Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31967) HSM válasza Abu85 (#31951) üzenetére


HSM
félisten

"mert egyre inkább gyári szintre emeli a felkínált szolgáltatásokat az AMD, ami a gyártóknak jobb, mert nem garázspista írja, hanem egy garanciát vállaló cég."

Aham... :U :W
Az MSI Afterburner "garázspista" által fejlesztve éveken keresztül (minimum 4-5) megbízhatóan, igen hasznos szolgáltatásokkal, széleskörű személyre szabhatósággal, rengeteg monitorozási lehetőséggel működött, akár a 7950-emen, akár a 7870XT-men, akár a 290-eseimen.
Ehhez képest most jött ez a watt-csoda durván egy-másfél éve, amiben a személyreszabhatóság alulról súrolja a nullát, a szolgáltatáskínálata egy vicc, a monitorozás történetesen használhatatlan benne, cserébe még nem is stabil. Másfél év fejlesztés alatt eddig jutottak. Gratulálok, így kell profin csinálni a gyári támogatást. :W Maradnék inkább garázspistánál. :U

Fun fact: legfrisebb driverekkel friss win10 alatt ha csak egy Mhz-et is arrébb húzok az R7 250X-emen nem fix 60Hz-es képfrissítés mellett, akkor elkezd vibrálni a kép. Ez aztán a szuper gyári OC támogatás. :U És ez egyértelműen a driver sara, mert 60Hz-en vígan megy, illetve gyári órajelen akár a multimonitor, akár bármilyen frissítési frekvenciát jól kezel. Na, ilyenkor mire megyek a garanciámmal? Semmire... A régi API-n Afterburnerrel semmi ilyen gondom nem volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.