Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz t72killer #32221 üzenetére

Azért írtam két tartományt, 27"-ra már kicsit kevés a FHD, de 24"-ra még bőven jó, és az sem pici méret azért. ;) 27-32"-ra pedig príma a WQHD.
    Kicsit rossz irányból közelíted meg a dolgot, olyan távolságból nem kellene látni a pixeleket, ahonnan használod, tehát szvsz irreleváns, hogy 50 centire belebújva látod-e a pixeleket, mert közel dupla olyan messziről fogod jó esetben használni....

Nem akarok vitatkozni amúgy, de szvsz simán nézhető WQHD-ban is közel teljes részletességében egy 4K videó. Én FHD-n is 4K-t szoktam kérni amiből lehet, mert hiába nem 4K a megjelenítőm, a tömörítés miatti veszteségeket így "visszakapom". ;)
    A notebookom kb. 130 ppi (14", 900p), ami pont ugyanaz, mint a 4K 32"-on, és hacsak nem 50centiről nézem semmivel sincs jobb képe, mintha kisebb lenne a felbontása. :N És persze, lehet én csinálom rosszul, de a notebookkal ellentétben a PC-s monitort nem szoktam félméterről nézni.
    Cserébe egy WQHD panelből inkább találni fürgébb, 100+Hz-es példányokat, ami szerintem sokkal nagyobb móka, mint a feleslegesen nagy felbontás.

Új hozzászólás Aktív témák