- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
A napokban lecseréltem az "Isteni" 980Ti kártyámat a sokak által köpködött Fury X-re. Hajtott a kiváncsiság, ki szerettem volna próbálni a piros oldalt is.
Nagyon jó döntés volt részemrõl...1440pben 1120 MHz FX vs 1400 MHz 980Ti között alig van észrevehetõ különbség játékokban ( Sniper 3, Crysis 3, BF 4/ Hardline, Borderlands, Battlefront).A 290X óta sokat javultak a driverek is, nincs döccögés/röccenések a játékban, vaj sima minden...egyelõre semmi gond. Picit zavaró power tune profilt leszámitva bátran merem ajánlani mindenkinek ezt a kártyát. Csöndes, hüvös és erõs...régóta nem volt a kezemben ilyen jó Radeon.
Nekem tetszik..lehet kipróbálok egy CF-et...de lehet picit tulzás volna 1440p -hez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest