- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
Elillant a beszerzőm, sajnos nem lesz aorus 5 1700 combo teszt, legalábbis most. Jó hétvégi móka lett volna megszerelni. Polycar apróstól vásárolt itt valaki?
-
GRaul
őstag
Persze mindig az a teszt jó ami az amd felzárkózását hozza ki
én anno az fxeknel bizakodtam. Remélem itt nem ugyan az lesz és megoldanak minden problémát. Illetve érdekes , hogy sok ember várja, de kb az 1%a engedheti meg magának vagy még annyi se. No offenz de kb a 7700-nal is ugyan ez volt.Ez pedig csak a proci, amihez kell normális kártya és normális monitor is ha élvezni akarja az ember a sebesseget és minőséget
Ez nem Neked szól, bocsi csak válaszra nyomtam. -
Yany
addikt
Olyan szempontból nem rossz kis teszt, hogy mindkét procit kitolta a gémerek által amúgy is kihasznált egészséges OC limitig és úgy tesztelt. Vagyis kb. mindkét proci határáig ment, ahol a teljesítményhajcsárok jó része is hajtani fogja. Mondjuk > itt < egy picit érdekes a sorrend a 3200 és 2666 esetében.
Amúgy ezeket a frametime-os overlay-jel ellátott videókat mivel csinálják? Annyira sok tesztben látni már ezt a sablon layout-ot, hogy tuti nem egyéni szerkesztésűek, ahhoz túl egyformák.
-
törölt tag
Ha lesz ido csinalok par jatektesztet, irjatok le mire vagytok kivancsiak, abbol ami megvan levideozom, azt is irjatok le milyen programokat ajanlotok merni... A hetvegen elkezdem osszerakni. Lesznek videok, szoveg, grafikonok, kulonbozo memoria es CPU sebessegek.
-
füles_
őstag
RYZEN + 3600MHZ RAM - closing the 7700K gap in gaming?
Nem tudom, hogy ez mennyire reális. Az itteni Ryzen userek nem vettek észre valami gyorsulást egy Windows update után?
-
Madmax81
aktív tag
AM4 alaplapok összefoglalója , megválaszolja az alaplapok tápellátást is
-
zzola
titán
válasz
Malibutomi #3169 üzenetére
Nagyon durva! Érdemes akkor a jobb minőségű gyorsabb modulokra beruházni!
-
.Ishi.
aktív tag
Lassan nekem is összegyűlik a pénzmag az early adoptionhöz, viszont a kérdésem az, hogy ha nem akarok tuningolni, akkor lényegében szinte bármelyik B350-es lap meg fog felelni, nem? Nagyon nem lőhetek mellé, gondolom én.
30k körül a GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3-at néztem ki.
-
apa111
aktív tag
-
Malibutomi
nagyúr
Jayz video, hogy valtozott az OC uj biosoktol, es Ryzen optimized memoriatol. [link]
A video stilusa kicsit meh, viszont, berakta az uj ramojat+friss biis, es csak az Asus OC profil betiltve (40x szorzo), +ram fel 2933-ra bootol es megy a gep tesztelheto. Plusz fesszel 4.1-en is cinebenchel. 3200-as mem speed sem volt gond.A konkluzio annyi hogy lassan de biztosan stabilizalodnak a cuccok es ez jo.
-
-
HavocS
senior tag
válasz
pRoject22 #3154 üzenetére
Próbaképp azért érdekelne a stock hűtővel mit bír 3.9-en 1.35V-on, nekem ez van belőve. Videókat láttam, 1.38V-tal ment 78 fok körül, 1.35-ön szerintem 75-ön meg kéne állni amitől ha nem 0/24 renderelnek vele még nem lesz baja. Mondjuk ahhoz már tényleg nem hal bele az ember egy 10 ezres hűtőbe.
-
válasz
Walter_White #3163 üzenetére
Sajna olyan opciót nem találok a biosban
-
Egy nagyon pici plusz feszültséget adtam neki és attól megoldódott, fut szépen
Viszont mikor a BIOS-ban 1.350-re állítottam akkor az AIDA és a CPUZ 1.420-nak érzékelte és melegedett 100%-os terhelés alatt 68-70 fokig a gyári hűtővel.
Elkezdtem levinni a feszültésget a lehető legminimálisabbra, most 1.160-on van és simán fut minden, a proci hűtő fordulatát átállítottam manuálra ,hogy már 50 foknál 100%-on menjen, így jól működik 100%-os terhelés alatt is max 62 fokig ment fel a hőmérséklet játék alatt pedig 50-52 körül.
(3.70-en)
-
bmwk1200s
őstag
Azt lehet tudni, hogy a laptop/notebook szegmensbe mikor érkeznek a Ryzen alapú megoldások?
-
-
wildpig
tag
Az eladásokról mit lehet tudni? Alig lehet normális user gaming bencheket találni.
-
-
apa111
aktív tag
válasz
pRoject22 #3152 üzenetére
Elsö F2 bios megy rajta?Ha van manuális feszko állitás told fel 1,35-re probáld ki úgy.Amég a gyári hütőt használtam 3,95 jovolt beton stabil volt,csak azért cseréltem le az ID -re mert jobban szeretem ha még hüvösebben tartja a huzott procit,meg hogy feszegessem a határokat mennyit bir.Azért érzödik a hüvössége.Alapra vissza raktam a procit mikor be raktam az uj hütöt és megkaptam azt a +50 frekit/3750mhz/bostolt a proci,a gyárival nem tudta ezt,innen is gondolom ,hogy jo a hütö na meg a fokokból jo 15c -al kevesebbet mutat minden felhasználásnál./idl 28-30c / 25 c szoba mellet.De az is lehet hogy az új biossal lett jobb irta /PRIME B350-PLUS BIOS 0513
1.Improve system performance.
2.Make CPU temperature more precise. Szoval probálgasd a biost állitgatni kisérletez vele,persze a jozan határokon belül -
-
apa111
aktív tag
válasz
#45997568 #3145 üzenetére
Szia.Felraktam az új biost ,érdekes csak magyaroldalon volt fent,hát bövült egy ilyen beállitással /PERFOMANCE BIAS/ azon belül AUTO,NONE,CB15,CB11.5,AIDA/GEEKBENCH ki probáltam az összessel 3,95 3200 ram a legtöbbet gyorsult a CB15 mellet/
Ezen látszik jól ,hogy gyorsult multi ,egyszálon stabilan,viszont 4ghz felett továbra is ugy megy mint eddig win butol R15 inditás után ujra indul.Továbra sincs manual vcor csak auto vagy ofat mod.Viszont most már 4,1 is butol a win ,ha rájövök hol kell feszt emelni biztos összejön.A ventit ki cseréltem a 2600k ról egy ID-COOLING SE 214X ez volt rajta lehet hogy ez is közrejátszik a 4,1 win buthoz.,alig melegszik.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
rambustibi #3137 üzenetére
jo kérdés nem vettem észre, bug lehet.
-
törölt tag
Asus-hoz jott tegnap uj chipset driver, EZ update vagy weboldalon erdemes megnezni.
-
válasz
Cathulhu #3136 üzenetére
Ha nem akarsz tuningolni, akkor tök felesleges az X370 prémium deszka... pont ezt írtam, hogy még moderált tuningra is jó lehet az a B350.
Persze ha nem más egyéb funkció vagy szolgáltatás miatt kéne a 370, de kötve hiszem ez a szitu.Persze nekem mindegy amugy, csak logikátlan következtetés, meg pénzköltés akkor.
-
Aki már járatja a Ryzent dobna infot a hőmérsékletekről?
-
Cathulhu
addikt
válasz
bandika0626 #3138 üzenetére
En Olympot neztem ki, magassagra az meg befer, egy NH-D15 mar nem. Azt irtak aprilis kozepen jonnek a lefogatok, gondolom akkortol mar az ujakhoz eleve csomagolni fogjak.
-
zzola
titán
ARE YOU READY FOR RYZEN?
WE ARE. -
Cathulhu
addikt
válasz
stratova #3113 üzenetére
es FollowTheORI: Koszi mindkettotoknek, valoban nem olyan nagy eresztes ez a lap, inkabb akkor valamelyik 370-es lesz toluk majd. Tuningolni annyira nem akarok, ezeket ugyse nagyon lehet, de azt szeretnem, ha az XFR zavartalanul tudna mukodni. Na mar csak meg kell varnom az Alpenfohn AM4-es hutoket aztan beleugrok, eldontottem
Pedig az elso szeriat ki akartam hagyni, de nagyon viszketek, nem tesz jot nekem ez a topic
-
anbonn
csendes tag
Új 1.44 beta BIOS az ASrock ab350-hez... hirtelen nem látok sok változást a levett 1.43-hoz képest... bíztam benne hogy javítanak kissé a memória kezelésen, de még mindig nem mennek 2400-nál feljebb a kingston hypex black 2666 ramok 2400-nél... hiába állítok laza időzítést, feszt.. majd talán legközelebb
-
Nahh a vas össze szerelve
Ryzen 1700 BOX
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3
Windows 10 elsőre feltelepült,az órajelet egyből 3,7 re nyomtam semmi problémát nem találtam eddig, lassan kész leszek a progikkal ( TS3,origon stb) és utána csinálok néhány tesztet
-
BiP
nagyúr
válasz
Malachi #3124 üzenetére
Az árral semmi gond.
Én is B350-et céloztam magamnak, induláskor az összes lap 40alatt volt, így hogy lementek 30alá, külön öröm.
A procik is tudásukhoz képest jó áron vannak, főleg az említett1700x.Csak még én sem vágnék bele _most_, de csak az alaplapok kiforratlansága miatt, de kb. nyáron simán.
-
varmi2
nagyúr
gianni27-nél egész jó áron van a 1700x ryzen.
-
Hát, mire nekem kell, addigra lesz bőven választék.
Már most is van valahol 30 alatt 350-es chipsetes, (topicban olvastam valahol, ne kérdezd) talán a 370x is benéz majd 30 alá idővel. Valami ASUS, sok fázissal, nekem nem kell más, húzni úgysem fogom szerintem, mert nem is nagyon lehet. Így végül is felesleges is lenne a 350-nél jobb nekem/az átlagfelhasználónak.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Malachi #3121 üzenetére
Ez mondjuk az intelnél is így van, én legalábbis ezért választottam 1150-es lapot annó (G3258-cal), hogy ok, később ha lesz rá pénzem és olcsóbb is lesz már a nagyobb cpu, belemegy majd akár az i5/i7 is. Ahha. Arra viszont nem számítottam hogy a belevaló i7 5 évvel később is 100k-ba fog kerülni
-
szerintem a jövőre készülés (előrelátás) a Ryzennél nem szempont, mert az AM4 foglalatba a következő években minden belemegy majd. mondjuk az AMD ebből a szempontból mindig nyerő volt - vegyél egy normális, stabil alaplapot, mellé egy jó, kompromisszumos processzort, aztán ha már egyáltalán nem elég a kraft, akkor pár év múlva elég, ha a processzort cseréled erősebbre.
ezért kezdek majd én valamikor év végén/jövő év elején, mire normalizálódik a piac, meg a BIOS-ok, meg az árak egy 1500X-szel, aztán meglájuk.
-
wildpig
tag
válasz
trancemusic #3101 üzenetére
3dmark 05 looooool
(Az FX meg már akkor sem volt téma amikor kijött.)
-
stratova
veterán
válasz
Cathulhu #3111 üzenetére
Ha jól nézem 4+2-es VRM én tuningra ilyen lappal egy 8 magosnál nem nagyon adnám a fejemet (igazából max 4 magossal nézném meg mit bír).
40 környékéig az Asrock AB350 Gaming K4 ad komolyabb tápellátást, de látszólag ők nincsenek még a helyzet magaslatán BIOS tekintetében -
válasz
Cathulhu #3111 üzenetére
Ha van is elmaradás az max a tuningban és annak stabilitásában... cca. 6 fázisnak tűnik... szerintem elég lesz.
Én ahogy nézem a Gaming szérián sincs több (B350).Persze ha szénné akarod húzni, azért a +1-200 MHz-ért még, akkor lehet nem... moderált tuningra biztos elég.
Ha ennél jobbat akarsz akkor X370 kell, azokon van 8-10-12 fázis is akár.
-
Cathulhu
addikt
Errol tudunk valamit (aki jobban ert az alaplapokhoz mint en
), VRM, ilyesmik, van-e elmaradasa valamelyik gaming laptol? Minosegibb alkatreszekert hajlando vagyok tobbet fizetni, de RGB LEDekert nem.
Vonz az 1700X egyre jobban, lehet bele kellene ugranom
-
.Ishi.
aktív tag
Ejha, most látom, hogy az MSI B350M Gaming Pro már 27k körül van. Alakulnak ezek az árak
-
Yany
addikt
-
Fiery
veterán
válasz
trancemusic #3104 üzenetére
Az FX mar a mult, lepjunk tul rajta.
-
Fiery
veterán
válasz
trancemusic #3101 üzenetére
Win7? 3DMark05? 1 mag? Haswell elleneben? Ez tenyleg relevans teszt 2017-ben?
-
trancemusic
senior tag
Sziasztok,bátorkodtam egy videót septiben összecsapni,nagyon nagyot lépett előre az amd,mondom ezt intel cpu-s gépről írva.Respect Amd.
Akinek van szerencséje Ryzent birtokolni,kérem erősítse meg ezt a teljesítményt. Köszönöm! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest