- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem a grafikont nem is picit erősebb, mondjuk ez 2080 Ti, ami egyenlő 3070 1-2% eltéréssel, szóval ja. Persze ez a saját mérésük Smart Access Memory-val ráadásul, akkor meg már kell az új széria a prociból, alaplapból is, az csak ezekkel működik ha jól értem. Ideje lesz a 6700k-t is cserélnem, meg akkor már mindent is
, táp(750w), gépház maradhat kb.
Kiváncsi leszek a tesztekre smart acces memory nélkül mit tud a 3070 ellen 1080p-1440p-ben, az 1080p-s 144hz-es monitorról is jó lenne már 1440p-re menni ugyanúgy 144hz/fps mellett. De ez lesz az utolsó amit cserélek.
Részemről nyerő eddig az AMD konfig, zöld-kékről csak pirosra váltás.
Kiváncsian várom, hogy alakulnak az árak karácsonyig. Mert ahogy írtam nekem megéri +80 dollárért a 6800, de akkor meg már megint "csak" +70-ért ott az XT, jól ki találták ezt
. Ha lenne készlet a pirosaknál akkor ezeknek az ára nem kéne, hogy 300 fölé menjen ha jól számoltam. De nem bízok benne annyira amíg az 500 dolláros 3070 320k körül mozog (ipon ár), de meglátjuk a következő hetekben, hogy alakul az ára. Azt meg nem gondolnám, hogy amíg az ipon 320-ért adja, addig a konkurens cégek 220-250-ért, amennyiért szerintem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Call of Duty: Warzone
- BestBuy topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest