Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32094) HSM válasza Petykemano (#32092) üzenetére


HSM
félisten

És mi van akkor, ha ez nem is "béta teszt", csak nem a gamer piac volt a prioritás, hanem a Pro változatok? Beta tesztre nem a nagyágyú GPU-t szokás bevetni. A profit egy ilyen kártyánál elsősorban úgyis a Pro vonalból jön, ott jelenleg messze a legjobb alternatíva a Vega bizonyos feladatokra (!!!!), és fajlagosan jóval magasabb áron eladható kvázi ugyanaz a termék. Pl. ahol nagy datasetekkel kell dolgozni, ott a HBCC lever mindent, illetve gamer streaming szolgáltatásokhoz is manapság ez a legjobb hardver, mivel még a videólejátszós motorja is hatékonyan megosztható a VM-ek között. Ezenkívül még ide lehetne sorolni az Apple-t is a Pro Mac-el, hiszen nyilván az is mint nagy megrendelő prioritást élvez.
A gamer piacon úgysem volt reális az aktuális szoftveres környezetben a trónfosztás, plusz itt a legolcsóbban eladható a hardver, hülyék lennének ezt fókuszba rakni. :DDD
Pláne, hogy mint írtam azért az NGG mód implementálása igencsak komoly szoftverfejlesztői feladatnak tűnik. Ettől függetlenül látok rációt a Vega+gamer piacon is, de számomra teljesen érthető, hogy az AMD így próbálja a legtöbbet kihozni az adott szituációból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.