Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az egyes pontra annyit írnék, hogy bár bőven vannak rossz AMD driverek, 7970-el eddig mindennel tudtam megbízhatóan, képhibák nélkül játszani, szóval globálisan kijelenteni, hogy rossz a driver minőség, erős túlzás. Tény, hogy a friss kütyükre mindig szokott kelleni 2-3 hónap legalább, mire rendes driver jöjjön hozzájuk, de ezt NV-nél is tapasztaltam régebben.
A 2D fogyasztás szvsz nem gáz, viszont, a multimonitor már necces, a videólejátszós meg egyenesen röhej. Már a 7970 se volt túl takarékos a maga 40W-os videólejátszós extra fogyijával, de ez rádupláz majdnem. Elég szánalmas, hogy a 3570K-m szoftveresen 10W-ból lejátszik egy FullHD h264 videót (azt végképp hagyjuk, hogy az HD400 igp meg szűk 2W-ból), ami cakk pakk 80W konnektorból, míg ugyanez a 7970-en 115-120W. Youtube-on egy videót nézve is ugyanez. A Hawaii meg még rátenne egy 30W-ot. És ez még nem is egy Z87 rendszer, ami mégkevesebbet fogyaszt üresben. Ott már a Hawaii-al dupla lenne a fogyasztás a CPU-shoz képest. Szerintem amúgy ez van a leginkább elszúrva abban a kártyában a gyári hűtésen kívül.

(#851) Tirexi: Én csak egy dolgot nem értek... Ha elégedett 780SLI felhasználó vagy, akkor miért fáj neked ennyire, hogy vannak, akik vesznek olcsón (szerintem a hibái miatt állatira nem éri meg amúgy és nem olcsó így mert szar) 290/290x-et, és utána szívnak a bénaságai miatt?

Csak mert én meg elégedett 7970/R9 280X felhasználó vagyok, se az NV topikot nem nézem, se a 290 topikot, nem érdekel, mert jó ami van.

Ide nézek csak be néha, vannak sokszor érdekes témák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő