- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Alapvetően igazad van,de van aki nem pro user és egy Házigazda nevezzük "továbbadásának" bedől,hisz elvileg ő egy prominens személy és ő biztos megalapozottan tesz ilyen kijelentéseket...amik ugye sorra buktak meg és ez csak egy példa.
Félreértés ne essék.Szólásszabadság van és mindenki azt mond amit akar.Én holnaptól pl az MSI Z370 Tomahawkot fogom éltetni,mert Military Class V és úgy halottam,hogy ez űber...ja nem is mert egy lesporólt vrm-el rendelkező,belépő szintű lap és kifekszik egy masszívabb oc-s 8700k alatt,ergo nem adom tovább a fenti agyszüleményt amit a gyártótól halottam olvastam.Tudom sarkalatos példa,de azért ebben is van igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest