Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Épp próbálgatom a különböző keresőket, és a Perplexity nevezetű engine-ben miután rákerestem a Ryzen 9600x-re a jobb oldalon a videó ajánlásoknál annak az idióta HUB-nak az idióta thumbnailje jött be amin az áll, hogy DISASTER lefelé tartó hüvelykujjal.
Ha esetleg vki csak ezen találatok alapján akarna vásárolni akkor azt gondolná, hogy ez a proci egy sz@r. Amikor ezt megláttam eléggé meghökkentem.
Ezért ki nem állhatom ezeket a clickbait yt hardware-csatornákat.
Szerk: Intel arrow lake-re keresve egy "not a failure" feliratú yt videó thumbnailje jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Nvidia geforce rtx 5070 ventus 3x 12gb(vram)
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest