- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem is tetszett a ~két hét alatt amíg használtam. Sokkal inkább mint az Nv elavult felülete.. amit már vagy 10 éve használnak! Az azért nem semmi..
Pont a hétvégén piszkáltam a játék profilokat és vissza sírtam az AMD drivert. Átállítasz egy beállítást és várhatsz 3-4mp-et, addig "megfagy" az egész felület, persze amit közben esetleg görgetni próbáltál volna azt utána csinálja meg hirtelen, így azt sem tudod hol tartottál. Ez az egész szekció ráadásul fix méretű, át sem tudod méretezni, hogy egyszerre többet beállítást láss, stb.. lehetne sorolni hosszan.. egy elavult vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Robot fűnyírók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest