Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Gigabyte GTX 460 1GB OC változatom volt. Ezt cseréltem le HD7770-re, főkén a 100W-os fogyasztáscsökkenés miatt. A 7770 TOP-ot 1 hónap garival adták, cserébe nagyon olcsó volt. Gondoltam magamba, hogy 1 hónap alatt kiderül, ha van problémája. Ekkor még a 12.8-as drivert használtam, ha jól emlékszem, a lényeg, hogy elég sok problémám volt. ZeroCore alatt lefagyott, nem tudtam visszajönni. Játékok néha fagyogattak. Körbeolvastam és láttam, hogy nem csak én vagyok így, mert ez általános driver probléma. Örültem is magamnak, hogy nem a kártya a rossz. Aztán jöttek az újabb driverek, amivel mindenkinek jó lett, csak nekem nem. Ekkor kezdtem el gyanakodni, hogy hát a kártya nem jó. Ekkor már buktam az 1 hónap garimat a rossz driverek miatt. Ezennel köszönet az AMD-nek és ekkor már fél éve kint volt a széria.
Azóta a GPU órajelet visszavettem 30MHz-cel és tökéletesen működik. Driverek is tökéletesek lettek azóta, amióta az AMD is adogatja ki a bétákat. Szinte előbb válaszol ezzel az AMD a játékbeli optimalizációs problémákra, mint az NV. Összességében nem bántam meg a cserét, csak azt a garanciát bánom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Asztalos klub
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest