- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Scraper hiba!
Ha valaki belefut abba szopórollerbe amiben voltam a tudatlanságom miatt és teljesen tanácstalan, akkor a CE hálózati beállításaiban adjon fix DNS szerver címet, mert alapból a Router címe az és nem biztos, hogy jó. Annak ellenére, hogy az útválasztóban is beállítottam a Google szerverét, valamiért a 2 CE box nem tudott kapcsolódni a TMDB/IMDB tartalom letöltő szerverére.
Zsiga68 fórum társ tanácsára ezt megtettem és Voila!!
Ezúton is köszönöm! -
pixta78
senior tag
válasz
blakey #91229 üzenetére
A háztartásban 2 doboz megy: x96max+ és TanixTx9. S905x3-n a vinyó közvetlenül, az s912 SMB-n lóg.
Kísérlet képp az asztali Win11-ről próbáltam SMB-n beolvastatni a96max-szal, ami sikerül is, mennek a filmek. Semelyik box nem tölt le metaadatot!
Lehet a Routernen van vmi szűrő?
A 96max-on 19.5, 19.4, 19.3, volt feltéve 2 külön kiíróval, Pendrive, Emmc- ről is ez a helyzet!
2 hete vettem észre, hogy a jól bejáratott rendszer nem tölt le adatokat. A rajta futtatott Csicsóka féle TM zökkenő mentesen fut. -
pixta78
senior tag
-
pixta78
senior tag
Sajnos nem jó, letöröltem minden fél évnél újabb filmet, sorozatot, át írtam az IP-t is restart stb. SMB ről sem külső vinyóról nem olvas be csak üres cím nélküli borítókat. Kb 10 x írtam különböző Matrixot ki 2 kiíróval és egyhelyben állok!
A hálózati eszközeimet áramtalanítottam.
Lehet Formázom a vinyót.ui a sorozatoknál a fájl megadási szakaszt 15x megcsináltam de mintha semmit nem tettem volna, ugyan úgy kéri megint.
-
pixta78
senior tag
-
pixta78
senior tag
válasz
pixta78 #91203 üzenetére
A másik boxom is Tx9 9.2.8.!
Router újraindítva, boxok újraindítva.
Ha újra építem az egész médiatárat akkor már egyáltalán nem tölt le borítót. Csak üres poszterek láthatóak. A Filmek menüben pedig nincs cím csak a filmekből egy kép. Viszont elindít minden filmet így is.....
SOS segítség! -
pixta78
senior tag
Nálatok minden rendben az:
Universal movie scraper-rel?
Nálam kiírja, hogy nem tud kapcsolódni a kereséshez x96max+ 19.5rc1
-
pixta78
senior tag
#kodilibraryautoupdate
Okkulásként írom,
tehát Matrix rc4 re telepített "Watchdog helyettesítő" jól meg tréfált. Az x96max+ ra kötött külső, torrentezős HDD-t csak ő látta USB- n keresztül. Minden más SMB kálózati kliens már nem. Párszor újra megadtam a többi eszköznek az elérési utat, skin-t alaphelyzetbe raktam rajtuk, már azon gondolkoztam, hogy újra húzom a Matrixos dobozt és a Leila-s boxot is. De ezembe jutott 2 óra pepecselés után, hátha ez az App a hibás. Bejött. -
pixta78
senior tag
Hálózati másolásban jártas szaki véleményét kérdezném.
Adott egy X96max+ rajta egy USB3-as külső vinyó, amire Transmission szedi a Torrentet. Erről kelle vissza másolnom 3 sorozatot, bennük több mappával, egy Zsinóros Gbit hálózaton(router, switch) keresztül a PCmre dugott másik külső vinyóra ami szintén USB3-s.
Na most elindul a Másolás, felfut 30+ MB/s- re majd vissza 0-ra. Ezt kb 15s ciklusokban!TR kikapcsolva.
Miért nem tartja a sebességet? -
pixta78
senior tag
Matrix alatt megy a Watchdog? Nem találom Arctic Horizon alól.
-
pixta78
senior tag
válasz
slycugel2000 #84242 üzenetére
Használd a keresőt.
-
pixta78
senior tag
CE Matrix rc4(rc0-ról folyamatosan frissítve, Arctic Horizon, TM, plusz pár addon) Egyszer csak lefagyott, Pendriveról futott. Az óta nem ismeri fel ezt az USB kulcsot. Másik Pen-re rc4 -et feldobtam, telepítés közben beállítottam anyanyelvünket, fel állt a rendszer, addonokat nem telepítettem, sem beállítást nem csináltam(smb, felszin, stb...). Kis időre ott hagytam majd mikor visszatértem hozzá (kb1 óra) első gombnyomásra fagyott, majd újraindult és angolul jelent meg minden.
X96MAX+
Találkoztatok ilyennel?Speckó táppal van hajtva 5V 3A.
-
pixta78
senior tag
Kössz a MoD-ot, Matrixon megy. S912/9.2.0-ra is szeretném feltenni. A módosításokat elvégeztem az xml ben is de nem jelenik meg reboot után. Arctic Zephir Leia mod van fenn most, lehet, hogy bekavar valamit. Szeretném az alap skinre feltenni hátha úgy jó lesz, mit kell kitörölnöm és honnan(kivéve amit én másoltam az Addon mappába)?
-
pixta78
senior tag
Frissült a Matrix 19.1 rc_1-re.
-
pixta78
senior tag
Aki esetleg WIN10 - en nem látja a boxot a hálózati kapcsolatai között az a
Vezérlőpult->Programok->Win.szolgáltatások ki/be kapcsolásnál az SMB protokollnál vegye ki a pipát az:
-automata eltávolításról
és tegyen pipát a
-rendszerű ügyfélheztehát fordítva mint ahogy a képen látható!
A legújabb Buildnál így már látni fogja eszközeit.
-
pixta78
senior tag
Letöltöd ezt:
Libreelec USB/SD kiíróval felteszed egy SD/USB kulcsra, a megfelelő dtb-t kiválasztod, majd a gyökérbe másolva átnevezed dtb.img-re. Bedugod a boxba, majd újraindítod( nem kell fogpiszka) feláll az új CE! SSh-n installtointernal. Beállítgatod amit szeretnél, addig letölti a 9.2.7-t magától pár perc alatt. Újraindítod és frissíti magát a legújabbra. Egyébként nekem 9.2.0 maradt rajta sokáig és jó volt. Az NG vasak miatt fejlesztették ezután már. -
pixta78
senior tag
Hol kell kikapcsolni, hogy a Max+ ne menjen aludni kb 1/2 óra múlva? TM is leáll, Energia gazdálkodásnál minden kikapcsolva. 9.2.7.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest