- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris #60084 üzenetére
Erre valaki??
-
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester #60097 üzenetére
Ez is 100-as LAN...
Nem is figyeltem. Igazán elfelejthetnék ezeket a 100-as gépeket már, nem egy nagy plusz költség a gigabit.
-
VONTAR X96 Air az összes 100.as lannal van!
s905x3 ből egyedül a Beelink GT1 MINI-2 láttam eddig ami Gigabit LAN*********************************************************************************************
Egon x92 nem kell bemutatni, én vettem is belőle akkor mikor $38 volt
de hogy ennyire(féláron) le legyen akciózva majd egy 905x2 arra még várhatsz úgy 1.évet és legyél pont ott abban a pár órában mikor mindenki ráugrik!
amúgy tudok most is S912 3/32.DDR4 Gigabit LAN os BOX.ot 35.ért...........
-
cof
veterán
Aha, a kereskedők is tudják nagyon jól, hogy van ezekre igény, és ezért elkérhetik érte az árat, akkora akcióra én sem számítok már esetleg kuponnal lesz majd jó ha lesz. Attól félek, hogy ha kifogy a raktárkészlet drágább lesz. Nekem egy 2/16-os is elég lenne bőven CE alá, csak ott meg a 100-as LAN, nem akarok én USB adapterrel kínlódni, meg az is plusz pénz, szóval nem sokkal lennék előrébb. Lehet én is rendelek, nem várok sokáig, mert 11.11-re biztos lerabolnak minden boltot.
(#60095) Egon S912-t láttam ebay-en 28$-ért akcióban 3/32 vagy 3/16 és 1000 LAN... Csak mire hazaértem már elfogyott. 100k-s eladó volt, szóval nem volt kamu.
Amúgy látok S905X3-at 3/32 1000 LAN US $36.92... Csak ugye erre nincs CE.
Presale VONTAR X96 Air Amlogic S905X3 mini Android 9.0 TV BOX 4GB 64GB 32GB wifi 4K 8K 24fps Netflix X96Air 2GB 16GB Set Top Box
Presale, Now X96 Air in Presale,the stock will get around on Oct 20,if you placed order,pls help extend more 10 days,thanks in advance!!!
-
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester #60094 üzenetére
Gondolom a lottószámokat is ilyen magabiztossággal jósolod meg...
Csak tudnám, hogy akkor [ez] mi volt (40 dolcsi alatt X92)...Lesznek még ezek kifutó típusok. Lesz BF. Satöbbi.
-
Nem lesz akcióba sem $40.ért, vagy ahol igen, ott a szállítási költség nem lesz free hanem $5-10, szóval hiába vártok. Nem beszélve arról hogy ami gyanúsan olcsó lesz ott 1000% hogy a hibás szériából fogtok kapni tudják ők nagyon jól hogy az a széria hibás azért akciózzák annyira le! Aztán majd lefrissül OTA.n az usernél és DROID alatt megjavul a LAN és akkor NEM is reklamálhatsz hogy CE alatt nem jó a LAN mivel az nem tartozik a rendeltetés szerű használatba!
Én már (majdnem)2X így jártam, egy X96Max és egy Tanix TX5Max-al is, de nálam annyi volt a szerencse hogy az 1.ik eladó még feladás előtt jelezte hogy hibás a raktárukon lévő teljes készlet és nem adta fel hibásan vissza kaptam a pénzt, de ugye ilyenkor is buksz valamennyit mert ugye a bank vétel<=>eladás konverziójánál jópár(5-700) 100.Ft ot elbuksz!
a TX5Max szerencsétlenebb helyzet ott már feladta az eladó és utána jelezte hogy rossz a széria, és még a kinti vámnál vissza fordították! így nem lehet azonnali pénz vissza térítést kérni szóval hetekig fognak ülni a pénzen és ugye ott is buksz ugyan így az oda<=>vissza váltással!
sajnos itt is igaz "olcsó húsnak híg a leve.........."
-
Egon
nagyúr
Hát igen, de akkor nem volt még rájuk CE, nem lehetett tudni az esetleges hardveres nyűgökről stb. Öreg vagyok már bétateszternek.
Azt sajnálom, hogy pár hónapja/fél éve nem vettem meg az extra akciós X92 boxot: valamivel 40 dolcsi alatt volt az ára, S912 stb. Bár mivel droidot is szeretnék használni (nem lejátszásra), lehet hogy a kivárással jobban járok, egy 4/32-es lejátszó nyilván tovább lesz használható. -
Egon
nagyúr
-
szabochris
aktív tag
válasz
Csicsóka #60081 üzenetére
Amit írtál abból én semmit nem értek.
Már nem CE-t akarok telepíteni, hanem egy img fájlt, amiben aTanix javított firmware-e van.
Az USB burning tool-al próbálnám, üres zip, update, be is bootol recovery módban, de hiába dugok bele male to male USB kábelt lóf@sz se történik! A program nem ismeri fel.
Próbáltam burn card maker-el is csinálni egy sd kártyát, de ott meg a program nem ismeri fel a kártyát. sdcard1:a meg sdcard2:a bármire klikkelek semmi.Már idegbeteg vagyok! :/
-
cof
veterán
válasz
RedCat #60067 üzenetére
Elég az S905X2 is, a S922X nem éri meg azt a felárat ÉN szerintem. Kettő S905X2-t is vehetsz egy S922X áráért.
Ez most egy jó ajánlat EU raktár GLS hozza 1 héten belül:
X96 MAX Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB DDR4 32GB eMMC 4K TV Box KODI 18.0 with LED Display Dual Band WiFi Bluetooth Gigabit LAN USB3.0
US$ 58.99 + Shipping: US$ 1.38
-
Csicsóka
őstag
válasz
szabochris #60078 üzenetére
Dózer parancssor (cmd) alól:
adb connect 192.x.x.x (box ip)
adb shell
su
reboot recoveryDe CE telepítéskor nem ez kell hanem:
reboot update -
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #60078 üzenetére
Ezt olyantól kérdezd akinek ilyen boxa van.
De ha nincs reset gomb akkor az összefoglalóban benne van, hogy egy üres zip fájlt kell stb....... 62 d pont.
És nem kell recovery módba lépni. -
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #60068 üzenetére
A másik topikban írtam és linket is kaptál miképpen kell felírni.
-
válasz
Látom kaptál már választ! (olvasd el az össze foglalót)
a Tanix TX5MAX ra is pontosan úgy kell telepíteni a CE.t, mint bármelyik másik Amlogic BOX-ra szóval nincs mit magyarázni rajta!
-
slezakimi
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #60049 üzenetére
Hogyne menne, az én boxomon simán fut.
-
M_AND_Ms
veterán
-
cof
veterán
válasz
Kiemelkedően beszédes a topik összefoglaló, mindent megtalálsz amire szükséged van.
-
szabochris
aktív tag
válasz
DroiDMester #60056 üzenetére
Kösz, sokat segítettél! Esetleg link vagy leírás amit tudnál linkelni??????
-
RedCat
senior tag
Beelonk gt king S922 procival mennyire anánlott ce alá. Olvastam hogy lan gondok voltak vele, meg rev a ill b cpu verziók is vannak. Mennyire kiforrott ez a dolog?
Egyáltalán ce használathoz érdemes S922 venni, vagy elég az 905x2 is? Van bármi előnye a s922-nek?
-
Beni2360
félisten
válasz
djnice #60054 üzenetére
Feltettem a linkeden szereplő kiegészítőt.
Újraindítás után ISO -nál müxik csak meghal a távirányító eddigi gombjai. A vissza gomb ami megy se pause se stop se semmi. Aztán nagy nehezen a színes gomboknál a SETUP gombra előjött az alsó navi sáv ahol már lépkedni és leállítani is lehetett. Csak mappa lemezképfájlt nem indít. Pl Men.in.Black.1997. COMPLETE UHD BLURAY-COASTER változat.
Na meg több mint egy percig homokórázik mire bejön a kép.
Ez a ZIDOO-ban simán elindul akár menüvel. -
msam
tag
válasz
Csicsóka #60061 üzenetére
https://discourse.coreelec.org/t/solved-a95x-max-s905x2-cannot-boot-ce/6207/69
Megcsináltam a leírás szerint, de nem megy valamiért. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
djnice #60054 üzenetére
Hiába... Elindulnak a menük, de nagy részük később befagy úgy, hogy csak az áramtalanítás segít. (MecoolK1Pro)
Távolról figyelve, hogy mégis mi történik úgy vettem ki, hogy egyszerűen a memória fogy el.
Ez az egész nekem csalódás, mert 8-10 éves médiajátszók (Popcorn 210) simán vitték ugyanezeket a menüket. -
kokopo
aktív tag
válasz
szomoru
meg megprobalom leszedni a root-ot, ha ugyse, akk hagyom
koszi mindenkinek -
Csicsóka
őstag
Melyik leírás szerint?
HDD/SSD-ről csak akkor fog bootolni, ha GPT partíciós tábla van rajta. Ezt létrehozhatod CE alól gdisk parancs soros progival, de ha ez ijesztő, akkor Linux masinán gparted-el, vagy Gparted live-al. Majd rámásolod az SD tartalmát. Kovakövi kolléga majd eligazít, hol írnak erről részletesen. -
válasz
szabochris #60055 üzenetére
Persze hogy van CE rendszer gyönyörűen fut rajta!
-
szabochris
aktív tag
Helló! Van egy Tanix tx5 max-om s905x2 procival. Android 8.1el. Van már ezekre CE vagy LE? Vagy valami használható firmware amivel tökéletes a videolejátszás?
-
mikrofon
veterán
válasz
Nálam gond nélkül megy a Telekom-os TVgo alkalmazás android 9-es tvbox-on és mások is tapasztaltak sikereket ezzel kapcsolatban... De az fontos hogy ne legyen root-olt a cucc....
-
msam
tag
Sziasztok!
Vettem egy A95X Max készüléket. A kártyáról működik a Coreelec, gyors és stabil. Szerettem volna HDD-re rátenni de úgy már nem hajlandó elindulni. Mindent a leírás szerint telepítettem de valamiért a végén mindig folyamatosan újraindul.
Kérem a segítségeteket hogy mi lehet a gond. -
coreska
aktív tag
válasz
Ez téves, mert Himedia eszközökön már működik Android rendszeren.
-
RBJ
addikt
Amatőr kérdés, libreelec ben van kulső tár leválasztás opció?
-
junkpod
veterán
válasz
DroiDMester #60042 üzenetére
Ne már... Ki akarna egy ph fórum hsz-ben ilyesmivel foglalkozni... Vicces vagy :)
-
válasz
kokopo #60044 üzenetére
Simply Unroot de meg kell venni hozzá a Pro kiegészítőt! vagy keresel belőle virágbolti verziót
ez leszedi teljesen a Root-ot a boxról
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Regota hasznalok egy H96 Pro+ -t CE-vel
De most lett TeleKom elofizum, gondoltam kiprobalom a TV-GO-t, droidon, de nemjott ossze, mivel root-olt az eszkoz
Kerdeznem hogy mivel lehet eldugni az alkalmazas elol a root-ot?
Probaltam a magisk hide-al meg a rootcloak-al, sikertelenul
Nemtudom milyen modon rootolt az eszkoz, mert ahogy nezem se supersu se magisk
Hogy lehet mukodesre birni root-olt eszkozon?
Koszi
Ui: telon mukodik (A50,J7) tudom hogy egyszerre 2 eszkoz engedelyezett -
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester #60040 üzenetére
Akkor ezek szerint az sem mind1, hogy pendrive, vagy SSD USB3-ba dugva. SSD-ről a legjobb.
-
-
junkpod
veterán
válasz
DroiDMester #60040 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb ha csak a szöveget copy-paste-elnéd? csak kérdem...
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester #60036 üzenetére
Szinte ugyan ezt mértem én is egy ősrégi SD-ről. DDR4 miatt nem volt gyorsabb.
A belőle készült (nem a 9.2 kernel, hanem az övé) ext4, meg minden ver, ugyan erről az SD-ről. Mit csinálhat akkor egy valóban gyors USB3-ról? (nekem csak régi lassú USB3 pen van, még abból az időkből amikor megjelentek)
CoreELEC (official): nightly_20191010 (Amlogic-ng.arm)
root@CoreELEC-X96:~# systemd-analyze
Startup finished in 2.331s (kernel) + 3.165s (userspace) = 5.496s
kodi.target reached after 3.164s in userspace -
firecenturio
friss újonc
Sziasztok!Tudom nem ehhez a fórumhoz illik, de hátha tudtok segíteni. Van egy MXQ S805 boxom. Sajnos valami nem stimmel vele. Belső memóriának 340mb ír ami semmire sem elég. Megpróbáltam frissíteni de az újraindulás során lefagy az első logónál, de áramtalanítás után rendben újraindul. A fogpiszkálós módszer sem jött be mert a zip fájlt kiválasztva ugyan úgy megakad. Végül Amalogic usb burninggel sikerült laptopról rárakni egy frissítést de itt is csak 340-t lát belső memóriának. TWRP sem megy rá, mert SD be + fogpiszkáló és ugyan úgy lefagy az elején. Van esetleg ötletek. Horizon go-t szeretnem nézni rajta. Másik boxom egy X96 mini 2/16gb-s ezen szépen elindul minden, de a Horizon GO felbontás nagyon rossz szinte nézhetetlen. Esetleg ezen tudtok segíteni. Köszi!
-
junkpod
veterán
válasz
DroiDMester #60036 üzenetére
Lehet, hogy ők is elkezdtek kigomlalni a kernelt Csicsoka módszerével... A boot 8dot az gyorsította, nem is a memória.
Ez csak a boot gyorsasága. Szerintem vannak más előnyei is.
Elég egy mini kártya vagy usb, nem kell venni pluszban.
Futás közben is gyorsabb.
Nem terheli a kártyát, kevesebb kártya hiba.
... -
válasz
Csicsóka #60015 üzenetére
és ami még érdekesebb a mai nightly brutál gyors simán SD ről futtatva is az X96MAX-on veri még a KING-et is
pedig ez a LPDDR3.as MAX (nem mindha lassabb lenne mint a LPDDR4 es MAX)
Ezek fényében, kb értelmetlen az eMMC használata, majd esetleg akkor lesz értelme ha teljesen oda telepíthető lesz a CE
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #60031 üzenetére
SIkerült a TR99 is ext4-emmc-data partícióról futtatni, ki-be kapcsol rendesen.
boot idők
előtte:
Startup finished in 20.150s (kernel) + 3.366s (userspace) = 23.517s
kodi.target reached after 3.366s in userspaceutána:
Startup finished in 5.887s (kernel) + 3.236s (userspace) = 9.124s
kodi.target reached after 3.235s in userspaceA bekapcsolással volt egy kis kavarás még, így nem tudom, hogy feltétlenül kell-e a config.ini másolása, de mindenestre nem árt neki
-
-
junkpod
veterán
Hurrá! Remote bakapcsolás megoldva, thx csicsoka.
Megoldás: kernel csere
ugyanis az előző kernel verziót összezavarta a cfgload amit ideiglenesen átnevezéssel tettünk ártalmatlanná, így sikerült egyáltalán elindítani az X2-est ext4-data partíción. (cfgload fájlt átneveztük cfgload.bak -ra)
most az új kernel már nem akad ki a cfgload-tól, így azt ismét rendszerbe engedve érvényesülnek az ott beállított környezeti változók és beállítások.
(én még annyit tettem, hogy a /flash/ alá bemásoltam a config.ini fájlt ami a BL301_injection beállításait tartalmazza. Azt nem tudom, hogy ez is kellet-e, mindenesetre ott vanteszek egy próbát a TR99-essel is
ott majd kitesztelem, hogy a config.ini is kell-e neki.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! CE alatt kodiban bluray menü nem elérhető?
-
paolinho
őstag
válasz
Silent77 #60020 üzenetére
Lévén ugyanebben a cipőben járok, azaz most cseréltem le a LE-et egy CE-re szintén egy Beelink M18-on, asszem este én is ki fogom próbálni ezt a távkapcsolós okosítást. De mielőtt nekilátnék, kérdezném, hogy a mókolás után olyan eszközt kaptál, ami nem csak ki-, de bekapcsolni is képes az eszközt? Mert, ha nem tud bekapcsolni, akkor felesleges kínlódnom vele, van ugyanis egy rendelt kínai légegeres távom, az mindent visz rajta így is, csak fizikailag az eszözön lévő gombbal kell indítanom a masinát.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60024 üzenetére
Az ext4 csak arra a pár másodpercre használja az SD-t, ameddig a kernel elindul, és kiolvassa az offset értéket a gyökérben lévő offset fájlból. Utána leválasztja a kártyát. Ezért csak a /storage/.config-ban lehet a remote.conf. Keresni sem kell, mert hálózaton elérhető a Configfiles megosztás, csak bele kell dobni, és megy.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60021 üzenetére
Azt nem tudom, miért nem kapcsol be így az ext4, mikor az SD-ről meg igen, de ránézek majd. Én a /storage/.config-ba tettem a remote.conf-t még a sima SD-s változaton, de a gyökérben is lehet. Ott újra indításkor megtalálta, módosította a dtb.t, majd rebootolt, a táv ment, és be is kapcsol mind a sima, mind az ext4 verzió.
-
junkpod
veterán
-
válasz
junkpod #60017 üzenetére
Köszönöm, este végül sikerült. Amremote működött. A 2.1-es verzióddal, az volt az összefoglalóba.
Érdemesebb az újabbat felrakni? Még nem laktam be a rendszert, nem tart semeddig újrahúzni.Viszont a win 10 megosztott mappákat nem látja, nem jövök rá mi lehet a gond.
Ebben esetleg tudna valaki segíteni?
Serviio-t látja. -
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60018 üzenetére
Fény derült az igazságra.
Az a különbség nálam az SD, és az USB rendszerek közt, hogy az USB-n egy belakott rendszer van, régi remote.conf-al. Ugye ilyenkor, ha észreveszi hogy van ilyen fájl, a dtb-t "mefúrja" hogy amremote módot támogasson, és újra indít, már ebben a módban. Ez pedig ezek szerint bekapcsolható.
Az SD-n pedig csupasz rendszer van, a dtb meson ir módban van, ahogy eredetileg is. BL Injectionnal nem is szórakoztam, ezért nem kapcsol be. A remote.conf megoldást jobban szeretem, és mivel van az x96max-hoz, ezt használom inkább. -
junkpod
veterán
válasz
Csicsóka #60016 üzenetére
és Droidmester:
Ezek szerint vani itt pár verzió... USB/SD és Amremote/Meson IR...1. Alap SD CoreElec: MesonIR módban, csak BL Injectionnal kapcsolható be, de ekkor droid indítás után már nem, csak ha utoljára CE futott)
2. EXT4 SD CoreElec: MesonIR módban nem kapcsolható be távvalAkkor most megcsinálom a sima amremote config fájlt is. Kérdés az, hogy a BL Injectiont vissza kell csinálni vagy hagyjam ahogy van, mert az csak a Mesonir módot érdekli?
SD/USB különbség is jó kérdés, hogy lehet, hogy Csicsókának USB megy, míg SD nem megy? Kipróbálom ezt is este. (kérdés, Csicsóka, neked AMR vagy MESON módban van a távod?
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester #60008 üzenetére
A kernel ritkán változik, ezért megy a nightly-val is. A legtöbb változás a rootfs-t érinti. Viszonylag egyszerűen lehet az ext4 rootfs-t is frissíteni CE .tar fájlból. Rsync csak azt a minimális különbséget másolja át amiben változás történt. Leírni tovább tart mint megcsinálni.
Arra kíváncsi lennék, hogy a GTK-n gyorsabb e a rendszer mint a többi vason? a systemd-analyze mit mutat?
-
-
junkpod
veterán
válasz
DroiDMester #60008 üzenetére
Távirányító bekapcsolása működik? Nekünk az nem... (SD-ről)
-
-
gyűrű
addikt
válasz
szabi__memo #60002 üzenetére
Gondolom viccből kérdezed.. Az un. "User experience" divatos magyar szóval. Nálam is kb így néz ki..viszont kell hozzá cache és ram.. [link]
-
Sziasztok!
Az áldozat egy Beelink M18 és Coreelec. Gondoltam ideje lecserélni a rajta lévő 3 éves libreelecet.
A probléma, hogy távirányító nem megy.
A leírást megtaláltam, köszönet peterk.
Itt el is akadtam: , csatlakozz hálózaton a boxhoz Látja, de nem tudok belelépni.
A webes kodi jön be.
Megpróbáltam a netről összeszedett infók alapján feltenni remote config fájlt, elméletileg sikerült is.
PSCP-vel tettem fel.# ir-keytable -a /storage/.config/rc_maps.cfg -s rc0 parancsra hibát dob.
# beelink, type: NEC
0x8051 KEY_POWER
0x804d KEY_MUTE
0x8009 KEY_RED
0x8011 KEY_GREEN
0x8054 KEY_YELLOW
0x804f KEY_BLUE
0x8056 KEY_VOLUMEDOWN
0x80bd KEY_REWIND
0x80bb KEY_FORWARD
0x804e KEY_VOLUMEUP
0x8053 KEY_HOME
0x801b KEY_RETURN
0x8026 KEY_UP
0x8028 KEY_DOWN
0x8025 KEY_LEFT
0x8027 KEY_RIGHT
0x800d KEY_OK
0x8049 KEY_MENU
0x8052 KEY_MOUSE
0x8031 KEY_1
0x8032 KEY_2
0x8033 KEY_3
0x8034 KEY_4
0x8035 KEY_5
0x8036 KEY_6
0x8037 KEY_7
0x8038 KEY_8
0x8039 KEY_9
0x8058 KEY_1/a
0x8030 KEY_0
0x8044 KEY_BACKAmennyiben kiveszem ezt a részt # beelink, type: NEC akkor jó lesz, de a táv továbbra sem működik.
A kulcsokat junkpod LE verziójából másoltam, csak átírtam CE kompatibilisre... elméletbe.
A kérdés, hogyan tudom hálózaton, TC-vel, vagy intézőbe megcsinálni?
Mit ronthatok el?
Nincs esetleg valakinek remote config fájl M18 boxhoz?
Most a CoreELEC 9.0.3 van fenn, de holnap felrakom a CoreELEC 9.2.0-t. Azzal sem megy a remote, de akkor már a legújabb legyen fenn.
Remélem Ti értitek, mert én nem nagyon.Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest