Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csakdzsó

tag

Sziasztok!

Minél több szakértői véleményt várok a következő kérdéseim kapcsán:

Először is fullHD felbontáshoz kellene VGA.De nem tudom eldönteni ,hogy NVIDIA-t avagy AMD-t vegyek magamnak.Ami a legfontosabb:A képminőség.A Crysis és a Crysis Warhead kimaxolása a cél,esetleg még a többi része.A többi játékom sokkal kisebb gépigényű,úgyhogy nem írom le.

NVIDIA vonalon:GTX660ti,GTX760,GTX670,GTX680 ezekből sajnos csak 2GB-seket találni már.A 4GB-s változatok annyira ritkák,hogy nem is számítok velük.Nem tudom mennyire elég a 2GB a fent említett játékok kimaxolásához,lehet hogy kevés.

Egyetlen NVIDIA VGA-t tudnék beszerezni,amin több VRAM van,a GTX960.(4GB)Viszont az én igényeimnek nem biztos hogy elég lesz.Pl:van e benne elég erő a 4GB kihasználásához.Talán fejlődött technikailag a Keplerhez képest képminőség terén.

AMD:HD7970 jónak tűnik.3 GB VRAM.Itt viszont bizonytalan vagyok a driverek miatt.Pl:microlag,bármilyen tipikus Radeon betegség.

A lényeg:nem akarok artifactokat,homályos képet,kihagyott,gyengén megjelenített effekteket vagy ami a legjobban idegesít,hogy a távoli dolgokat nem jeleníti meg időben.Biztos van eltérés a kártyák között,hisz más a szoftveres és a hardveres felépítése nekik.

Milyen vga-t javasoltok?

Üdv :R

Új hozzászólás Aktív témák