- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#45997568 #34441 üzenetére
Nálam a GTX 1070 Ti képminőségével semmi gond, a DP bemeneten kifogástalan a képminőség. A színek és a kép megjelenitése jó, pedig a drivert sem kellett ezért teljesen feltúrnom. Egy-két kötelező alapbeállitásomat elvégeztem a driverben, de a HDR-t nem próbáltam. Régen az AMD szintén ilyen jó volt, majd a Catalyst driver megszüntetésével találtam néhány kivetni valót az új driverekben, vagy az RX 470 kártyámban... Az erősebb fehéret nem engedte állitani és a képet agyon szűrőzte, amit viszont a driverben sem tudtam megfelelően korrigálni. Aztán valamelyik Crimson diver verzió valamennyire még megfelelő volt, de a játékokban meg akadozott, ezért váltottam végül át Nvidiára. Természetesen itt is volt már olyan driver ami a filmnézésre nem vált be, viszont most egy ideje nem találtam szükségesnek a driver frissitést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest