Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz rumkola #30814 üzenetére

Én aztán nem várok semmiféle sebességnövekedést!
    Sőt az lenne természetes ha csökkenne, viszont jöjjenek vele az új effektek, szebb grafikai megoldások.......mint régen amikor jelentett valamit egy ilyen váltás. Meg a vga-t is cserélted mert megérte, jó öreg már a dx11 de úgy látszik nem igen találtak ki semmit amivel előrébb lenének abban amit írtam. A sebesség ami miatt meg jött na az szintén befuccsolt.
    Az hogy az AMD-nek jobb a dx12 mint a 11 nem igen érdekel, nem azért kell hozni az új dx-et mert valaki nem képes a régire normális drivert adni, az az ő baja!!
    Az Abu féle technoblala szintén nem érdekel, lehet nálam nem jó a DX értelmezése és nem azt várom el amit jelent. :U Én jobb grafikai megvalósítást, látható javulást, új effektek, részletesebb megjelenítési lehetőséget.... ezeket várnám, nem leírt értelmezhetetlen szavakat ami mögött nincs semmi csak űres magyarázkodás hogy milyen jó.
    Ezek természetesen sebesség csökkenéssel járnak. Ha van előző verzióra is a game (11) ott lehet gyorsabb de hiányosabb a megjelenítés. Na most van különbség a két dx között ebben?
    Az meg hogy a DX12 több munkával de jobb sebességet hoz ugyan azon a megjelenítési szinten....... ki az a hülye aki bízott benne hogy a készítők ezzel fognak pöcsölni amikor egy játékot nem képesek még tartalmilag sem befejezni, de dlc pénzlehúzó formában végül többszörös áron megkapod egyszer.
    Amúgy sok mindent a konzol rovására írók, igaz hogy nagy réteg van rajta aki jól (pénz) és fenntartják a játékipart, de a minőséget, és a fejlődést erősen korlátozza. De talán ez is olyan hogy valamit valamiért, el kéne fogadni hogy erre van igény.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés