Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #45185024 #37735 üzenetére

mi nem akarjuk kivenni ,meg szerintem a tegnapi nap után Jensen sem fogja, nem fog különösképpen reagálni erre semmivel, max tavasszal megvágja egy kicsit a 2080 MSRP-t ha egyáltalán szükséges lesz Bár az ő ki ha én nem hozzáállása eredményezhet egy 1180 kártyát vágott áron de ez függ attól is, valóban majd mit tud felmutatni a kártya a játékok alatt mert ha csak 10 % kal elmarad a 2080 tól akkor kb mindegy.

Figy ez a kártya elvonatkoztatva az nvidiától csak a családon belül nézve adott nektek 25 % teljesítményt növekedést kb 40-50 % áremeléssel @300 wattos fogyasztással. ( valaki tegnap írta hogy az MI50 64 wattot fogyaszt IDLE-ben ? lol).+ 8 GB HBM et lehet fényezni , csak felesleges, ilyen áron. Akkor már inkább az RTX természetesen szerintem ráadásul 650 Eurótól van . tegnap Raymond belinkelte az Nv találgatósba hogy az MSRP áráig a 2080 ból pontosan 12 darab verziót vehetsz, annyi van a meghirdetett MSRP alatt, mert elfogytak a pascalok( 1080TI-1080) a boltokból, lejjebb lehet vinni az árakat Ha elmegy az 1070 és a Ti is akkor a 2060 is 300 dodóra leül, mert elméletileg a 2060 FE is 50 dollár felárat tartalmaz.
    Shader modell 6.5 jön Turingra is, azzal tisztába vagy ugye AI specifikus amiben Turing elég jó..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés