85.0 KByte (default)
[ 3] local 192.168.2.124 port 52326 connected with 192.168.2.126 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[ 3] 0.0- 1.0 sec 96.4 MBytes 808 Mbits/sec
[ 3] 1.0- 2.0 sec 111 MBytes 933 Mbits/sec
[ 3] 2.0- 3.0 sec 111 MBytes 931 Mbits/sec
[ 3] 3.0- 4.0 sec 112 MBytes 941 Mbits/sec
[ 3] 4.0- 5.0 sec 111 MBytes 934 Mbits/sec
[ 3] 5.0- 6.0 sec 111 MBytes 928 Mbits/sec
[ 3] 6.0- 7.0 sec 112 MBytes 942 Mbits/sec
[ 3] 7.0- 8.0 sec 111 MBytes 928 Mbits/sec
[ 3] 8.0- 9.0 sec 112 MBytes 941 Mbits/sec
[ 3] 9.0-10.0 sec 111 MBytes 931 Mbits/sec
[ 3] 0.0-10.0 sec 1.07 GBytes 921 Mbits/secb. Mini MX a kliens:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf -s -i 1
Server listening on TCP port 5001
TCP window size: 85.3 KByte (default)
[ 4] local 192.168.2.124 port 5001 connected with 192.168.2.126 port 32915
[ 4] 0.0- 1.0 sec 92.5 MBytes 776 Mbits/sec
[ 4] 1.0- 2.0 sec 93.6 MBytes 785 Mbits/sec
[ 4] 2.0- 3.0 sec 93.4 MBytes 783 Mbits/sec
[ 4] 3.0- 4.0 sec 87.7 MBytes 736 Mbits/sec
[ 4] 4.0- 5.0 sec 87.1 MBytes 731 Mbits/sec
[ 4] 5.0- 6.0 sec 87.5 MBytes 734 Mbits/sec
[ 4] 6.0- 7.0 sec 90.6 MBytes 760 Mbits/sec
[ 4] 7.0- 8.0 sec 93.4 MBytes 784 Mbits/sec
[ 4] 8.0- 9.0 sec 99.1 MBytes 831 Mbits/sec
[ 4] 9.0-10.0 sec 87.9 MBytes 737 Mbits/sec
[ 4] 0.0-10.0 sec 914 MBytes 766 Mbits/secWifi:
a. Mini MX a szerver:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf -c 192.168.2.119 -i 1
Client connecting to 192.168.2.119, TCP port 5001
TCP window size: 85.0 KByte (default)
[ 3] local 192.168.2.124 port 44550 connected with 192.168.2.119 port 5001
[ 3] 0.0- 1.0 sec 3.62 MBytes 30.4 Mbits/sec
[ 3] 1.0- 2.0 sec 3.00 MBytes 25.2 Mbits/sec
[ 3] 2.0- 3.0 sec 3.12 MBytes 26.2 Mbits/sec
[ 3] 3.0- 4.0 sec 2.50 MBytes 21.0 Mbits/sec
[ 3] 4.0- 5.0 sec 2.50 MBytes 21.0 Mbits/sec
[ 3] 5.0- 6.0 sec 3.00 MBytes 25.2 Mbits/sec
[ 3] 6.0- 7.0 sec 2.50 MBytes 21.0 Mbits/sec
[ 3] 7.0- 8.0 sec 2.50 MBytes 21.0 Mbits/sec
[ 3] 8.0- 9.0 sec 2.00 MBytes 16.8 Mbits/sec
[ 3] 9.0-10.0 sec 2.50 MBytes 21.0 Mbits/sec
[ 3] 0.0-10.1 sec 27.4 MBytes 22.8 Mbits/secb. Mini MX a kliens:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf -s -i 1
Server listening on TCP port 5001
TCP window size: 85.3 KByte (default)
[ 4] local 192.168.2.124 port 5001 connected with 192.168.2.119 port 46231
[ 4] 0.0- 1.0 sec 2.35 MBytes 19.7 Mbits/sec
[ 4] 1.0- 2.0 sec 2.02 MBytes 17.0 Mbits/sec
[ 4] 2.0- 3.0 sec 1.94 MBytes 16.3 Mbits/sec
[ 4] 3.0- 4.0 sec 2.22 MBytes 18.6 Mbits/sec
[ 4] 4.0- 5.0 sec 2.14 MBytes 17.9 Mbits/sec
[ 4] 5.0- 6.0 sec 3.20 MBytes 26.8 Mbits/sec
[ 4] 6.0- 7.0 sec 4.08 MBytes 34.2 Mbits/sec
[ 4] 7.0- 8.0 sec 3.57 MBytes 29.9 Mbits/sec
[ 4] 8.0- 9.0 sec 4.78 MBytes 40.1 Mbits/sec
[ 4] 9.0-10.0 sec 4.93 MBytes 41.4 Mbits/sec
[ 4] 0.0-10.1 sec 31.6 MBytes 26.4 Mbits/sec2. LibreElec alatt
Vezetékes:
a. Mini MX a szerver:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf3 -c 192.168.2.126 -i 1
Connecting to host 192.168.2.126, port 5201
[ 4] local 192.168.2.124 port 53920 connected to 192.168.2.126 port 5201
[ ID] Interval Transfer Bandwidth Retr Cwnd
[ 4] 0.00-1.00 sec 113 MBytes 949 Mbits/sec 0 457 KBytes
[ 4] 1.00-2.00 sec 112 MBytes 936 Mbits/sec 0 502 KBytes
[ 4] 2.00-3.00 sec 112 MBytes 936 Mbits/sec 0 527 KBytes
[ 4] 3.00-4.00 sec 112 MBytes 936 Mbits/sec 0 551 KBytes
[ 4] 4.00-5.00 sec 111 MBytes 932 Mbits/sec 0 600 KBytes
[ 4] 5.00-6.00 sec 111 MBytes 934 Mbits/sec 0 600 KBytes
[ 4] 6.00-7.00 sec 111 MBytes 935 Mbits/sec 0 600 KBytes
[ 4] 7.00-8.00 sec 111 MBytes 935 Mbits/sec 0 600 KBytes
[ 4] 8.00-9.00 sec 111 MBytes 935 Mbits/sec 0 600 KBytes
[ 4] 9.00-10.00 sec 111 MBytes 934 Mbits/sec 0 600 KBytes
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ ID] Interval Transfer Bandwidth Retr
[ 4] 0.00-10.00 sec 1.09 GBytes 936 Mbits/sec 0 sender
[ 4] 0.00-10.00 sec 1.09 GBytes 933 Mbits/sec receiverb. Mini MX a kliens:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf3 -s -i 1
-----------------------------------------------------------
Server listening on 5201
Accepted connection from 192.168.2.126, port 47665
[ 5] local 192.168.2.124 port 5201 connected to 192.168.2.126 port 47666
[ 5] 0.00-1.00 sec 106 MBytes 886 Mbits/sec
[ 5] 1.00-2.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 2.00-3.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 3.00-4.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 4.00-5.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 5.00-6.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 6.00-7.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 7.00-8.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 8.00-9.00 sec 112 MBytes 939 Mbits/sec
[ 5] 9.00-10.00 sec 112 MBytes 940 Mbits/sec
[ 5] 10.00-10.05 sec 5.90 MBytes 935 Mbits/sec
[ 5] 0.00-10.05 sec 0.00 Bytes 0.00 bits/sec sender
[ 5] 0.00-10.05 sec 1.09 GBytes 934 Mbits/sec receiverWifi:
a. Mini MX a szerver:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf3 -c 192.168.2.119 -i 1
Connecting to host 192.168.2.119, port 5201
[ 4] local 192.168.2.124 port 45464 connected to 192.168.2.119 port 5201
[ ID] Interval Transfer Bandwidth Retr Cwnd
[ 4] 0.00-1.00 sec 4.27 MBytes 35.8 Mbits/sec 0 216 KBytes
[ 4] 1.00-2.00 sec 3.29 MBytes 27.6 Mbits/sec 6 191 KBytes
[ 4] 2.00-3.00 sec 2.73 MBytes 22.9 Mbits/sec 0 216 KBytes
[ 4] 3.00-4.00 sec 3.67 MBytes 30.8 Mbits/sec 3 164 KBytes
[ 4] 4.00-5.00 sec 2.98 MBytes 25.0 Mbits/sec 0 181 KBytes
[ 4] 5.00-6.00 sec 3.54 MBytes 29.7 Mbits/sec 0 189 KBytes
[ 4] 6.00-7.00 sec 3.29 MBytes 27.6 Mbits/sec 0 199 KBytes
[ 4] 7.00-8.00 sec 3.54 MBytes 29.7 Mbits/sec 0 212 KBytes
[ 4] 8.00-9.00 sec 2.86 MBytes 24.0 Mbits/sec 4 168 KBytes
[ 4] 9.00-10.00 sec 2.73 MBytes 22.9 Mbits/sec 0 195 KBytes
[ ID] Interval Transfer Bandwidth Retr
[ 4] 0.00-10.00 sec 32.9 MBytes 27.6 Mbits/sec 13 sender
[ 4] 0.00-10.00 sec 31.8 MBytes 26.7 Mbits/sec receiver
iperf Done.b. Mini MX a kliens:
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/s905 % iperf3 -s -i 1
Server listening on 5201
Accepted connection from 192.168.2.119, port 49721
[ 5] local 192.168.2.124 port 5201 connected to 192.168.2.119 port 49722
[ 5] 0.00-1.00 sec 5.08 MBytes 42.6 Mbits/sec
[ 5] 1.00-2.00 sec 9.32 MBytes 78.2 Mbits/sec
[ 5] 2.00-3.00 sec 9.53 MBytes 80.0 Mbits/sec
[ 5] 3.00-4.00 sec 9.40 MBytes 78.9 Mbits/sec
[ 5] 4.00-5.00 sec 9.06 MBytes 76.0 Mbits/sec
[ 5] 5.00-6.00 sec 8.80 MBytes 73.8 Mbits/sec
[ 5] 6.00-7.00 sec 9.22 MBytes 77.4 Mbits/sec
[ 5] 7.00-8.00 sec 9.86 MBytes 82.7 Mbits/sec
[ 5] 8.00-9.00 sec 8.61 MBytes 72.2 Mbits/sec
[ 5] 9.00-10.00 sec 9.38 MBytes 78.7 Mbits/sec
[ 5] 10.00-10.06 sec 580 KBytes 81.6 Mbits/sec
[ 5] 0.00-10.06 sec 0.00 Bytes 0.00 bits/sec sender
[ 5] 0.00-10.06 sec 88.8 MBytes 74.1 Mbits/sec receiverÚgy tűnik, hogy LibreELEC alatt mind a vezetékes, mind a wifi kicsit gyorsabb, persze nyilván kisebb is a terhelés, mint amit az Android okoz. Viszont az látszik, hogy nem a hálózat a szűk keresztmetszet egy Samba-ról történő másolásnál.
Szerk.: Androidon a boot animáció elég "béna" egy T95M után...
-
a8l
aktív tag
válasz
DroiDMester #4028 üzenetére
Már megrendeltem, annyira rossz csak nem lehet hogy ne érjen 15600ft-ot.
Vennék még egy S905-öt is mellé hogy legyen összehasonlítási alapom.
Melyiket érdemes venni? -
-
gyuri152
csendes tag
válasz
Engem is érdekelne mit tud a kicsike
-
a8l
aktív tag
válasz
Eddig mi a meglátás vele kapcsolatban? Most rendelném meg GB-ről némi pontlevonással 56$-ért ami kb 16e ft jó esetben.
-
válasz
DroiDMester #3588 üzenetére
No ez gyors volt!
Most hozta a DHL es futár csajszi a Teszt darab BEELINK GT1.et
Nem semmi, múlthét Kedden adták fel HongKong ba!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #4000 üzenetére
Egy normális routerben azért le lehet tiltani az eszköz netes hozzáférését is...
-
-
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4021 üzenetére
Orok hala!
A Profeta novessze hosszura a szakalladat!
-
-
Songoman
aktív tag
válasz
DoItYourself #4018 üzenetére
Thx.
Bar ott tartanek, hogy zoldbe, vagy kekbe menjen at. Ennel sokkal nagyobb a gond, konkretan NO SIGNAL-om van.
Sajnos a hordozhato HDD-mnek microUSB-je van. Megprobaltam 2 db USB kabellel forrasztas nelkul osszekotni a kabeleket (fekete-fekete, feher-feher, zold-zold, piros-piros) osszesodortam, de gondolom en forrasztanom kellett volna, mert egyelore nem is ismerte fel a PC-m a dobozt.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #4016 üzenetére
A régebbi tévékkel másnak is van gondja, ha ez vígasztal.
Az .img kiterjesztésű Android fw-ket az Amlogic programjával kell a lejátszóba flashelni. SD kártyás megoldás nem rémlik, hogy működne.
USB A-A kábellel (mobil HDD keretekhez ált. ilyet adnak), vagy USB-A - microUSB kábellel (ha van ilyen microUSB OTG csatlakozó a lejátszón) kell a PC-hez kötni a lejátszót.Az A95X S905-nek az AV csatlakozóban van a reset gombja, ezek szerint a tiédben (A95X S905X) nem ott van. Szedd szét, hátha megtalálod.
-
djherby
tag
Sziasztok!
Remélem már ma megkapom a T95M-et, de max. a héten. Már az országban van, Cseh postán keresztül, jó sokáig tartott
.
Az LE 002-t tervezem felrakni. Azt szeretném kérdezni a "box-társaktól", hogy az LE 006 is jó lenne rá, mármint stabilitási szempontból? -
Songoman
aktív tag
Na en vagyok az a looser, akinek nem mukodik rendesen a Nexbox a95x (905x) tv boxom.
Hibajelenseg:
*nem mukodik a HDMI kimeneti kijelzes, ha nem full HD eszkozre van kotve (az alabbi eszkozokon nem mukodott (NO SIGNAL) Panasonic VIERA TH42PV60, Pioneer PDP-4280XA, Epson EB-X12 kivetito).
*mukodik egy "no-name" full HD kivetitovel
*mukodik az A/V kimenettel a PANASONIC tevenAzt a tanacsot kaptam, hogy frissitsem a legujabb firmware-re.
Az uj firmware-t az alabbi modon szerettem volna flashelni:
Mivel nem rendelkezem MALE-MALE USB TYPE 1 kabellel, SD kartyarol szerettem volna flashelni.
Tobb problemam is van ezzel, amihez segitseget keresek:
1. A Nexbox a95x 905x dobozban nincsen az A/V csatlakozo mogott egy gomb, amit gyufaval, vagy valami hosszu, hegyes targgyal meg lehessen nyomni, hogy bejojjon a recovery.
2. Ezt meg megoldottam ugy, hogy feltelepitettem a Reboot Manager appot, amivel kepes vagyok recovery-be kerulni.
3. A fent linkelt firmware-t, RAR formaban letoltottem, amiben egy IMG file van. Ha ezt felteszem egy SD kartyara, akkor nem ismeri fel az IMG file-t, kizarolag ZIP file-t.
4. Atneveztem az IMG-t ZIP-re, de ezzel nem sikerultVan-e valakinek otlete, hogy, hogyan tudom updatelni a kutyut?
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #4013 üzenetére
Bármennyire is hihetetlen, ugyanazok a kütyük ugyanazokkal a LibreELEC-ekkel képesek nem ugyanúgy működni.
Lásd az én 005-ös fagyásaim nem oldódtak meg, de a 006-tal teljesen megszűntek.
Igaz a 006 menüböngészése lassabb, de inkább együtt élek ezzel, minthogy állandóan kihúzgáljam a 220V-ból. -
Mankó
veterán
Hát ezen már ez a verzió marad, mert sehogy se akar bejönni most már a recovery. Most már bootloop sincs, csak a macis wlcome és ennyi, 20 másodpercig tartottam a resetet.
Language fáljt meg még nem találtam.Add-onból feltudtam rakni. Van még mit tanulnom...
-
envagyok
veterán
válasz
interstate76 #4007 üzenetére
Már leírtam párszor.
Ilyenkor be kell menni az addonokhoz, és elindítani az addon keresést.
Plusz megyőződni hogy van net.
Utána megy a nyelv telepítés.
De az csak élő netkapcsolattal megy. -
DoItYourself
Topikgazda
A Nexbox-ok a LE fórumán se túl népszerűek, kszaq az uboot-ját köpködte. A memória trükkről még nem hallottam, de nem hangzik jól.
megott: a másodikra (Mini M8S) vagy a harmadikra szavazok a 2GB RAM miatt. A kettesnek sokgombos a távirányítója az is szimpatikus nekem. A harmadik versenyző (Mini MXIII) is népszerű cucc, sok embernek van itt.
-
azbest
félisten
válasz
DoItYourself #3990 üzenetére
Hétvégén olvasgattam a kodi fórumán az s905 budget boxos topicot. Ott a Nexbox-okat ekézte pár régi motoros, mondván, hogy van amelyik hazudik a memória mennyiségéről. Hogy mókolt kernellel többet mutatnak, mint ami van. Gondolom a 2GB-osok közt lehetett ilyen. Ti találkoztatok már vele?
Libreelecet futtatva mondjuk ez hamar kibukik -
Mankó
veterán
válasz
Multibit #4003 üzenetére
Egyáltalán nem. A 005-nek voltak hibái, a 002-t meg sokan atomstabilnak írták.
5 Perce raktam fel a 002-t, ott se volt magyar és a 006-ban sincs. Nandra tettem pendrive-ról, lehet ez a gond? Sd-nél mindjárt betudtam lőni a nyelvet, itt meg csak az angolt ajánlja fel, semmi mást.Tcr: Ott vagyok, és nincs benne. rádugom kábelre hátha megoldja, bár nem hiszek benne.
-
Mankó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest