Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Alacsonyabb csíkszélességre átállt gyártás miatt várhatóan nagyobb órajelek és kisebb fogyasztás lesz.
Nem lesz hűdenagy változás, de ha mindkét mutató a megfelelő irányba mozdul a kettő együtt kellemes hatású lehet. Az élettartammal nem hiszem, hogy probléma volna egyik modellnél sem.@(#35478) b. : Én nem ajnározok semmit. Kifejeztem abbéli örömöm , hogy esetleg olcsóbban jobb kártyákat kapunk. Ez remélem azért nem irritálja szerény személyed.
Az nVidiá-nál ha jól tudom a csúcsok csúcsán levő űbercsúcs kategóriáról beszélünk a mostani kártyák kapcsán, amiknek az árából egy normális használt autót is lehet venni. Itt nem. Ez óriási különbség.
Ettől függetlenül nem jó a kettős mérce sehol sem és én nem is tettem ilyen irányú megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EAFC 26
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Metal topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest