- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
En ertem amit irsz, de nem hiszek benne.
Megint en is leirom a problemamat, tolnak egy full kamu realelse-t, csak a teszt oldalak kaptak kartyat es youtuberek. Majd meg is szunt a REF kartya, ami elott folyamatosan cikkeztek hogy hat csak ref lesz es AIB nem, ahamm azt megis hogy? :)))))) Ez egy elore eltervezett akcio, hogy mi kenyszeriti oket(a masik kocsog) leszarom:)
Felre ertes ne essek egy raklap fos a 6900XT ar/teljesitmenyben, startkor erte volna csak meg mivel fel vannak verve az arak es igy buzerans scalper aron de megerte volna. Mindegy ez is egy tanulsag..
Felre ertes ne essek en most nem fogom utni non stop az AMD-t ki is leptem az osszes topicbol, nagyjabol ki irtam mar magambol amit kell, es leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest