Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz lezso6 #36069 üzenetére

nincs igazad ebben biztos vagyok és nem a zöld fan vérem mondatja ezt velem, hanem a képviselői énem és tapasztalatom. A világ egyik legnagyobb dohányipari cégénél dolgozom, képviselőként több mint 15 éve. a marketing az életem, a piacért harcolunk napi szinten.
    Az van hogy azt gondolod, hogy marketing miatt állnak rosszul amúgy minden termékük megfelelő az Nvidia ellen. ÉN meg azt mondom, hogy a marketingjük és a hype vonaluk kihozza ezekből a végletekig túlfeszített termékekből a maximumot, ezekkel a termékekkel lopni lehet piacrészt, nem pedig előrelépni vagy fordítani.
    És mielőtt félreértenél azt mondom , hogy mind az 580 mind a Vega 56 ( a 64 szerintem nem annyira ) egy jó kártya. DE egyetlen egy termék ellen harcolnak . Az 580 az 1060 ellen az 1070 hez már nem sok köze van a Vega 56 meg az 1070- esetleg a TI ellen. és ezek mellet sem mindig egyértelműen jobbak, néhol igen néhol nem árban meg eltérés nincs köztük lényeges, sőt 1070 TI és 1070 olcsóbbak mint a Vega 56 nem is kevéssel.
    A piac és az élet így működik az álomvilág IT vonal meg így . reálisan és pártatlanul sem ezeket akártyákat vásárolnám, hanem egy GTX 1070 TI-t manapság már és az érkező 2060 remélem a Vega 56 nak állít konkurenciát 300 dollár alatt.amire majd 2019 ben jön válasza AMD nek és 2020 ban majd csodálkozunk, miért nem nőtt a piacrész. mert jelenleg ez a szitu amiről tárgyalunk...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés