Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pont erről írtam korábban, hogy az új driverekben ezt a lehetőséget elvették a felhasználóktól. Ezért háborogtak az SLI tulajok, hogy az új driverekkel nem tudják beszabályozni a lagot, mert a driver egyéni profilt használ minden játékra, vagy a játék alapbeállításait használja.
(#575) siriq: a GPUView az ilyen. [link] - Ez marha jó tool, csak sokszáz frame-et kielemezni belőle eléggé időigényes, mert statisztikát, vagy egyszerű grafikont nem csinál.
Az NV toolja az elég jó, csak kell hozzá egy marha gyors SSD-rendszer. Emellett néztem az időigényét. Kilenc játék helyett három férne bele. Tekintve, hogy alig tesztelünk AFR-t, így a több játékot választjuk, mert egy kártyával a külföldi tesztek sem látnak problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest