- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #15287 üzenetére
Nem igazán értem,miért is volt "nagyon jó döntés" ha "alig van észrevehető különbség".Főleg annak fényében hogy a FuryX drágább volt mint a Ti,sőt aios is van belőle.De ha neked elég a helyenkénti 390X teljesítmény akkor nincs azzal semmi gond,"Isteni" csere lehetett,innen egyenes az út a CFhez.
(#15290) NetTom
Soha nem lesz olyan hogy a két vga VRAM összeadódik,mindig is lesznek olyan adatok ami mindkét gpu memóriájában benne lesz,lehet szoftveresen trükközni de az az állítás dx12 alatt sem lesz igaz hogy 2X4GB=8GB....én örülnék a legjobban,24GB VRAMmal,de sajnos ez azért jóval árnyaltabb ennél....
-
válasz
Főleg ha bejön ez a multi GPU-s téma DX12 alatt az új játékokban, mert akkor ugye kapásból 8GB ram és "dupla compute"... szóval van benne ráció.
Egyébként nekem a 980 előtt 280X volt és nekem sem volt nagy bajom vele... szóval ami a fórumokból átjön szerintem driver oldalon messze nem olyan tragikus.
De azért azt sem mondanám hogy problémamentes, NV oldalon nagyságrendileg kevesebb a probléma, főleg a játékmegjelenések körül. És ez gyakorlati tapasztalatom, nem olvastam valahol.
De még mindig az esetek jó részében nincs gond.Nekem a 390-Fury vonal a hűtés+fogyasztás miatt nem volt szimpi egyedül. Már a 280X is necces volt néha ezügyben így abszolút nem vágtam inkább bele.
Fury X-nél meg ugye a memória méret és ár-érték aránnyal voltak bajaim anno mikor mérlegeltem.Remélem a 14 nanos cuccokal végre megoldják ezt a problémakört egy jóidőre és a custom hűtős gyártók sem veszik félvállról végre az AMD kártyákat és ráteszik ugyanúgy a "túlméretezett" csöndes hűtőket, mint a GTX-ek.
Ha így lesz akkor nagyonis versenyképes termékek lesznek újra. -
törölt tag
válasz
Nem feltetlen, en is 1440p-ben hasznalom es elferhet meg egy, CF-el jo tapasztalataim voltak FX-Nano parossal, raadasul a kovetkezo "csucs" Radeonok majd csak jovore jonnek elso negyedevben (elvileg) HBM2-vel, szoval ha elkezd leesni az ara az FX-Nano-knak akkor erdemes lehet huzni egyet, vagy hasznaltan venni EBAY-en majd amikor elkezdik eladogatni oket a jelenlegi tulajok.
A tobbivel egyetertek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest