- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Lehetne Pascal...ha kesz lenne a hbm2 es ha mar felfutott volna a 14/16nm gyartas.
Azert ne szaljunk el, fingbol a csodatevo nv sem gyart kartyat.
A piaci reszesedeshez meg annyit, hogy amig a birka tomeg megveszi a 970-et aztan rajon hogy erosebb kel a 980-at, aztan rajon hogy az sem valtja meg a vilagot megveszi a tx-et es kozben eszre sem veszi hogy megetettek, sot meg boldog is, addig ez termeszetes.
De igen amugy ok csinaljak jol igy is kell, ez uzlet.Ahogy meg fentebb is irtam ugyanugy az amd-nem is joelore kesz a tervezes meg a gyartas, a csikszelessegvaltas meg reseteli kb a versenyt, mindenki arra keszul, ahogy felfut a gyartas szinte egyszerre jonnek majd szerintem a kartyak (max 1-2 honap elteressel) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest