Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Válasz erre: LINK
Ami nekem gond volt:
- Mikrolaggok
- Csináltam CF-et még több mikrolagg
- Kijön egy játék (pl ott volt a FC3) 1 hetet kellett várni normális beta driverre, amivel nem ugyan annyi fps-em lesz maxon, mint low-on
- beta drivereket 10percenként eldobja a rendszer, még 2D windows alatt is (rendszer, és kártya függvénye)
- több játékban ami elvileg AMD optimalizált, rosszabbul megy erősebb AMD kártya, mint gyengébb NV
- AMD optimalizált játéknál előfordult 6850-es Toxic OC kártyámmal, hogy egy bizonyos effeknél rózsaszín kockás textúrák villogtak, csak 5 új driver után sikerült kijavítani a hibát nekik (fél év)
- Ref hűtés 50%-on jobban süvít, mint az NV-s ref hűtés 100%-on
- 8 kártyából 8-at nem tudtam +20mhz-nél jobban tuningolni (itt nem az van, hogy véletlen kifog az ember egy antituningos kártyát, hanem véletlen kifog egy jól tuningolhatót...)
- Mindegyik kártya elég melegedős volt (volt NV-ből is ilyen, nem is egy, de a többség nem)
- 120/144hz nem való AMD-nek, vagy megy vagy nem megy, vagy bugosan megy
- Valami kondi/tekercs minden AMD kártyámnál úgy fütyült bizonyos helyzetekben (főleg high fps-nél) mint a 30éves TV-kEzzel szemben NV-nél:
- Mikrolaggok soha sehol
- SLI-nél sem
- Kijön egy játék, jön vele a beta driver, és hibátlan (CUDA támogatás általában nincs a beta-ban, de az kisebb gond)
- AMD optimalizált játékok nagy része sokkal simábban ment NV-vel
- Ref hűtés is halk, a 770/780/Titan/780Ti esetében kimondottan csendes
- (talán 6 kártyám volt ha jól emlékszem) 6-ból 5-t tudtam normálisan tuningolni, a mostani kártyám kimondottan jól megy. Nagyon kevésről hallani, ami antituningos, de azok is mennek +50-80mhz-et minimum (GPU)
- Újabb szériás kártyák elég hűvösek, régebbieknél volt csak jellemző a forró gpu...
- 120/144hz NV-nek való
- Nem találkoztam még fütyülős NV-vel, csak pálinkával meg AMD-vel
Gratis:
- PhysX
- CUDAHátrány:
- 2x annyiba kerül, mint egy AMD. De legalább megoldja a fele annyiba kerülő kártyánál tapasztalt problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi