Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Párhuzamos univerzum
Te olyan jól le tudod írni hogy te mire nem vagy képes 
Össze vissza írogatsz soha nem arra válaszolsz amiről szó van, szajkózod az ostobaságaidat stb
Még mindig várjuk a 9070XT TUF 245e vs 5070 Ti TUF 340e-es amik(gyengébbek kedve miatt) általános gaming teljesítményben ugyan azt tudják..
Leirom még egyszer nem vér pistike xyz házában levö ilyen és iylen alaplapban levő ilyen és olyan processzorral és valamilyen felbontásban
Gondolom tudsz nézni videókat vagy el tudsz olvasni tesztet esetleg.. mondjuk az értő olvasás hagyjuk 
Tehát általánosan ugyan azt tudják gamingben mért nem borzasztó ajánlat

Na jöhet az ökörség.... -
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
1: Steam statistic
LOL
2: Hasra ütött marhaságok, én tényekről beszélek te nem..
3: Itt nálad oriási zürzavar van, már azt sem tudod miről beszélsz.
4: 12 éves pistike is tud játék összesítéseket nézni, neked nem megy
Már PT-nél tatunk atya isten 
5: Látod megint beraksz egy ordas baromságot szerintem jó a 64 fok 80% ventivel
az kb egy porszívó 
Veled beszélgetni mint Zuzuval
Neked nem megy a 9070XT TUF 245E vs 5070Ti TUF 340e, közben átlagosan(Zuzunak szájba kell rágni) ugyan azt a teljesítményt tudják, ez borzasztó ajánlat,a +10% teljesítményű 5080 még borzasztóbb.. le kellene kapni a zöld szemcsit 
UI: hogy utalhatom én az NV amikor 5070Ti van a gépemben?
ettől meg full szar ajánlat a Ti aminek még az 5070 elnevezés is sok....
5070-nek verni kellene a 4090-et ehez képest ?
Ja de veri bocsanat Jensen megmondta 4x FG... -
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Hogy b. mit vett egyéni döntés, de

Én ajánlottam neki a TUF-ot 340e-ért, de ajánlottam neki 9070XT Giga Gaming OC 230e
Vett 300e-ért Prime-ot 70e-elé drágábban, gyengébb hűtésű kártyát. Ő is megtehette volna hogy vesz egy 9070XT-t az alzában és teszteli/kiprobálja nem vett 30%felárral NV, na ezért van NV eladás ez ellen nehéz harcolni.
Gyengébbek mitt leírom megint hogy nem azzal van probléma hogy mit vett, példának írtam.Ja hogy még miért borzasztó az 5080? 20%-al gyorsabb mint a 9070XT és 100%-al kerül többe, valóban remek ajánlat

-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Te juhász vagy hogy ennyire teresz? Border collie géneket hordozol? , vagy nem tudod feldolgozni a bejövő információt?
1: Ezt már csak ne te érted pedig egy napot gondolkoztál róla.....
2: Szerintem ez már régen nem igaz mit vesznek az emberek.. mutass egy kimutatást 907XT vagy 5070 Ti megy el több? Várom...
3: Már írtam párszor hogy te tapasztalat nélkül szajkozol baromságokat, sajna ezen nem tudok segíteni. Majd ha lesznek tapasztalataid akkor írkálj okosságokat.UI: Én még itt több év alatt nem láttam hogy te más véleményét elfogadtad volna föként ha az nvidiáról posztolt valaki, végtelenségig ferdítesz/hazudozol, terelsz, teljesen más dolgokat holzol be a beszélgetésbe. Írjak példát? pl. most 5070Ti/5080 mért borzasztó beszélgetésbe ahol én pl indolom azzalé hogy TUF-TUF össze hasonlításban 245e vs. 340e forint az árkülönbség egyenlő teljesítmény mellett, a te válaszod de az Intel b580.....

Tudod mi az hogy ugyan olyan teljesítmény?
Atyaisten de alacsony a kerítés ... -
Jacek
veterán
Azzal nincs baj ha kinti mert amit én mondok az is amazon.de kártya.
A 245e-340 TUF.És nem azzal van baj hogy ki mit vesz, nűlam is Ti ketyeg most. Van réteg igény a VR és a sim ami NV jelen pillanatban. De ez minimális ember, a 30%-os felárral van a probléma és annak megmagyarázásával hogy ért borzasztó ajánlat az 5080 pl.
Azért borzatsztó mert pl. a 2070-en megverte 1070Ti-t a 3070 a 2080Ti-t, most meg az 5080 meg sem közelíti az elöző gen csúcsát. Valójában az 5080-an még a 70 kategóriát sem eri el, ezútán elhangzik a kérdés mért borzasztó ajánlat az 5080

-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Figyi ferdito bajnok, nem kell ujnpostokat gyartani am, ez hangzott el.
"5080 az egy borzaszto ajanlat a hasonloan borzaszto 5070TI-hez kepest is

Eleve ugye a ket kartya 5070Ti-5070 es az 5080-5070Ti de meg is hulladek.."Ez az eredeti ki indulas, kicsit mas mint amit te irtal, LOL mindig ez a ferdites/hazudozas.... nem kell ez..
Ezutan szemlelteteskent leirtam hogy mert mert kerdeztek.....
Leszarom a baromsagod 580 meg 5060-nal kit edeke? Ha nem tudsz ertelmes dolgot irni akkor nem kell am megszolalni..
Meg mindig nem valaszoltal a 9070XT TUF-5070Ti TUF 100e forintos arkulonbsegre ket azonos teljesitmenyu kartyanal
A vegere amit irtal arra mit mondjak? Igazolod a legbolkapott baromsagaidat nulla gyakorlati tapasztalattal.. ezt az iponban mondta nejed pistike az elado?
Szerinted nincs kulombseg egy windforce oc ssf es egy TUF kozott?
Atya isten
csak elarulom az rgyik egynl raketa porszivo ami ketszernl olyan hangos! De valahol igazad van mert desktopon fan stopos mindketto es csond van
-
-
Jacek
veterán
Mondom top es low hutest hasonlitasz.
Nincs problema mert ezt mar nehez ertelmes embernek tagadni. En is NV mondtam neked nincs azzal problema.
Azzal van problema ha ezt tagadja valaki, szerintem most meg jobban fog nyilni az ollo arban.De ahogy irtak lejebb ha qhd felbontas van legjobb a 9070 sima.
-
Jacek
veterán
Nezzuk is meg a 9070XT huteseket
[link] -
Jacek
veterán
Hogy vettel te uj Primet az alzan 300e-ert? Legolcsobb windrorce ssf 351e.
Na hanolvastal teszteket a Sappgire Pulse a egyik leghalkabb hutessel rendelkezo kartya 25dbi a tpu szerinti tesztben, volt vagy 5 nalam full kuss hibatlan kisnkartya es a legolcsobb.
Ellentetben volt a gepemben Prime 70Ti hat en attol biztos nem ajultam el, kozepszer messze van a top tiertol.Nincs most az alzaban Prime Ti de egyebkent itthon 360e a legolcsobb

Ez 100e dragabb egy pulse XT-nel, es hidd el jobb a Pulse hutesen mint a Prime. -
Jacek
veterán
Az mar regen a mult..
245e vs 340e ez a kulombseg most a heten 9070TUF vs 5070TUF lehet ez tagadni veletlenul atsiklani folotte nagylelkuen
Mennyiert vetted hasznaltan a Primot?
230e-ert adtam el mult heten 9070XT-ben...
70k a kulonbseg e hasznalt vs uj
De hat ezek elhanyagolhato tenyezok tudjuk
-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Haha en mondtam meg jol? En leirtam konkretan a kartyakat te egy okorseget linkeltel, aztan folytattad tovabb, mar bele jott a 500e+-os 5080 is

Irok konkret peldat hatha atmegy a nagyon szuk szuron! Nem lozung, pistike videojaban lattam, eletemben nem fogtam 9070-et a kezemben.
Holnap adok fol egy 5070Ti TUF-ot 340e, penteken egy 9070XT TUF-or 245e.
Uj kartya mindketto, szanlaval stb.
Namost ha bemegyek BF-be 160-170 fps minkjetto ugyan azzal a beallitassal, NV DLSS balanced, AMD FSR quality, max 5fps kulonbseg az NV javara, belepek ARC-ba ugyan ez, Dunebe ugyan ez, ezekkel jatszom.
Termeszetesen nem kell elhinned de megnezhetsz 124838 yotube videot amibol te tajekozodsz 16/32 game osszesitesben hogy teljesit a ket kartya.245e vs 340e. Teljesitmeny ugyan az, memoria mennyiseg ugyan az

Johetnek a terelesek, a teljesen masrol beszeles stb stb
Nem tudom ertelmezni a tenyeket, nincsenek ervek, ezeket magadra ertetted?
Keves szanalmasabb egyen van nalad a PH-n.
Nulla erv, ossze vissza tereles, hazudozas ez vagy te

-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
LOL a 9070XT és a 5070Ti egy teljesítmény szint akár hogy höbörögtök is

Na most mint mondtam a legolcsobb XT a Pulse atom halk minden igény ki elégítő hűtássel rendelkezik 200e, míg az NV alja a porszívó windforce SSF csoda... ott 280-290e körül indul a dolog , ezek nálam beszer árak.
Hát ha bolti árat írok még súlyosabb a helyzet Pulse 260e most ami volt nálam Ti TUF és Gaming Trio az 420e
Belépek a BF-be ugyan az , belépek az ARC-ba ugyan az a teljesítmény kb. valóban jó ajánlat
Most Ti van a gépemben egy TUF jó a DLSS de amiben FSR4 van abban a külömbséget nem látom, biztos képeket nézegetve meg megállítva a videókat jobb az DLSS de hogy mozgásban lényegtelen az tuti.Réteg játékoknál VR és Szim van különbség de az elenyésző ember.
-
Jacek
veterán
5080 az egy borzaszto ajanlat a hasonloan borzaszto 5070TI-hez kepest is

Eleve ugye a ket kartya 5070Ti-5070 es az 5080-5070Ti de meg is hulladek.. -
Jacek
veterán
Hát ez nemide

-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Azt néztem hogy RT alatt is milyen jól megy a XTX, gondolom ez nem ilyen fizetett NV tegyük használhatatlanná a konkurencia kártyáit
-
Jacek
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az lesz az
-
Jacek
veterán
Akkor sem kellene a radeonnak.osszekakalnia magat
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Radeonnak van ocean a taj alatt?
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ezt a piac elengedest pont jokor kezdte el, amikor elkezdett az AI szeker zotyogni
-
Jacek
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
2-2.5 misit el lehet durrantani, ennyi.
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Gondolom kigyomlálják majd.
De kurva vicces hogy az NV nagy melot rakott bele hogy kb 5% vane gy kártyája , ez akkora bukta mintha masik VGA-t vennél

-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Értem , te okos vagy...
Tehát nem olvasok b580 topicot ahol beírták az árat.. fail
Én tudok venni 123e-ért AC Shadow--al.... számolgass, valóban az 14% csak -10-15k a game
Amit Raymond linkelt 118e huf -
Jacek
veterán
Itt látszik hogy mi a kártya ereje és a gyenge driver mit fog meg rajta.
Itt a b580 47.7 fps tud ami 7.2% a stockhoz képest ami 44.5Nézzük ezzel hol is helyeszkedik el powerban...
4060 ittt 35fps tud.
Persze ez elavult stb ők is csak a tuning össze hasonlítására használjak de érdekes.
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Én nem nézek álltalában magyar árakat
Svéd Proshop(van belüle dán,norvég,osztrák webshop) Komplett-se szintén zenész.
Plusz német/francia/spanyol/olasz amazon...
Na itt nincs 4060Ti 16Gb 200e alatt. Ennél kisebbre nem érdemes cserélni a b5580--at mert lassabb meg limitált a 8Gb-vel.svéd inet.se 123e-ért adja átszámolva a REF b580-atz és kapsz hozza egy Assassin Creed Shadow kupont is

Remélem kicsit megbojgatja az alsó katot ez a kártya, érdeklődve várom a karrtellező NV/AMD CES bemutatóját, mondjuk az NV nem fog kiskarit még csak említeni sem
12-13%--al drágább, RT valóban kuka és a felskálázás is, ami itt viszont nem...
Egyébként 140-ért nem rossz egyáltalán az ára, majd ha most leviszik 120--ra jó is lesz
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Custom 3 ventis sparkle 138e huf, mi versenyzik ezzel.ami mem 8gb.
Alzaban 128e a ref Intel, aminel egyedul a 4060Ti 16gb ertelmesebb 200e+-ert. -
Jacek
veterán
Battlemage topicba bedobtam 3db B580--at árakkal stb.
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
10-se alá 3080, de dec9 jön a teljes RT szóval még rosszabb lesz.
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nagyobbakra kivancsi leszek januarban.
-
Jacek
veterán
Van XeSS 2 és XeSS Frame Generation.
-
Jacek
veterán
Ki mit szol a ket kissebbik csatamagushoz?
A nagyobbik ha jol lattam 12Gb es 250 dodo 4060-at mondanak ra sebessegben, dec 13 a start botban. -
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
FG bekapcsolom olyan a célzásom mintha higanyban mozognék, FPS van de fos

-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Pedig az, lényegében az egy balek, egyetlen gyártó akinek a kezében van minden jó iGPU/APU--hoz erre megy a tilitoli hígfos...
Megnézném az NV x86 licencel 1-2 év fejlesztés után
-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
De arról van szó hogy az outlaws kikapcsolhatatlanul butitja a texturákat, az nem felbontás. Na azt hogy hasonlítod össze?
Ha nem tudod lockolni és az egyik kártyán high a másikon médium a textura.
Vagyis erről ment az eszmecsere hetekkel ezelőtt, ha lehet lockolni vagy akármi nem szoltam. -
Jacek
veterán
De alapvetően nem mindegy? Kérdezem komolyan.
Gamék nem igazán fognak mostanában 8/16-nál többet használni, akinek csak gamingra kell vesz 8/16-ost.
Aki melozni is akar megveszi a 16/32-öt ahol gamingra az első ccd fogja használni és csak azon van 3D cache ha jól tudom.
Mi ezzel a probléma? -
Jacek
veterán
Jelen pillanatban sajna ez drága és fos is.... lapok is drágábbak nem sokkal de drágábbak, a pajszer lapok meg sokkal drágábbak mint az AM5-ös tesok..
Pl néztem ha váltanék AM5-re egy MSI Toma hibátlan PCIeGen5 Vga , 4 M2 ebből gen5 2 darab, Wifi7, 5G lan, nettó 98e.....Az új x3d meg gamingben nem tom mit fog ezzel a intel gen-el tenni

-
Jacek
veterán
Nem csak gamingben javul ahogy nezem.
-
Jacek
veterán
válasz
Devid_81
üzenetére
Lenyeg az volt hogy pistike nehogy mar otthon csinaljon valamit
mint az autoknal ahol pistike rehet a klimavaltozasrol az 1.3-as corollajaval
Nade az ai az megeri, atomeromuvekkel kellngajtani es to melle kell telepiteni amit felforral

Kozben megy a nagy kornyezetvedelem
-
Jacek
veterán
4090-is siman lehetett etwtbi 600w felett. Nem hiszem hogy elengedik foleg hogy ellenfel sem lesz, max akkor ha ugyan azon a fogyin nem gyorsabb jelentosen, csak RT+DLSS+3x FG
esetleg jon valami ujabb kepkockakat behaluzo tech
es akkor rendben lesz a teljesitmeny. -
Jacek
veterán
E max akkor igaz ha RT teéjesitmenyt nézünk, ha rasztert akkor jóval olcsobb az AMD.
Ez nem AMD vs NV, aki olcsobban akar raszterben jó kártyát nem spur memoval vehet AMT, aki DLSS és RT-ben jobbat akat NV de drágább lesz.
Én mindig nettóban beszélek de ugye brutttóban az még több egy 7900GRE 30-40e HUF al olcsóbb mint egy 4070S.
Igaz én tuningot is nézek ahol GRE kb 15%+ a 4070S meg 5-6%+ csak.Mindenki eldönti it akar ha 16Gb lenne a 4070S nem lenne kérdés.
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
CPU-nal szep pofontot kap a KS
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyi már a mostani genben sem volt meg 4070Ti-5070Ti 20% supert le sem merem írni
Ő nem arra szokott válaszolni azt szigoruan kerüli hanem valami teljesen másra 

csak elarulom az rgyik egynl raketa porszivo ami ketszernl olyan hangos! De valahol igazad van mert desktopon fan stopos mindketto es csond van

majd ha, ha! Pukkan a lufi akkor megont gamer ceg lesz.
gyonyoru