- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Televan74 #10540 üzenetére
Pedig nekik kéne!
Nekem sincs gondom a többletfogyasztással mert jelentéktelen tétel, viszont eladási szempontból azt kompenzálni kell. A többletfogyasztás, melegedés vagy jelentkezzen plusz FPS-ben, kézzel fogható többlet tudásban, vagy árban. Az nem működik, hogy a lassabb, többet fogyasztó, melegebb kártya annyiba kerül mint a konkurencia gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, hűvösebb kártyája. Ez szerintem jól látszik a kasszánál.
Számomra szimpatikusabb az AMD, így inkább feléjük hajlok, de a magam ellensége nem vagyok.
Csak azért nem vettem még meg a 980-t, mert ez a VR történet cseszi a csőröm. Tudom, hogy a TrackIr-l milyen gondok vannak, és mivel mindenképpen szeretnék OR-t amikor megjelenik, nem akarok egyből azzal kezdeni, hogy akkor VGA csere, mert gondok vannak. Sem a késés, sem a képernyő szélén homályosabb kép nem hangzik túl biztatóan.
És itt megint bejön az ár... a Fury X oda van árazva ahova egy costum 980Ti, ami jóval gyorsabb nála, ha az OR felbontását nézed. Ha nem így lenne, már rég Fury X lenne a gépemben, és epekedve várnám az OR megjelenését.
(#10541) imi123: Így van, mindenkinél másnál van a tűrésküszöb, pont ezért kell jelezni hol a határ. Részemről nincs komolyan véve... szeretem a vitát, sokat lehet tanulni belőle. Részemről is BÉKE mindenkivel, aki normális hangnemben, kulturáltan tudja ütköztetni az érveit. Látod, hogy működhet így is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest